Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aaa oyle mi? Ama kizlardan biri cok civikti kasikla koydu tepsiye hamuru diyince ben bu sandim. Top top yaptiysa bu degildir. Cunku hamur gercekten cok civik, sekil veremiyorsun elinle.
yok bu kadar cıvık değil o eli kirlenmesin diye kaşıkla koyuyordu cıvık ama o kadar değildi kaşıkla kolay koydu

aybüke sürekli semihle görüşmek istiyor ve sürekli semihin her lafına gülüyor.bu yüzden kurre de kıskanıyor.bir arkadaş sormuşta sebebini açıklayım dedim :KK52:

ekran önünde göze sokulan bir aşkında gerçekliği cidden şüpheli en son murat artık şakayla mı dedi bilmiyorum ama baya ağzından kaçırıp sonra toparlar gibi cümleler sarfediyor. üstelik semih'te karşısında bir an gülerek ve gözü kamerada bir şekilde yüzü tuhaflaşıyor,bir yandan dinler gibi bir yandan sus abi der gibi

Ben izleyemedim de Kurre niye Aybuke yi kıskanıyor Semih le çok mu samimi çözemedim.Bana Aybuke kalacak gibi geldi.Pınar uyuzu akıl veriyor ya git onların yanında dur diye.

Valla ben de anlamadım neden.o kadar göstermediler tv de.burdaki kızlar aybukenin semihe ilgili davrandigini soyluyor.hatta buket de hayran hayran bakıyormuß semihe.:KK48:

aaa bu muymuş.Bu kurabiyeler çok güzel oluyor yapımı basitmiş.Bir markanın daha var buna benzer kurabiye çeşitleri Türkiyede.

İncinin tezcana yaptigi masajlari izletiyolar panaromada onlarda izliyo
İnci semih icin ben onu insan yerine koymuyodum diyo sap ya.

Bu aybuke ve buket ikiside orda kalcak bence

Kurre ile semih arasinda o kadar suni tartisma yaratiliyor ki cok bariz belli.Ah aptal kutusu biz de bunu yiyoruz.

Back
X