Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kurrenin derdi semih değil ki bütün tektaşın ilgisini istiyo. Türkanı bile bu yüzden istemiyo.

Bi de bugün bukete, burd her söylenene ağlarsan cok üzülür yıpranırsın diyodu :) Ele verir talkımı hesabı :)

Ve bence grubun tek bayani olmak istiyor :)
Hic yalnizlik cekmiyo, bir kiz arkadas aramiyor. Murat abisi ve semih yetiyo ona :)))

Ve bence grubun tek bayani olmak istiyor :)
Hic yalnizlik cekmiyo, bir kiz arkadas aramiyor. Murat abisi ve semih yetiyo ona :)))
Aynen aynen, hepsi onunla konuşurken cok mutlu ama ilgi dağılınca deliriyor. Kitaplığı indirdi kafasına dün ya :)

Kameraların önünde muratın öyle acık acık konusacağını sanmıyorum

ilişki yalan değil sanki ama sıkıldı sanırım artık bana öyle geliyor çünkü kurre ilgi odağı olmakta ısrarlı sürekli tartışma çıkıyo tartışma sonrası dedi zaten murat bunları

Aybüke çok fena bir kız altarla ve yeni kıza baya kafayı takmış buket grubunu seçti diye düşman gibi davranmaya başladı buket bence altardan hoşlanıyor ama altardan yana böyle bir şey yok gibi geldi bana

Cunku buketin yaptigi cok sacma bir davranis..

Bu zamana kadar bu meseleler ozelden konusuldu edildi

Ben size daha yakinim vs diye..

Bu konuda ben tuncaylara hak veriyorum.

kizi hic onlarlayken gormedim hep altarin yaninda..

Genele benim tarafim belli demek nedir ya..

Aybukenin yerinde olsam benimde tarafim semihler derdim kizin isini daha zorlastirirdim..

ayrılırsa halktan pek ilgi görmez gibi geliyor bana hani sevgili olduklarına inandık ya ondan mıdır nedir ama ayrılırsa bende şaşırırım bukete gelince ben sadece şu sözünden dolayı kızmıyorum ona ben buraya gelmeden yakın olduğum taraf belliydi yanılmamışım bu yzden semihlerleyim dedi diğer tarafı tanımaya gerek duymadı ve bir nedenide altara olan ilgisi olabilir baya baya belli ediyo kendini

Bu kurre harbi araniyii
Semih koltukda yatcak yastigini aliyo battaniyesini cekiyo sonra gitmis cocugun kafasini koydugu yerden.girmis battniyenin altina git yat yerine cok abartmaya basladi bayansın sen az dikkat et

ayrılırsa halktan pek ilgi görmez gibi geliyor bana hani sevgili olduklarına inandık ya ondan mıdır nedir ama ayrılırsa bende şaşırırım bukete gelince ben sadece şu sözünden dolayı kızmıyorum ona ben buraya gelmeden yakın olduğum taraf belliydi yanılmamışım bu yzden semihlerleyim dedi diğer tarafı tanımaya gerek duymadı ve bir nedenide altara olan ilgisi olabilir baya baya belli ediyo kendini
Bi de anlatirken semihle turkana biz dedi bende sizi sectigim icin biz diyorum dedi hosuma gitti

kurre semihi cok kıskanıyor.buked gıdıp kurreye acıklama yapmış benı kıskanma ben sızı ızleyerek geldım sen ıle semıhın ılıskısını bılıyorum benı kıskanmana gerek yok deyınce kurre geldı tektasa sız kıza ne dedınızkı bana gelıp buked boyle acıklama yaptı dıye semıh ve murata sordu.tartıstılar yıne sonra tektastan cıktı gıttı.murat semıhe dedıkı cok erken davrandın burda bı dunya kız vardı maden burda kendıne burası bıtene kadar bı kız arkadas secıcektın neden bula bula en duygusalını sectın dedı
Hahaha bu adam cok fena ya durup durup bisey diyor

Back
X