Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
gerçekten ya bazen dikkat ediyorum da sanki artık örgü eli kolu gibi kendine yapışmış o yüzden bakmadan yapabiliyor hatun
düşünsenize türkan kütüphaneciyim diyorya kesin masa başı milleti örgü öre öre izleyip oturduğu yerden kontrol yaparak bu hale gelmiştir hihhoyt:)

düşünsenize türkan kütüphaneciyim diyorya kesin masa başı milleti örgü öre öre izleyip oturduğu yerden kontrol yaparak bu hale gelmiştir hihhoyt:)
hahaha şöyle bi hayal ettimde kesin öyledir valla geçen eşimle konuşurken bu nasıl kütüphaneci konuşması falan çok değişik böyle kütüphaneci mi olur dedim eşimde illa kütüphaneci diye dzgünmü mü konuşması lazım ne iş yapıyordu orda kim bilir dedi kütüphaneye örgücü olarak girmiştir :) şu aybükenin sesi kulağımı tırmalıyor gerçekten 2. inci vakası

hahaha şöyle bi hayal ettimde kesin öyledir valla geçen eşimle konuşurken bu nasıl kütüphaneci konuşması falan çok değişik böyle kütüphaneci mi olur dedim eşimde illa kütüphaneci diye dzgünmü mü konuşması lazım ne iş yapıyordu orda kim bilir dedi kütüphaneye örgücü olarak girmiştir :) şu aybükenin sesi kulağımı tırmalıyor gerçekten 2. inci vakası
kurrede bi telaş atışıyor bu kızlarla hafif hafif farkettinmi ben buketi sevemedin çok relax yaa

kurrede bi telaş atışıyor bu kızlarla hafif hafif farkettinmi ben buketi sevemedin çok relax yaa
açıkçası ben ikisinide pek ısınamadım nedense buket bir garip dediğin gibi aybukeden pek haz alamadım kurrenin atışması da tek bayan olarak kalmak istiyor ilgi hep bende olsun hep ben ben ..ikinci bir bayanı kaldıramıyor özlemi gönderdi türkanı ayırdı bunlarıda barındırmaz hangisi kalırsa kalsın

açıkçası ben ikisinide pek ısınamadım nedense buket bir garip dediğin gibi aybukeden pek haz alamadım kurrenin atışması da tek bayan olarak kalmak istiyor ilgi hep bende olsun hep ben ben ..ikinci bir bayanı kaldıramıyor özlemi gönderdi türkanı ayırdı bunlarıda barındırmaz hangisi kalırsa kalsın
evet bencede incinin sonunu gördü oda tekti ama şimdi pınar var onun yerine

evet bencede incinin sonunu gördü oda tekti ama şimdi pınar var onun yerine
şuan inciye üzüldüm valla pınar hazıra kondu yatağına bile kondu kızın bütün çileyi inci çekti gitti yazık oldu şu abidini gidenlerden biri dövse benim yerime bende rahatlasam çok bilmiş herif pabucumun popstarı neymiş tektaş sayesinde tutmuş halk semihleri madem satılan tektaş alsalardı niye almadılar para biriktirip alacaklarmış madem öyle resteorantı yapmadan tektaşıi alsalardı nasıl sevgi bunlardaki diyo sanki 1 kuruşa geri alınacak sanki tektaş nasıl alınacak para olmadan anlamadım biri abidin efendiye anlatsın

Yeni kızlar cafe de kahvaltı ediyorlar. Aybuke bikere diyordu yaranmaya çalışıyorsun diye ama kendiside aynısı yapıyor.
abidinlarde azınlık durumda ya grup olmasa olayına sardılar

Aiyy bu kurreyle turkani naapcaz kusun ayagina notmu baglasak salsak aybukede aybuke diye tutturdular

Valla seven insan trip yani kapris yapar! Ben de çoook kaprisliyimdir.çok severim eşime eziyet etmeyii.kurreyi sanırım burda anlayan tek bayan benimm:KK48::KK45:
bende kaprisli olamıyorum ben eşime eziyet etsem yüzüme bakmaz hiç gelemez bu tavırlara valla sizin eşiniz sizi çok seviyorki bir şey diyemiyor bellli ki yoksa eşim beni sevmiyor mu:KK48:

bende kaprisli olamıyorum ben eşime eziyet etsem yüzüme bakmaz hiç gelemez bu tavırlara valla sizin eşiniz sizi çok seviyorki bir şey diyemiyor bellli ki yoksa eşim beni sevmiyor mu:KK48:
Ayyy çok hoşsun canımmmm.:KK48:her erkek farklıdır.seninki daha taş fırın galibaa.allah mutluluğumuzu bozmasın!! Amin!!:KK51:

Back
X