- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #5.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözden kaçmışsemih kurre
![]()
ilave edelim hemengözden kaçmış
Aybüke semih ne derse gülüyo ondan dolayı böyle bir düşünce oluştu onlarda semih her söylediğine gülüyo hatta canlı izlerken denk geldim aptal mı bu kız dedim herşeye gülmesi garip gelmiştiilave edelim hemen
ya bu kurre hani buket i kıskanıyo aybüke yi seçelim diyorlardı semih le türkan.
e şimdi aybüke yi kıskanması nereden çıktı.
türkan diyor ya kurre ye ''sakın konuşma kendini küçük düşürürsün '' diye
kurre de '' konuşurum böyle giderse ''gibi bir şey diyor.
bu kızın kendine güveni yok semih e güveni yok. hayır sanki kız semih e yazıyor
e öyle bir şey de yok.
zaten bugün inciler dedi ki :'' ütopya da ki bütün kızlar semih ten bütün erkeklerde kurre den hoşlanıyor sanıyor kurre '' dedi
inci nin ettiği bu söze katılıyorum sadece.
Soba patlamis ne atmislarsaNe patlıyo ya öyle
8de baslicakmis dedi yukarda bi arkadas iyice sapıttılardemet in ne işi varmış ütopya da yaa.zamanında izleyemiyoruz ütopya yı![]()
Benimde yemek hazirlama.saatlerime denk geliyo izleyememben izleyemeyeceğim
ilave edelim hemen
ya bu kurre hani buket i kıskanıyo aybüke yi seçelim diyorlardı semih le türkan.
e şimdi aybüke yi kıskanması nereden çıktı.
türkan diyor ya kurre ye ''sakın konuşma kendini küçük düşürürsün '' diye
kurre de '' konuşurum böyle giderse ''gibi bir şey diyor.
bu kızın kendine güveni yok semih e güveni yok. hayır sanki kız semih e yazıyor
e öyle bir şey de yok.
zaten bugün inciler dedi ki :'' ütopya da ki bütün kızlar semih ten bütün erkeklerde kurre den hoşlanıyor sanıyor kurre '' dedi
inci nin ettiği bu söze katılıyorum sadece.
Aybüke semih ne derse gülüyo ondan dolayı böyle bir düşünce oluştu onlarda semih her söylediğine gülüyo hatta canlı izlerken denk geldim aptal mı bu kız dedim herşeye gülmesi garip gelmişti
EVET BENCEDE İNCİ GİBİ GÖZÜKÜYORDU AMA ÖYLE DEĞİL BENCE AMA AYBÜKE DİĞER KIZA GÖRE DAHA KÖTÜ BENCE BUKET KALIRSA DAHA İYİ ŞUAN AYBÜKE LAF TAŞIYO GERÇEKTEN SEMİHLERDEN ALIP GÖTÜRÜYOR DİĞER GRUBA DİĞER GRUPTA ONU DOLDURUYOR SEMİHLERİ KÖTÜLÜYOR AMA BUNU SEMİHLERE ANLATMIYORBuket:ben sizin tarafınızda olmak için geldim.yani böyle bir düşunce ile geldim.niye diger tarafla takilayim ki? Laf tasimis gibi görünürüm...
bir yandan da aybüke semihlerle konuştuklarını cafe grubuna aktarıyorduçok sinir bozucu bir kız.nasil bir kız??? Nasil semihler bunu beğendi inanın anlamadüm
incinin bir tık altı!
![]()
EVET BUGÜN FARKETTİM ONU BENDE GICIK Bİ TİP BENCE KALMASIN AYBÜKEAybuke Semih in her soyledigine guluyor diye utopyada boyle bir soylenti cikti. Hatta Pinar da bunu farketmis ve tuncaya soyluyordu, aybuke kesin semihten hoslaniyor diye. Isin ilginci aybuke sadece semihe degil herseye ve herkese guluyor. Olur olmaz herseye guluyor kiz yaa
ODUNLARI KESMEDEN ATINCA BİRDEN PARLADI ODUNLAR PARÇALAMADAN ATMIŞLAR SOBAYASoba patlamis ne atmislarsa
DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA HAK ETTİLER ZAMANINDA ONLARDA SÜREKLİ YAPIYOLARDI AZALDILAR PISTI KALDI HEPSİ Bİ KÜÇÜK GÖRME VAR NE SANIYOLAR KENDİLERİ ANLAMADIM BU TUNCAYLAR HEPSİ POPSTARA MI GÜVENİYO ONDANDA İYİCE NEFRET ETTİM UYUZZ ŞEYBu murat zorla Tuncaycı yapacak beni sıkıştırdıkları yerde laf sokuyor adamlar.bıktırdı beni