Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
net isimler

Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Duygu Çetinkaya, Anıl Tetik, Nadia Zagli,Hasan Yalnızoğlu, Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık, Almeda Abazi ve Nihat Doğan oldu.
berna yokkk listede. duygu da çıktı hayranları üzüldü yazıyordu. fulua daha önceden var mıydı ki

kurre işi abarttı semih altar ve yeni gelen kızlar oturuyordu kurre triplere girip ben yatıyorum dedi semihte bi saattr başında bekliyo bu neyin kıskançlığı böyle anlamadım
lurre nin başına mı gitti 1 saat bekledi o tripten sonra. bence kurre semih i aşağı çeker bu gisişle ya da kurre nin fişi çekilir

lurre nin başına mı gitti 1 saat bekledi o tripten sonra. bence kurre semih i aşağı çeker bu gisişle ya da kurre nin fişi çekilir
evet ya kurre iki saat ağladı falan semih başında bekledi şimdi yine triplerde heralde yatıyo ne yapmaya çalışıyosa yazık semihe sabah murata bende insanım falan diyodu

evet ya kurre iki saat ağladı falan semih başında bekledi şimdi yine triplerde heralde yatıyo ne yapmaya çalışıyosa yazık semihe sabah murata bende insanım falan diyodu
şimdi o kendini ütopya da en güzel sanıyordu bu kızı görünce çıldırdı. e malum psikolojide kalmadı artık.dün ben izlediğimde de semih e sarılıyordu aybükenin yanında falan

şimdi o kendini ütopya da en güzel sanıyordu bu kızı görünce çıldırdı. e malum psikolojide kalmadı artık.dün ben izlediğimde de semih e sarılıyordu aybükenin yanında falan
bende beğeniyorum kurrenin tarzını hoş bi havası var ki böyle saçma sapan tavırlara gimese semihinde yaptığı bişey yokta değişik bıktırıyo kendinden artık

bende beğeniyorum kurrenin tarzını hoş bi havası var ki böyle saçma sapan tavırlara gimese semihinde yaptığı bişey yokta değişik bıktırıyo kendinden artık
ben beğenmiyorum kurre yi de tarzınıda
ama önceden hanım efendi kız çiftlik havasına uymuş derdim
kendinden nefret ettirdi

Kurre gercek hayatta da boyle mi acaba ya? Kiskanmayi falan gectim, yeni gelen kizlara ne kadar buyuk ayip, ne kadar saygisizlik. O kizlara ne muamelesi yapiyor oyle, herkesi kendi gibi sandigi icin o kizlari tehdit olarak goruyor bence. Sinir oldum kiza ya.

Kurre gercek hayatta da boyle mi acaba ya? Kiskanmayi falan gectim, yeni gelen kizlara ne kadar buyuk ayip, ne kadar saygisizlik. O kizlara ne muamelesi yapiyor oyle, herkesi kendi gibi sandigi icin o kizlari tehdit olarak goruyor bence. Sinir oldum kiza ya.
ne gibi saygısızlık izlemedim ben
diğer dediklerine katılıyorum

ne gibi saygısızlık izlemedim ben
diğer dediklerine katılıyorum

Semihe trip yapmak icin, durup dururken ben kalkiyim yaticam diyor. Kizlarla hep birlikte oturuyorlar, kizladan rahatsiz oldugunu cok belli ediyor daha ilk gunden. Kizlarin Kurretulayndan tedirgin oldugunu hissettim. Bir ara Kurre 5 dk ayrilmisti. Fal muhabbeti gecti buket aybuke semih altar falan vardi. Semih sanirim fal bakabiliyormus, ya da onun gibi bir geyik dondu. Kurre olmadigi icin hemen Aybuke "yanlis anlamasin" falan dedi. semih de kurrenin huyunu bildigi icin hic bisey diyemedi. Kizlarla iletisimi minimum. Ama boyle olmasi da ayip bence.

Back
X