Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
furkan barış geldi...furkan kurrreye asılıyo....şimdide inci herkesi kışkırtıyor..pınarla birlikte..iğrençç..nasıl tahammül edebiliyorlar ya..

Neler neler olmuş öyle.İzlemedim ama sizce gerçekten mi asılıyor yoksa senaryo mu?? Kurre tepki veriyor mu hoşuna mı gidiyoro_O

Neler neler olmuş öyle.İzlemedim ama sizce gerçekten mi asılıyor yoksa senaryo mu?? Kurre tepki veriyor mu hoşuna mı gidiyoro_O
kesinlikle senaryoooo.akrabası semih yüzünde4n (aslında kendi hatası tabi) diskalifiye oldu yaa,intikam almak için.hiç krre furkana bakar mı akıl var izan varr:stop:

furkan tanıtım videosunda demiş...asıldığını görmedim...ama sürekli kurrenin etrafındaymış .bulaşık yemek falan yardım bahanesiyle

Yine actim yine bagriyo cazgir bos insan kisiyle, dolu insan isiyle diye ayni seyleri papagan gibi ay yeterrr yemn ederim izlemek istemiyorum yaaaaa..
Hele pinar allahim okadar gicikki tipide igrenc gelio dekolteli bide cilve yaparca konusmalari miymiymiy sinir sey bir carpicam agzina..
Hele o inci kurreye biseyler diyo ya ben orda olcaktimmm ahhhh varya inciiiii sinir krizi gecirirdi..
Ve bisey daha inci ile baris yakinlar baya

neler neler dıyor kurreye yuru yuru hadı hadı gıt burdan dınlemıyoruz falan dedı:KK43: Hele o popstar gıbı gorunen adam bıldıgın kendını rezıl ettı daha bu saatten sonra ondan sanatcı olmaz
hayatını hatasını yaptı abidin ütopyaya girerek..gerçi öncesinde de onun şarkılarını kim dinliyorduki..okadar büyük sanatçı var..ona sıra gelmez dinlemek için....ütopyaya katıldığı gün tanımadım bile ben..semih dedi de aa evet o dedim...

canlı yayında gene dünkü konuyu tartısıyorlar inciy le semıh. pınar ne soyledıyse soyledı dıyor ,pınar yenılıp yutulmayacak ,agır seyler degıl dıyor.ama semıh hala uzatıyor ya. pınara sen de bunları yutuyorsan sen de tuhafsın dıyor.pınar nıye uzatuyorsun dıyor.. bısey ızlenmıyo valla artık tartısma tartısma...

neler neler dıyor kurreye yuru yuru hadı hadı gıt burdan dınlemıyoruz falan dedı:KK43: Hele o popstar gıbı gorunen adam bıldıgın kendını rezıl ettı daha bu saatten sonra ondan sanatcı olmaz
ayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte bu

kesinlikle senaryoooo.akrabası semih yüzünde4n (aslında kendi hatası tabi) diskalifiye oldu yaa,intikam almak için.hiç krre furkana bakar mı akıl var izan varr:stop:

Anlamadım.Bu Furkan Çağdaşın akrabası mı??

furkan tanıtım videosunda demiş...asıldığını görmedim...ama sürekli kurrenin etrafındaymış .bulaşık yemek falan yardım bahanesiyle
Semih e kıl olduğu için de yapıyor olabilir gibi geldi.Ama izlemek lazım önce.

canlı yayında gene dünkü konuyu tartısıyorlar inciy le semıh. pınar ne soyledıyse soyledı dıyor ,pınar yenılıp yutulmayacak ,agır seyler degıl dıyor.ama semıh hala uzatıyor ya. pınara sen de bunları yutuyorsan sen de tuhafsın dıyor.pınar nıye uzatuyorsun dıyor.. bısey ızlenmıyo valla artık tartısma tartısma...
pınar ilk geldiği günlerde hep diyorduki..şu sana ağır bişeymi dedi tavrını koyacaksın konuşmayacaksın..semihe türkan sana hata yaptıysa cezasını vereceksin gibilerinden konuşuyordu...benim yüzüme böyle böyle şeyler denilecek ben bn yüzlerine bakmam onlar nasıl yüz yüze bakıyor diyordu..şimdi nası incinin yüzüne bakıp ortak iş yapıyor acaba...söyledikleiryle yaptıkları tutmuyor..pınarda gidici

abidin ne popstari ya gecen actim baktim videosuna performansini izledim igrennnnmcccccccc otesiiiiiiiii..
Hadi girsin o sese gorelim... kapisinin onunden bile gecemez okadar berbat bir sesi var kendini bisey saniyo yasli bunak.
Suratini buurusturuyo gozunde sorun var sanirim surekli tikde olabilir esim de uyuz oluyo gecen taklidini yapti bide kafasini yasidi onun gibi gulme krizine girdim.. kim o ya adam bile degil.
Salak incide anca gaza gelsin

ayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte bu
haklısınnn.bu kız böyle.yazılacağıını anlayınca rotayı hooop semihe çeviriyor.işi bitince saldırılara kaldığı yerden devammm.artık bu hafta önce3 pınar ardından da bu gitsin.çok bile kaldıı:KK20:

pınar ilk geldiği günlerde hep diyorduki..şu sana ağır bişeymi dedi tavrını koyacaksın konuşmayacaksın..semihe türkan sana hata yaptıysa cezasını vereceksin gibilerinden konuşuyordu...benim yüzüme böyle böyle şeyler denilecek ben bn yüzlerine bakmam onlar nasıl yüz yüze bakıyor diyordu..şimdi nası incinin yüzüne bakıp ortak iş yapıyor acaba...söyledikleiryle yaptıkları tutmuyor..pınarda gidici
şimdi sayfaları okudum da nerdeyse bır saat onceden tartısma var dıye yazılmıs.,bır saaat surer mı yaa. gecrcekten artık ızlemıcem bırbırlerıne bugun bagırıyorlar yarın gene stratejı bahanesıyle kol kola olurlar..

abidin ne popstari ya gecen actim baktim videosuna performansini izledim igrennnnmcccccccc otesiiiiiiiii..
Hadi girsin o sese gorelim... kapisinin onunden bile gecemez okadar berbat bir sesi var kendini bisey saniyo yasli bunak.
Suratini buurusturuyo gozunde sorun var sanirim surekli tikde olabilir esim de uyuz oluyo gecen taklidini yapti bide kafasini yasidi onun gibi gulme krizine girdim.. kim o ya adam bile degil. artik adama okadar kinlendim yani
Salak incide anca gaza gelsin

Back
X