Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semihe trip yapmak icin, durup dururken ben kalkiyim yaticam diyor. Kizlarla hep birlikte oturuyorlar, kizladan rahatsiz oldugunu cok belli ediyor daha ilk gunden. Kizlarin Kurretulayndan tedirgin oldugunu hissettim. Bir ara Kurre 5 dk ayrilmisti. Fal muhabbeti gecti buket aybuke semih altar falan vardi. Semih sanirim fal bakabiliyormus, ya da onun gibi bir geyik dondu. Kurre olmadigi icin hemen Aybuke "yanlis anlamasin" falan dedi. semih de kurrenin huyunu bildigi icin hic bisey diyemedi. Kizlarla iletisimi minimum. Ama boyle olmasi da ayip bence.
özgüven eksikliği. evet bencede ayıp. kız yarışmacı gelemeyeck mi yani kurre yüzünden ahaha
ayy kurre hala yattığı yerden semihe bağırıyorr git başımdan kalk yatağımdan diyee
ilk günden böyleyse daha neler neler yapar
çok mu bağırdı diğerleri duydu mu yani

özgüven eksikliği. evet bencede ayıp. kız yarışmacı gelemeyeck mi yani kurre yüzünden ahaha
ilk günden böyleyse daha neler neler yapar
çok mu bağırdı diğerleri duydu mu yani

aybuke de yatıyodu o sırada aybuke duydu. sonra buketle dışarı çıktı kurre baya iyi anlaştılar gibi bakalım ne olacak

bence Buket Kurreyle iyi anlasmak icin cok cabaliyo
bence kurre buket e verelim diyecek aybüke yi kıskanıyo
semih le ters düşebilirler
şimdi tektaş cafede oturuyorlardı. kurre bi şey anlatıyo karşısında ki buket e bakarak anlatıyo. aybüke de kurre nin yanında oturuyodu o da dinliyodu kurre ye bakarak. ama kurre hiç ona bakmadı anlattı geçti. aybüke de başım ağrıyo ben yatıcam dedi kalktı cafeden. türkan la murat ta kurre yi yolladı git bak bahane etti gibi geldi dediler aybüke için

şimdi tektaş cafede oturuyorlardı. kurre bi şey anlatıyo karşısında ki buket e bakarak anlatıyo. aybüke de kurre nin yanında oturuyodu o da dinliyodu kurre ye bakarak. ama kurre hiç ona bakmadı anlattı geçti. aybüke de başım ağrıyo ben yatıcam dedi kalktı cafeden. türkan la murat ta kurre yi yolladı git bak bahane etti gibi geldi dediler aybüke için

Olabilir, Aybukeyi kiskaniyo mu yani? Ben de kiskansa surekli ovmez diye dusunmustum. Bir kac defa cok guzelsin, gozlerin kocaman cok guzel falan derken yakaladim.

altar barış a misafirlik bitti dendiği akşamı anlatıyo gülmekten öldüm ya çok komik çocuk. sopayla geldi falan diyo

Olabilir, Aybukeyi kiskaniyo mu yani? Ben de kiskansa surekli ovmez diye dusunmustum. Bir kac defa cok guzelsin, gozlerin kocaman cok guzel falan derken yakaladim.
bende yakaladım. ilk geldiğinde ışık gibisin çok güzelsin dedi. ört pas etmek için öyle demiştir bence. şimdi açtım hala tripte semih e yüz vermiyo.neden tripte bilmiyorum açıkcası.
semih e diyo ki'' sen beni istediğin zaman öpemezsin artık '' dedi semih cevap vermedi başka tarafa yöneldi. bu da tavşan mavşanla oynuyo işte:-):-):-)

Bukete ben guvenemedim isinamadim yani..

Bence aybuke kalacak..

bende yakaladım. ilk geldiğinde ışık gibisin çok güzelsin dedi. ört pas etmek için öyle demiştir bence. şimdi açtım hala tripte semih e yüz vermiyo.neden tripte bilmiyorum açıkcası.
semih e diyo ki'' sen beni istediğin zaman öpemezsin artık '' dedi semih cevap vermedi başka tarafa yöneldi. bu da tavşan mavşanla oynuyo işte:-):-):-)
Kurre burda boyleyse normal hayatta yer semihin kafasini..

Bu ne ya kis herseyden kiskaniyor

Az rahat biraksin cocuguu

aybüke den açıklamar
altar kızdan hoşlanıyo o iş bitmiştir diyo.semih e ben yakın olduğumu söyledim ama kızı bırakacaklar gibi duruyo dedi.
kızdan hoşlanmıyorum zaten direk kaçtım masadan dedi. o yüzden kalkmış aybüke. gitti abidinlerin cafeye orda konuşuyo

Back
X