Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tuncay dı dimi senin arkadaş.
annesi sigara bile içmezdi oğlum orda başladı diyor biliyor musun sen içer mi sigara?
ama o senin ilkokul arkadaşındı belki sonradan kaydoldu ajansa.
Hayır sigara içtiğini hiç sanmıyorum. Ajans konusu da yani facebook'umda vardı kapatmadan önce, hep dağ hep heykel muhabbeti yani. Oyunculuk mankenlik vs bu tarz bişede hiç görmedim. Kısa film muhabbetleri var o da diğer çocuklarla amatör olarak yani.

jcxjxjxn x.webp

Hayır sigara içtiğini hiç sanmıyorum. Ajans konusu da yani facebook'umda vardı kapatmadan önce, hep dağ hep heykel muhabbeti yani. Oyunculuk mankenlik vs bu tarz bişede hiç görmedim. Kısa film muhabbetleri var o da diğer çocuklarla amatör olarak yani.
türkan ona ateist tuncay deyip duruyo onu biliyo musun peki
hayır bizi ilgilendirmez kimsenin dini. ama Türkan sallıyor mu onu merak ettm

türkan ona ateist tuncay deyip duruyo onu biliyo musun peki
hayır bizi ilgilendirmez kimsenin dini. ama Türkan sallıyor mu onu merak ettm
Hahah içini bilemem inancını bilemem ama pek mümin olduğu söylenemez ne dersin :)

tweterda okuudm aybüke ve türkan ahıra gitmiş türkan aybükeye çizme vermiş. aybüke ye çağdaşın çizme demiş. aybüke de giymem ben demişmiş

belki paylaşımları vardır fb de falan
Hımm yok hayır denk gelmedim öyle bas bas bağırmaz diye düşünüyorum :) En son üniversitedeyken Odtü Tiyatro Şenliğinde karşılaşmıştık yanında kız arkadaşı vardı. O zaman sigara içmiyordu ve allaha sövmüyordu :D

ütopya canlıda oturum açtığımda kamera seçemiyorum sizde de öyle mi kızlar.??? sadece seçili olanı izlemek zorunda kalıyorum

Hımm yok hayır denk gelmedim öyle bas bas bağırmaz diye düşünüyorum :) En son üniversitedeyken Odtü Tiyatro Şenliğinde karşılaşmıştık yanında kız arkadaşı vardı. O zaman sigara içmiyordu ve allaha sövmüyordu :KK70:
Kızın adı neydi. Şimdide sövmüyor canm tövbe. O zaman sövüyor muydu

Back
X