Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kizlar gunaydin su sebekenin cafesi ne igrenc olmus ya iyce dagitmislar kendilerini sanki olumu bekler gibi orada yasiyorlar ne sessleri cikiyor ne soluklari hangimiz gideriz diye dusunuyorlar okadar vazgecmisler yarismadan ;)

Cunku buketin yaptigi cok sacma bir davranis..

Bu zamana kadar bu meseleler ozelden konusuldu edildi

Ben size daha yakinim vs diye..

Bu konuda ben tuncaylara hak veriyorum.

kizi hic onlarlayken gormedim hep altarin yaninda..

Genele benim tarafim belli demek nedir ya..

Aybukenin yerinde olsam benimde tarafim semihler derdim kizin isini daha zorlastirirdim..
buket tarafını seçmeseydi aybukeye karşı hiç şansı olmazdı,çünkü genelde hep dişliler kalıyor
semihle kurre yarışmada ayrılmasalar dışarıda kesin ayrılırlar..kafa yapıları farklı

merhaba arkadaşlar bende ütopya izleyicisi olarak aranıza katılmaya karar verdim nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

kurre semihi cok kıskanıyor.buked gıdıp kurreye acıklama yapmış benı kıskanma ben sızı ızleyerek geldım sen ıle semıhın ılıskısını bılıyorum benı kıskanmana gerek yok deyınce kurre geldı tektasa sız kıza ne dedınızkı bana gelıp buked boyle acıklama yaptı dıye semıh ve murata sordu.tartıstılar yıne sonra tektastan cıktı gıttı.murat semıhe dedıkı cok erken davrandın burda bı dunya kız vardı maden burda kendıne burası bıtene kadar bı kız arkadas secıcektın neden bula bula en duygusalını sectın dedı
doğru demiş Murat ahahah

Dün gece Semih ve Türkan ahırda konuşma yaptılar. Türkan aybüke kalsın dedi buket sana aşık ilişkinize leke düşürmeyin dedi Semih te Türkan ı dinledi bireyselsin demedi. Biz güçlü yarışmacı istiyoruz ama aybüke dik biri.konuşmak istedim kafasında kurmuş gidicem diye o grupla takılıyo dedi sorun Yaşarız dedi Türkan da yok siz ilişkinizi kurtarın aybükeye de biz hallederiz en kötü yazar yollarız dedi Türkan. Anneni dinle sen dedi. Ben anlamadım Semih neden bu konuda Türkan a söz hakkı veriyor

Su kezban incinin dediklerinide demet akalin destekliyomus bunlarda sanatci destekledikleri seye bak!

Turkan ahirda semihe buket sana bakarken gozleri doluyo asik gibi seyler soyledi

Ve buket semih turkan uclusu konusurken turkan aybukeden duydugu bi kac seyi sordu
Bukette aybukemi soyledi baska kim soylicek dedi
Turkan: yoo yoo cunartesi gunu misafirler soyledi de
Semih: turkan abla yalan soyleme kiza dedi
Turkan laf degisti

Bu turkan yemin etmekten carpılcak

Su panaromadaki polat bey supersiniz ya
Ben inciyle konusmam yolladik bitti dedi
Sebeke grubunda ne var 1 tane sanatci vardi o da tektasti(inek) onuda harcadilar dedi
Hahahha

Salak incide adama sen diye hitap ediyo mal.

Aybuke kalsin kotulere ihtiyaci var sebeke grubunun reyting olsun dedi

aman Allah'ım didimmm neler neler olmuştu didim barış kaçmış inci elenmiş didim kızçeleee gelmiş ortalık karışmış didim, didimde didim girmeyeli herbişeyi kaçırıveeedim diidiiimmm :)

Aybüke tarafı belliydi bence ama buket ondan önce davranınca sinir oldu olaya birde dün gece barakada abidinle konuşurken falan dinledim şebekeye karşı pek iyi konuşmuyor abidine şey dedi hayrettin sessiz diye gönderdiniz dedi furkanıda sessiz diye kalmasını istediğiniz dedi bu nasıl çelişki dedi abidinde orda bocaladı biraz

Ayyy su tuncayin sacini yolmak istiyorum
İnsan kılıgina girmisler dedi semihlere
Altarada bebe ruhi dedi
Allahin bitlisi
Altarda abidin amca dedi hahahahha

Ayy bu semih beni oldurcek gulmekten

Pinara ferhunde diyo serkana sevket
(Yaprak dokumunu izleyen hatirlar)
Serkan semihe kolpa! Dedi
O da sevket ferhunde icin banka soymustu dimi diger cocuk vardi oguz dedi
Yaprak dokumu sarkisini soyluyo
Sonra ferhunde sevketi terk etti ama oguzla sevket dusman degilmiydi dedi( oguzu karistirdi)

Semih: altar, ferhunde napti kimle gitti noldu ona?
Altar:cafe sahibi oldu o

Hahhha

Ayy bu semih beni oldurcek gulmekten

Pinara ferhunde diyo serkana sevket
(Yaprak dokumunu izleyen hatirlar)
Serkan semihe kolpa! Dedi
O da sevket ferhunde icin banka soymustu dimi diger cocuk vardi oguz dedi
Yaprak dokumu sarkisini soyluyo
Sonra ferhunde sevketi terk etti ama oguzla sevket dusman degilmiydi dedi( oguzu karistirdi)

Semih: altar, ferhunde napti kimle gitti noldu ona?
Altar:cafe sahibi oldu o

Hahhha
şu altar şahane çocuk ben onu kazanmasını çok isterim kimseye karşı saygısızlık yapmıyor gereğince konuşuyo tuncayda çizmeyi çok aştı kendi boyuna tipine bakmıyor herhalde altara laf etmeden kendine bakmayı denesin bence o kişilik yoksunu

kurretülayn; simiiih simiih hhahah
türkan: tuncay o çoraplar sana yakışmıyor sana çorap öreyimm
semihh: gerek yok türkan abla o zaten başına burda çoraplar örüyor
kurretülayn:hihihih

Son düzenleme:
Back
X