- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #5.581
Valla gorunumu zerre kadar ilgilendirmiyor beni.bir farklilik da goremedim zaten.iyyyyy(
He abidin ooo, yol bilmiyon nereyeee diyor![]()
hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gorunumu zerre kadar ilgilendirmiyor beni.bir farklilik da goremedim zaten.iyyyyy(
He abidin ooo, yol bilmiyon nereyeee diyor![]()
Ben izleyemedim bugün artık akşam bakarım.Izlemedim h8c.ama aybuke inciyi pek aratmaz diyorlar.
Yaa kızlar barış ın kaçışını panaroma da mı gösterdiler akşam izleyim
Ayyy bir inciyi daha kaldıramıcam bennBen izleyemedim bugün artık akşam bakarım.
Evet :)) pek bir şey kaçırmadın ama.
Guya gosterdiler.hicbir şey anlaşılmıyor.reji tabi kaçacaklarını düşunmemiştirYaa kızlar barış ın kaçışını panaroma da mı gösterdiler akşam izleyim
Neden kısa mı. Bir de abidin yol bilmiyon diye bağırmış diyorsunuz ama kapıda kulübe var güvenlik gibi bir şey galiba çatısı gözüküyo. Hani rol icabı bağırmış olabilir miBen izleyemedim bugün artık akşam bakarım.
Evet :)) pek bir şey kaçırmadın ama.
Ahahah aynenGuya gosterdiler.hicbir şey anlaşılmıyor.reji tabi kaçacaklarını düşunmemiştir![]()
Ayyy bir inciyi daha kaldıramıcam benn
Belki haftaiçi iki yarısmaci adayi daha koyarlar firari barışın yerine![]()
Neden kısa mı. Bir de abidin yol bilmiyon diye bağırmış diyorsunuz ama kapıda kulübe var güvenlik gibi bir şey galiba çatısı gözüküyo. Hani rol icabı bağırmış olabilir mi
O kadar kötü mü ya yarışmacılar.
Öyle deniyor.hatta yanlıß hatirlamiyorsam pınar aybukeye semihlerin yanina geç gibi bir seyler zırvalamış.
kızlar ben web sitesinde sadece canlı yayın 1i izleyebiliyorum diğerleri açılmıyor bende
Nedenki acaba
Sen söyleyince denedim ben simdi acılıyor hepsi
Allah alana yardım etsın bu ceneyle evde kalacakinci hanım hadi yarışmada cadı idin yarışma koşulları dedikte dışarıda da pek bir farkın yokmuş...
inci bizimle değilsin
yok canım bende sadece üyeyim pasaporta bende tüm kanalları izleyebiliyorum.Normal bir durum merak etmekızlar ben canlı yayın izliyorum 4 kanal var 360derece kanal da var. fakat açıklamada sadece premium pasaport sahipleri zileyebiliyor bu şekilde diyor. ama ben sadece üye oldum bu şekilde izleyebiliyorum. nasıl oluyor bu?
Aaaa baris kacti