- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.161
Aslinda ben nedense görüntüyü göremiyorum sadrce sesi geliyor konuşmaların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa almışlarCanım, barısın furkanın foyasını çıkardığını konuşmaları koysanaa
Dislerimi sıktim.o derece sinirlendim yaGörüntüleri izlerken küçük dilimi yutacaktım neredeyse
Aynen yaaaaa.böyle bir ortamda nasıl yaşanır? O inci ve pınarla falan.Dislerimi sıktim.o derece sinirlendim ya
Aaaa o ne demek yaaaaKizlar tuncay pisligi dediki
Semihin kucukken topu insaata kacmis dedi
Ohhaaa yaa bu ne curret terbiyesiz belden assa vuruyo simdi sen kendi tipine bak hanzo herif hippi ya saclarida pislik icinde cok si-nir-len-dim
Kizlar tuncay pisligi dediki
Semihin kucukken topu insaata kacmis dedi
Ohhaaa yaa bu ne curret terbiyesiz belden assa vuruyo simdi sen kendi tipine bak hanzo herif hippi ya saclarida pislik icinde cok si-nir-len-dim
Hahaha cok guldum ya :))Tuncik pinarin dekoltesini hayal edip 31 cekerken semih sevgilisiyle gununu gun ediyo ondan zoruna gidiyo bitlinin. Tovbe tovbee agzimi bozdu terbiyesiz
normalde tunciğe karşı çok tepkim yoktu ama o nasıl iğrençlikti ya....vıdı vıdı vıdı..abin de diyorki keşke başında kırsaydın...inci zaten tam bi çirkef....altarı taktir ettim.....türkanda semihi altarı çekiyordu yapmayın diye.dün tam bi iğrençlik izledim..dedim ne bu ya...tuncik o tipiyle çıplak dolanıyor....türkanda kızıyordu kafede ; bayanlar var ev burası ne diye çıplak dolanıyorlar......zihniyet zihniyet diyorlar abidinin zihniyetini gördü millet..neydin de çıkınca ne olacan abidin....çok saygısızca laflar ediliyor ...rtük'e takılabilir...acunun bu terbiyesizliklere biran önce dur demesi gerekiyor artık...Ayy bi de reklam sokmaya basladilar araya zaten 1saat gosteriyosunuz bi de reklam neyin nesi yahuu
Farkindamisiniz
Pınar,abidik,inci 3lusu tam bulmuslar birbirlerini
Al birini vur otekine.
Pinar konusurken laf cambazligi yapiyo sadece butun laflarini toplasan anlamli 1 cumle anca cikar