- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.321
türkan yardım kabul etmiyorki...herşeyi o yapacak herşeyi o biliyor.kıza sürekli bulaşık yıkatıyordu..şimdi kızın adı bulaşık yıkamıyora çıktı..ben arada canlı izliyorum...sadece tvde kurrenin kıkırdamasını gösteriyorlar..salı günü misafir gelecekti..akşamdan sütlaç yapmıştı,sarma,sigara böreği,salata vs. bir sürü şey yaptı bunlar tv'de çok gösterilmiyor...anca türkanın tahtada hamur açmasını sütleri işte kavanozlara koymasını reçellerini falan gösteriyorlar...Ay aynen valla.güldürdüm sizi.kurrenin ayakabısının tabanı acılmısıs altar yapıstırıyordu.aslında semihlerin gurubunun fanatiğiyim ama buaralar biraz 3.göz oldum bende.türkan azıcık haklı gibi kürre benimle yaşit bir kızcagız ama hiçbirşey yapmıyor işi gücü semihle kikirdenek aırf orda kalabılmek içinde senihe yanastıgını düşünüyorum.işi gücü tavsanlarla oynasın semihle kikirdeain.kaç yasındakı kadın türkan yanlarında kalsın birsürü sey üretiyor diye kadına yardımcı olmayı bırak neler yapılmaz.zaten eğernkürre azıcık yardımcı olmus olsaydı türkana şimdiye bişeyler yapmayı öğrenmişti.semihin yaptıgı makarnayı yediler.iş başa düşüne semihte kalktı yerinden