Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu arada panaroma da ki sunucu kurretUlayn diyo
ay ne kadar garibime gidiyo sunucu olmuş ütopya ya daha yarışmacı adını öğrenememiş

gözden kaçmış
ilave edelim hemen:KK48:
ya bu kurre hani buket i kıskanıyo aybüke yi seçelim diyorlardı semih le türkan.
e şimdi aybüke yi kıskanması nereden çıktı.

türkan diyor ya kurre ye ''sakın konuşma kendini küçük düşürürsün '' diye
kurre de '' konuşurum böyle giderse ''gibi bir şey diyor.

bu kızın kendine güveni yok semih e güveni yok. hayır sanki kız semih e yazıyor
e öyle bir şey de yok.

zaten bugün inciler dedi ki :'' ütopya da ki bütün kızlar semih ten bütün erkeklerde kurre den hoşlanıyor sanıyor kurre '' dedi
inci nin ettiği bu söze katılıyorum sadece.

ya bu kurre hani buket i kıskanıyo aybüke yi seçelim diyorlardı semih le türkan.

e öyle bir şey de yok.

zaten bugün inciler dedi ki :'' ütopya da ki bütün kızlar semih ten bütün erkeklerde kurre den hoşlanıyor sanıyor kurre '' dedi
Aybüke semih ne derse gülüyo ondan dolayı böyle bir düşünce oluştu onlarda semih her söylediğine gülüyo hatta canlı izlerken denk geldim aptal mı bu kız dedim herşeye gülmesi garip gelmişti

Demet akalin abidinci olarak girmis utopyaya semihci cikmis aha aha aha
Atkisinida kurreye vermis
Semihe aana neler saydircaktim ama su surata ne diyim gibi seyler soylemis
Esi de semt cocugu butun semt arkanda dedi.
Aiyy bitli,ponpon... Pııısssssss

Buket:ben sizin tarafınızda olmak için geldim.yani böyle bir düşunce ile geldim.niye diger tarafla takilayim ki? Laf tasimis gibi görünürüm...
bir yandan da aybüke semihlerle konuştuklarını cafe grubuna aktarıyordu:KK57: çok sinir bozucu bir kız.nasil bir kız??? Nasil semihler bunu beğendi inanın anlamadüm:KK57:incinin bir tık altı!:KK57:

e öyle bir şey de yok.

Aybuke Semih in her soyledigine guluyor diye utopyada boyle bir soylenti cikti. Hatta Pinar da bunu farketmis ve tuncaya soyluyordu, aybuke kesin semihten hoslaniyor diye. Isin ilginci aybuke sadece semihe degil herseye ve herkese guluyor. Olur olmaz herseye guluyor kiz yaa

Aybüke semih ne derse gülüyo ondan dolayı böyle bir düşünce oluştu onlarda semih her söylediğine gülüyo hatta canlı izlerken denk geldim aptal mı bu kız dedim herşeye gülmesi garip gelmişti

Buket:ben sizin tarafınızda olmak için geldim.yani böyle bir düşunce ile geldim.niye diger tarafla takilayim ki? Laf tasimis gibi görünürüm...
bir yandan da aybüke semihlerle konuştuklarını cafe grubuna aktarıyordu:KK57: çok sinir bozucu bir kız.nasil bir kız??? Nasil semihler bunu beğendi inanın anlamadüm:KK57:incinin bir tık altı!:KK57:
EVET BENCEDE İNCİ GİBİ GÖZÜKÜYORDU AMA ÖYLE DEĞİL BENCE AMA AYBÜKE DİĞER KIZA GÖRE DAHA KÖTÜ BENCE BUKET KALIRSA DAHA İYİ ŞUAN AYBÜKE LAF TAŞIYO GERÇEKTEN SEMİHLERDEN ALIP GÖTÜRÜYOR DİĞER GRUBA DİĞER GRUPTA ONU DOLDURUYOR SEMİHLERİ KÖTÜLÜYOR AMA BUNU SEMİHLERE ANLATMIYOR

Aybuke Semih in her soyledigine guluyor diye utopyada boyle bir soylenti cikti. Hatta Pinar da bunu farketmis ve tuncaya soyluyordu, aybuke kesin semihten hoslaniyor diye. Isin ilginci aybuke sadece semihe degil herseye ve herkese guluyor. Olur olmaz herseye guluyor kiz yaa
EVET BUGÜN FARKETTİM ONU BENDE GICIK Bİ TİP BENCE KALMASIN AYBÜKE

Bu murat zorla Tuncaycı yapacak beni sıkıştırdıkları yerde laf sokuyor adamlar.bıktırdı beni
DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA HAK ETTİLER ZAMANINDA ONLARDA SÜREKLİ YAPIYOLARDI AZALDILAR PISTI KALDI HEPSİ Bİ KÜÇÜK GÖRME VAR NE SANIYOLAR KENDİLERİ ANLAMADIM BU TUNCAYLAR HEPSİ POPSTARA MI GÜVENİYO ONDANDA İYİCE NEFRET ETTİM UYUZZ ŞEY

Back
X