- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.921
Pişmanmış.semihlerin yanonda olsaydim kalirdim diyor.ne diyor..pişmanmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişmanmış.semihlerin yanonda olsaydim kalirdim diyor.ne diyor..pişmanmı
EVetçağdaşın akrabası olduğumu
Pınar ve furkan gitmeli.oy vericem valla bu ikisi için.noyan b8zim gurubu yıkıp karşıya geçecek diyor pınar için.pınar kesin gider ilk elemede
son pişmnalık fayda vermiyor halbuki..girdiğinde belli bi çizgisi vardı devam ettirseydi keşke.ama yapmadı..anca abidinle birlikte yürüdüler,oturdular,yattılar:)))Pişmanmış.semihlerin yanonda olsaydim kalirdim diyor.
misafirler ne zaman geliyor acaba..gelseler semihe iletirlerdi..oda tedbirini alırdı yani...bi yerde okudum kurre hakkında yazmışlar:kurre zamanında semih için merti sattı,şimdi furkan içinde semihi satar diyeKızlar barışa oy vermeliyiz.ben sıkı bir semihçi olmama rağmen bugunevkadar hiç oy kullanmamıştım ama bu sefer oyumu barıştan yana kullanıcam.furkanı hiç sevmedim.girme sebebi ve onun gönderilmesi içeriye çok yanlış.baksanıza surekli kurrenin yanindaymış.öyle dedilet tv de![]()
pınarın farklı bir misyonu var sanki orda...noyan soru sormuştu sorusu havada kalmıştı..hangi gruptasın diye..pınarda belli olmuyormu nerde olduğum demişti....sanmıyorum geçmez pınar...pınar iki grubuda karıştırır..bu arada barış nasıl biri..kimlere yakın duruyorPınar ve furkan gitmeli.oy vericem valla bu ikisi için.noyan b8zim gurubu yıkıp karşıya geçecek diyor pınar için.
Evetçağdaşın akrabası olduğumu
zamanında mantıklı dusunecektı dıger grup demokrası dıyıp te anlamını bılmeyen ınsanlarla dolu ancak dedıkodu yapıyorlarPişmanmış.semihlerin yanonda olsaydim kalirdim diyor.
hiçmi düzgün biri gelmez yahu...barışta bi garip fısfıs inciyle konuşuyordu..furkanında amaç belli zaten...Furkanin bakislari fazlaca itici
Baris karsi grupda da kalsa kalmali orda
Furkan fazla itici geldi bana
aynen bende yeni açtım...bağırıp duruyor..kapattım bendeiki dk izliyim dedim ne zaman acsam incinin igrenc cirlak sesini duyuyorum yaaa bu ne yaa kapattim sinir oldum bagrip duruyo cazgir sey...Nefret ederim bu tip kizlardan haksizken nasil bagriyo sinir oluyorum yaa...Iyyy bunla kimse evlenmez bu ne be edepsiz
tanıtım videosunda açıklamış kurreyle alakalı şeyler...ağzım açık izledim...ayrıca çağdaşın akrabasıymışkizlar noldu ya ne kacirdim furkan kime sulaniyo kurreyemi kim dedi? yakininda duruyo diye dusunenleri duydum ama anlamadim :S
sesi kulaklarimi tirmaliyo cidden cok rahatsiz edici ya :S insan tartisirda bi tarafini yirtiyo ayni kelimeleri soyliyp duruyo bagira bagira.. hay allahim..aynen bende yeni açtım...bağırıp duruyor..kapattım bende
aaaaaaa ciddimisini ben izlememistim oylamadimda pisman olurum diye.tanıtım videosunda açıklamış kurreyle alakalı şeyler...ağzım açık izledim...ayrıca çağdaşın akrabasıymış
simdi izledim suan soktayimtanıtım videosunda açıklamış kurreyle alakalı şeyler...ağzım açık izledim...ayrıca çağdaşın akrabasıymış