Turkanla arasi cok iyi, surekli onla muhabbet halinde. Turkanin Aybukeyi isteyecegini dusunuyorum, ama Turkan Semihlerle ortak bir karar verirse Bukete oy kullanmak zorunda da kalabilir. Hatta Aybuke de ayni seyi soyledi diger gruba. "Turkanin ipiyle kuyuya inilmez" dedi. Murat da sanki Aybukeyle daha iyi anlasti. Ama Altar Buketin kalmasini isteyecek buyuk ihtimal. Bu durumda nasil ortak bir karara varacaklar acaba, gorcez.
Ben hic birini yuzde yuz savunamam. Ama aralarinda en cok Altari seviyorum galiba. Biraz Semihin golgesinden ciksa daha iyi olur. Ben Altarin Tuncaylara karsi sessiz kaldigini da dusunmuyorum. Medenice tartismaya calisiyo cocuk
Tuncayi da seviyordum, ama son zamanlara cok hircinlasti, kendini kontrol edemiyo artik.
Murat bir kac hafta once kendisinin cok zeki, becerikli oldugunu belirtmek icin "ben beyin ameliyatini bir kere izlesem, beyin ameliyati bile yaparim" demis. Abidinler de bunun geyigini yaptilar baya bir sure kendi aralarinda. Aybuke de bu konuyu acti, gulduler baya.