Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ya Kurrenin o taytına bende gıcığım .hoş görünmüyor doğrusu ekrandan.Tamam çok şişman değil ama Tayta öyle herkeze yakışmıyor bari üzerine biraz uzun bişey giy

Aynen ya Kurrenin giydiği yüksel bellere ayarım.Ya zayıf ama cidden yakışmıyor kıza.

Aynen canım..Ayarı veriyorlar gibi hemen..Aksi durumda bu seferde semihlerin grup erirdi..Sonrasında yeni birileri girer zaten
İşte bende diyorum ki Türkan farklı isim yazarsa kura da ilk çıkması tesadüf değildir rejinin işi olur o zaman

hani ilk haftalarda her hafta 1 kişi gidebiliyordu ya. Şimdi ayda 1 gidiyor ve sayı üstünlüğü olan eritebiliyor diğer grubu. Sonuçta en başta ayda bir giden olsaydı semihlerin grup erirdi. Şimdi eritme gücü Tuncay larda ya hani Semih in ölmesi lazım krize girmesi lazım. Ama anladım durumu nette dolaştım azıcık.noyan oy kullanamıyormş meğer. O yüzden eşit aday çıkaracaklar 1-1 . Ama Semih lerin ahırda konuşmasını izledim. 8 özlem 7 inci çıkaracaklar oylama 2 saat sonra. Türkan toplantıya katılmamış ahırdakine. Ben kime vereceğimi biliyorum zaten demiş. Bence karşı gruba onlarla değilim izlenimi vermeye çalışıyor. Ayrıca ilk Türkan çıkıyor tahtaya elemede. Eğer Türkan grup dışı hareket ederse ilk olduğu için diğer takımda Türkan ı yazmazsa yine içerden komut geldi derim ben. Çünkü ilk çıkacak ve Serkan lar ona göre değiştirebilir yazacakları isimi. Türkan yine semihlerin gruptan değilim izlenimi verirse Türkan ı yazmazlar. Türkan ve Murat ı düşünüyorlardı en son Serkan'lar

Dün özlem 2 saat ağlamış kurre ye laf mı sokmuş anlamadım twettera baktım gözler şiş.foto atamıyorum telefondan giriyorum akşam atabilirim belki. Sonra kuree Yasin okumuş abidin dalga geçmiş diyorlar.bir de kurre annem beni ağlarken görmesin demiş ne olduysa. Fb de dalga geçiyorlar daracık pis taytınla okursan Yasin tabi dalga geçerler diye. Annen ağlarken görmesin fingirderken görsün daha iyi tabi vs yazmışlar. Rezillik yahu gidenler hep rezil oldu. Dünde izlemedim bu olaylar nedir bilen varsa yazsın
canım bu türkanı anlayamıyorum ben de
gercekten gidenler rezil oldu,üzüldüm

Kurre ye karnından tekme geliyor dedi.
Karnindan tekme geliyo demedi yalniz orda...
Kurre semihe aciktim kahvaltiya gidelim karnim gurulduyo dedi semih de tekmeler de gelir bi gun dedi.
İnsallah program icin taktik yada strateji icin reklam icin yasanan bisey degildir aralarindaki yoksa ben gercekte yakistiriyorum ikisini birbirlerine..
Gamze gibi once inciyle yakin arkadasmis gibi davranip, teco gibi incinin sevgilisiymis gibi davranip , kizi kandirip da alttan alttan isi goturmuyolar en azindan.. İnci de kotu bi kiz degil zavallim saf, sadece kandirilmaya musait..ozlem bikbikbik eder kafasinda serkan bikbikbik eder inci grup adina cırlar hemen sonra kizin ustune giderler inci niye fevrisin derler..

Su semihin "anlatabiliyomuyum?"larindan kal geldi
Adam da agız aliskanligimidir nedir.

Bu hafta muhakkak semihlerden biri gidecek
Eleme nasil olcak ama bilmiyorum

Altar ve murat satmaz diye dusunuyorum takimi.keyifleri yerinde kurre hic gitmez o gruba
Turkanda satarsa yeni gelen yarismaciyi kesin semihin kapmasi lazim

Bisi sorcam bu yarismacilar nekadar daha gelcek
Gele gele hic azalmyolar ben bu yarismadan bisi anlamadim

Kurre ciddi ciddi inci nin Semih e cilve yaptığını düşünüyor. Sevgilisi olana böyle yapılır mı diyorda Semih in kurre ye yaptığı neydi . Hemde inci cilve falan yapmıyor Semih ciğim diyormuş saçını savuruyormuş kurre diyo. Bana abartı geldi. Hem çağdaş ı hatırlasanıza kızlar Semih e kızmıştı . Sevgilisi var kızın böyle yapma diye bağırıyordu. Kurre de kılını kıpırdatmıyordu.

Semih
Su semihin "anlatabiliyomuyum?"larindan kal geldi
Adam da agız aliskanligimidir nedir.

Bu hafta muhakkak semihlerden biri gidecek
Eleme nasil olcak ama bilmiyorum

Altar ve murat satmaz diye dusunuyorum takimi.keyifleri yerinde kurre hic gitmez o gruba
Turkanda satarsa yeni gelen yarismaciyi kesin semihin kapmasi lazim

Bisi sorcam bu yarismacilar nekadar daha gelcek
Gele gele hic azalmyolar ben bu yarismadan bisi anlamadim
in anlatabiliyor muyumları beni de sıktı. Gerçek formatta azalma yok 15 kişi finale gider.

Karnindan tekme geliyo demedi yalniz orda...
Kurre semihe aciktim kahvaltiya gidelim karnim gurulduyo dedi semih de tekmeler de gelir bi gun dedi.
İnsallah program icin taktik yada strateji icin reklam icin yasanan bisey degildir aralarindaki yoksa ben gercekte yakistiriyorum ikisini birbirlerine..
Gamze gibi once inciyle yakin arkadasmis gibi davranip, teco gibi incinin sevgilisiymis gibi davranip , kizi kandirip da alttan alttan isi goturmuyolar en azindan.. İnci de kotu bi kiz degil zavallim saf, sadece kandirilmaya musait..ozlem bikbikbik eder kafasinda serkan bikbikbik eder inci grup adina cırlar hemen sonra kizin ustune giderler inci niye fevrisin derler..

Kurre yle Semih in yaşadığı senaryo.Ama Kurre safı Mert Mert diye ağlarken gitti Semih e aşık oldu.

Semih

in anlatabiliyor muyumları beni de sıktı. Gerçek formatta azalma yok 15 kişi finale gider.
Yani15 kisinin arasindan mi 1.secilcek yoksa bi zaman sonra azalma olcak mi onu anlamadim
Gercek formatada bakmadim ya hic

Kurre yle Semih in yaşadığı senaryo.Ama Kurre safı Mert Mert diye ağlarken gitti Semih e aşık oldu.
Yahu sevgilisinin yerine koydu resmen semihi
Yada acun oyle olsun istedi
Normalde sevgilisini birakip baska adama cilve yapana ne denir herkes biliyo
Bu yuzden kurre itici geliyo cogunluga
Orda mert mert demeseydi basta yeni bir ask dogdu olurdu belki
Yakinda ayrildik derler
Semi

Kızlar üyeliği olan var mı acaba ? Premium üye oldum ücretliymiş nasıl iptal Edecem bilmiyorm benim pasaportumdan iptal ediliyo diyo öyle bişey bulamıyorum :) galiba iptal etmeyelim diye bizi kandırdılar

Back
X