Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
misafirler ne zaman geliyor acaba..gelseler semihe iletirlerdi..oda tedbirini alırdı yani...bi yerde okudum kurre hakkında yazmışlar:kurre zamanında semih için merti sattı,şimdi furkan içinde semihi satar diye :KK57:
yok artıııkkk.bence zaten ikisinin ilişkisi bitmişti.adam demiş ya gidersen biter diyeee.kurre ne dedi mertin mektubundan sonra:ben girdim o giremedi ya .o yüzden böyle şeyler yazmış mert!!! bence her şeyi açıklıyor bu cümleler.insanlar bazı şeyleri kaçırıyor.

kızlar yeni gelenler hepmi itici olurya..pınar ıyyyyyyyyy furkan ıyyyyyyyyyy...hayrettinde öyleydi

yok artıııkkk.bence zaten ikisinin ilişkisi bitmişti.adam demiş ya gidersen biter diyeee.kurre ne dedi mertin mektubundan sonra:ben girdim o giremedi ya .o yüzden böyle şeyler yazmış mert!!! bence her şeyi açıklıyor bu cümleler.insanlar bazı şeyleri kaçırıyor.
zaten kurre ilişkiye başlarken dedi..duygusal anlamda boşluktayım semihde öyle falan filan

ayy sımdı canlı ızlıyorum ıncı abıdın kendılerını rezıl ettıler kurreden ızınsız yatagını dagıttılar ıncıde cırkeflestı ıyıce bır ınsan nasıl bu kadar ıkı yuzlu ve ıgrenc olabılır bence ıncının bu hareketı ıle utopyadan atılmalı!! bu kadar ıgrenc kısıler gelecekse bence program kaldırılmalı pınar ayrı hakaret edıyor ıncı ayrı.. ,ıncı pınarın gazıyla herkese bagırıp cagırıyor aacıyorum bu kıza

Kizlar bakin aklima bisi geldi
Simdi bu acun tutup kurrenin eski sevgilisi merti sokmasin mi utopyaya
Ayy yaparmi acaba boyle bisi reyting icin aklima geldi

ayy sımdı canlı ızlıyorum ıncı abıdın kendılerını rezıl ettıler kurreden ızınsız yatagını dagıttılar ıncıde cırkeflestı ıyıce bır ınsan nasıl bu kadar ıkı yuzlu ve ıgrenc olabılır bence ıncının bu hareketı ıle utopyadan atılmalı!! bu kadar ıgrenc kısıler gelecekse bence program kaldırılmalı pınar ayrı hakaret edıyor ıncı ayrı.. ,ıncı pınarın gazıyla herkese bagırıp cagırıyor aacıyorum bu kıza
aman bu ne yaaaaa:KK57::KK57::KK20:

Selam kızlarrr:KK54: Noyan elendiğinden beri izlemedim cumadan beri.Ne oldu ne bitti bugün bakarım tv de artık.

şuan yaşanılan yer çöplük gibi duruyo..inciler heryeri tapulu malları gibi kullanıyorlar

Back
X