Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aiyy bu kurreyle turkani naapcaz kusun ayagina notmu baglasak salsak aybukede aybuke diye tutturdular
Ay evet neden yaaaa:KK57:
Ikisinden de hoşlanmadım pek.ama aybukeyi kesin istemiyorum.pınar nasıl akıllar veriyor kalsın diye ne sahtekarlıklar tavsiye ediyor duydun muuuu:KK57: demek kendi de öyle kalmışütopyada.kişi kendinden bilir işi!!

Ay evet neden yaaaa:KK57:
Ikisinden de hoşlanmadım pek.ama aybukeyi kesin istemiyorum.pınar nasıl akıllar veriyor kalsın diye ne sahtekarlıklar tavsiye ediyor duydun muuuu:KK57: demek kendi de öyle kalmışütopyada.kişi kendinden bilir işi!!
pınar şöyleyim böyleyim laf kalabalığı yapıyor ama kadının içi fesat bakışlarından bile nefret ediyorum kızın . bi insan bu kadar kötü bakabilirmi yahu!!!

Bekarken eşim kadir inanır gibi olsun istiyordum.evlendikten sana Allahım ne salakmışım.iyi ki beni dinlemedin dedim.:KK48:
koca dediğin kılıbık olcak:KK48::KK51:
çok doğru bende kılıbık istedim ama gönlüme göre vermedi benm nasip işte benmki anasına kılıbık bana taş tırın :)

Kızlar bugün sabah yazdım okumadınız galiba. Semih dün ki canlı yayında neden Türkan la ahırda muhabbet etti ve yeni kişi üzerine söz hakkı tanıdı Türkan a anlamadım. Oylama olunca sen karışma diyor Semih Türkan a ama samimilerdi dün sen anneni dinle falan diyor Türkan . Bi De ben oyun yaptm dedi bireysellik konusunda . Semih te dedi ki senin bu oyununu senden başkası bilmiyor ama dedi .
E o zaman serkanlara neden diyo ben sizin için terkettim o grubu diye ay kadın kendini rezil etti valla
Dün akşam Semih aybükeyle konuşacaktı şans vercem dedi noldu konuştu mu uyudum ben. Semih in keyfini bekleyemedim ahahha

Bugün evde olduğum için panaromayı izledim inci pınar ı görünce sinir oluyormuş ve ağlamamasına o da takmış. Aybüke sana benziyor diyenlere ben benzetmiyorum ama kendisi bana benzemek isteyebilir dedi ahahha

Yeni gelen yarışmacılardan ikisini de sevemedim ben.Birisi resmen Semihleri seçtim deyip uyanıklık yaptı.Diğeri de ikili oynuyor gibi geldi.

Back
X