Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
E ama baksana tur k an da dedi.tabi turkana ne kadar guvenilirseo_O
Ben de kurre kadar kaprisli ve kıskanç olduğum için onu çoook iyi anlıyorumm:oops::KK48:

Sen evlisin beybi yap tabi:KK48::KK53: Türkan a ne bakıyorsun sen dün diyordu Aybuke hoşlanıyor bugün diyor Buket:KK48: Boya kokusundan oksijen gitmiyor bunların beyinlerine:KK70:

Ben akşamdan akşama izlef8ğim 8çin bilemiyorum kızın ilgisi var mı..kurrenin durumunda ise bilemiyorum tek olmak icin mi semihi çook kiskandigi için mi boyle.yok yok semihi kiskandigi için.demek bir seyler hissetmiş kızların tavirlarindan.
ben netten de canlı izliyorum ama bi böyle bi şöyleler orda daha sözünün eri birini görmedim hep bi kıvırma aynı şekilde kalan yok orda herkes herkese nabza göre şerbet veriyo o yüzden anlamıyorum hiç birini

semih ha bre abıdıne dıyor ya sen anca yarısmacı olarak kalırsın dıye sevgılısı aasıl yarısmadan yarısmaya gezıyor

tuncaylar semihlere biz şimdi buradan gidecez siz konuşup bizim dedikodumuzu yapmaya devam ediceksiniz diyo
semihler çoktan başka şeyler konuşmaya başlamış oluyo ama tuncaylar oturup herkesinin hakkında yorum yapıp dedikodu yapıyo yok böyle bişey ya :KK70:

tuncaylar semihlere biz şimdi buradan gidecez siz konuşup bizim dedikodumuzu yapmaya devam ediceksiniz diyo
semihler çoktan başka şeyler konuşmaya başlamış oluyo ama tuncaylar oturup herkesinin hakkında yorum yapıp dedikodu yapıyo yok böyle bişey ya :KK70:
ben zaten bunu anlamıyorum sürekli dedikodumuzu yapıyorsunuz diyolar ama onlar semihlerden daha çok dedikodu peşindeler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Baris neden diskalifiye oldu kacirdim ben yatili misagirler vardi dogum gunu felan ")

Semih: abidin bey burdan sonra o ses e gidersiniz
Abdin: ben oraya juri olarak giderim
Semih: insallah o basariya ulasirsiniz
Altar: abidin bey hep yarismaci olarak kalacaksin 10yil sonrada bir yarismaya basvurursun

Sonra serkan ve pon pon cirkinlesiyolar
Cocuk gercegi soylemis adam hep yarismaci
Cocuga vitaminsiz, mineralsiz, tifil falan diyolar
Hep hakaret belden assa
Abidin dediki bide sal sarkmadi hayirdir ne kalktin gibi laflar etti pislik akli hep belden assa calisiyo malstar

Back
X