Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kızlar ücretsiz diye pasaport üyelik aldım ama suan ücretli mi oldu nedir hiç bişey anlamadım nasıl bu üyeliği iptal edicem ve ücret internet faturama mı yansıcak lütfen yardımcı olur muusunuz

kızlar ücretsiz diye pasaport üyelik aldım ama suan ücretli mi oldu nedir hiç bişey anlamadım nasıl bu üyeliği iptal edicem ve ücret internet faturama mı yansıcak lütfen yardımcı olur muusunuz
Ucretli olmadi bende pasaportluyum ve ucretsiz giriyorum. Internet faturasina yansima diye birsey olmaz zaten ucretli olsa bile kredi kartiyla olur odeme yoksa direk kapanir yayina. faturaya odeme yansima hicbir sekilde mumkun degil merak etme : )

Ucretli olmadi bende pasaportluyum ve ucretsiz giriyorum. Internet faturasina yansima diye birsey olmaz zaten ucretli olsa bile kredi kartiyla olur odeme yoksa direk kapanir yayina. faturaya odeme yansima hicbir sekilde mumkun degil merak etme : )

İlk başta 30dakikalık sınırı doldurdunuz gibi bi durum oldu sonra premiumda yazan özellikleri kullanabilir oldum 2.3 kameraları vs kullanabiliyorum ama sabah denediğimde olmuyodu ayrıca hesabımada utopya resmi geldi sanırım karıştırırken vs bişey yaptım ve premium oldum diye düşünüyorum değilse bile içime bi şüphe düştü ve iptal etmek istiyorum ama nasıl olucak bilemiyorum sitede iptalla alakalı bi durum yok

İlk başta 30dakikalık sınırı doldurdunuz gibi bi durum oldu sonra premiumda yazan özellikleri kullanabilir oldum 2.3 kameraları vs kullanabiliyorum ama sabah denediğimde olmuyodu ayrıca hesabımada utopya resmi geldi sanırım karıştırırken vs bişey yaptım ve premium oldum diye düşünüyorum değilse bile içime bi şüphe düştü ve iptal etmek istiyorum ama nasıl olucak bilemiyorum sitede iptalla alakalı bi durum yok
Kart bilgileri vermeden hicbirsekilde ucretli olmaz. Profile giris yapmadan izlendiginde 30 dk siniri var. Uye girisi yaptiktan snra istedignz gibi izleyin. Bende pasaportluyum ve ucretsiz izliyorum. Ucretliye gecmedi. Kart bilgileri olmadan hicbirsekilde ucret yansimaz faturaya falan

Su an bence utopya yarışmasında rejının yaptığı seneryo işliyor kazen adlı kullanıcı
demişki serkanın takımından en can alıcı isim dıyor gıdecek.saat 23:45ıtıbarıyle utopya canlı izliyorum semih bu hafta kımı yazıcaz dıye turkanla konuşuyor ve turkana dıyorkı serkanburdakı misyonunu tamamladı dıyor onun yaptığı inşaat veyaptığı marangozluğu bızde yaparız.reji nin yaptığı ayıp semıhe replık vermışler konusturuyorlar rejı yarısmadan elini çek derım halkı kandırmayın üreten ınsanların elenmesıne yancı olmayın

Utopya yarışmasının formatı uretım değılmı neden format dışına cıkılıyor ozaman bu yarışma bbg olsaydı

Bunu bende atlamisim ... Kesinlikle haklisiniz !
Kurre oraya girdiğinde sevgilisi vardı. Semihin ondan hoşlandığı belliydi ama arkadaşlardı. Kurre sevgilisinden mektup aldı, semih onu teselli etti vs ondan birkaç hafta sonra sevgili oldular.

İKisi aynı sey değil.

Ay doğum iznindeyken ne ara sardım bu programa ben de bilmiyorum : )

Eskiden tarafsız izliyordum ya da kişisel bazda değerlendiriyordum ama su son olanlar beni resmen Semihci yaptı.

Serkanların grubu resmen boş teneke ya. Hele o inci. Beni kadınlığımdan utandırdı.

Ayrıca dün ekşide bişi okudum buraya kopyalayayım.

----Alıntıdır----
hikaye yazılmış.4 semihler barış'a oy verecek.5 serkanlar furkan'a oy verecek.türkan ortadaydı ve yine de potada semihlerin yanında oy kullanır diye düşünülüyordu ama bu akşam haftalardır türkan ablanın ne yapacağı belli olmaz,onla muhatap olmayalım diyen tuncay, türkan ablanın yanına gidip furkan'a oy atması için ikna etmeye çalıştı.bunu gören abidin inci'ye konuşmayalım diyoruz sen biriyle muhatap oluyorsun tuncay başkasıyla diye sitem ederken inci emir burdan değil 124'ten dedi.sonra sesleri alındı ve serkan pil odasına çağrıldı. videosu

akşam saatlerinde de pınar ve inci, barış gitsin yaa çok konuşuyo gibilerinden muhabbet ediyorlardı.sonrasında inci halk onu burda tutmaz.halkı geç 124 izin vermez diyor. videosu

birkaç gün önce başlanan boya mevzusunu biliyorsunuz.serkan veya tuncay inci'ye şurayı boyamazsak olur mu dedi.inci boyucaz mecbur 124 söyledi dedi.

peki kim bu 124?acunmedya rejisinki murat öztütüncü.

bu kadar ağzı bozuk,çirkef,erkeklere topunuz inşaata kaçmış,haram süt emmişsiniz gibi laflar eden bir kadının bunca zamandır yarışmada tutulmasının nedeninin rejiyle yakınlığı olduğu kaçınılmazdı zaten.124 muhabbetini canlı izleyenler bilir,bir tek inci yapıyor kendi arkadaşlarına.

siz insanların oy verip gerçek sanarak izlediği bir yarışmaya bu kadar müdahale ederseniz.birileri de ortaya çıkarır.aşk üçgeni yaşansın diye bugünkü elemede furkan ütopyada kalacak.

Yalan ne zamandan beri erdem oluyo yahu.

İnciyi Tuncayı gözlemleyince Semih onların yanında nurda yıkanmıs gibi geliyo insana
Herşey bır oyun rejinin oyunu goruceksınız kurrenın yarışmaya gırdıgınde sevgilisi vardı semıh oyunu kazanmak adınakurreye sevgılısı olduğunu bile bile ona kurlar yaptı yayınladıgım linki izledıyseniz göreceksiniz .

Herşey bır oyun rejinin oyunu goruceksınız kurrenın yarışmaya gırdıgınde sevgilisi vardı semıh oyunu kazanmak adınakurreye sevgılısı olduğunu bile bile ona kurlar yaptı yayınladıgım linki izledıyseniz göreceksiniz .
Oyun olduğu konusunda hemfikirim fakat bu furkanı semihten daha fazla masum yapmaz.

Kurre oraya girdiğinde sevgilisi vardı. Semihin ondan hoşlandığı belliydi ama arkadaşlardı. Kurre sevgilisinden mektup aldı, semih onu teselli etti vs ondan birkaç hafta sonra sevgili oldular.

İKisi aynı sey değil.
Yayınladığım lınkı ızleyın kurre semıhe dedıkı mektubu okuduktan sonra gıt yanımdan semıh hep senin yüzünden oldu bunlar bence aynı şey

Back
X