- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.141
onun yemek yiyişi iğrenç zaten.kurrede agzına o kadar büyük parçalar koyuyo ki az küçük parçalara ayır da ye be kızım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun yemek yiyişi iğrenç zaten.kurrede agzına o kadar büyük parçalar koyuyo ki az küçük parçalara ayır da ye be kızım![]()
o kadar fena mı ben onları görmedim ama boğulucak o kadar büyük köfteyi agzına tıkıyor ki şımarık olduğu belli zaten semihte reytinğ için çekiyor ya şu hallerini pes.onun yemek yiyişi iğrenç zaten.hayatiyasa ile konuşmuştuk. balığı tüm ağzına atmış geri çıkarmış yiyemeyince bölmüş. bende yemeği şapırdatarak yediğini yazmıştım. şımarıyo aklınca
Valla ben de Semihin strateji geregi evlenme teklifi edecegini dusunmustum.ay bu türkan ne böyle parazit gir çık gir çık bi izletmedi valla.
semih teklif etse valla derdim reyting için kendini sattı.
çünkü semih bu kızla ev-len-mez
zaten kimse istemezde
semih hiç istemez
zaten bi ara kahkaha bastıValla ben de Semihin strateji geregi evlenme teklifi edecegini dusunmustum.
Dusundugum gibi yapmadi, helal olsun dedim.
Karsisindaki de bir bayan, duygulariyla oynamadi. Evlenme teklifi edip cikinca vazgecse, cok daha buyuk yikim olurdu Kurretulayn icin
evet aynen. bu tür kızlara güven olmaz.yok senden nefret ediyorum senden soğudum felan diye zırlıyor aybüke ve çok kıskançk bütün kötü özellikler üstünde birkmiş gibi semih evlenme teklifi etse bu kadar mı küçüldün derdim ya sevgilisne attığı kazıkda cabası yarın semihe yapmayacağı ne malum .
kesinlikle samimi değil ikisi de belli zaten yapmacık ve oyunculuk sırıtıyor aşkları o kadar bbg evi gibi buna benzer proğram izledim ilk değil samimi olmadıkları alenen belli.evet aynen. bu tür kızlara güven olmaz.
ama öyle değil deyip duruyor bi türlü tek kelime kendini savunmadı mert konusunda.kem küm ediyor
mert in gömleği üzerindeyken semih e yakınlaştı.
sahnede çok hoş olmuşabidin ve tuncay döktürdü bu gece ağızlarına sağlık çok güzel ağırladılar misafirleri
tuncay süper yetenekli çocuk , semih kesinlikle şisirme adam ya ben anlamıyorum bu adamı niye bu kadar sevdiler ben o yumruk olayında elenen yarışmadan sonra semih sinirine izlemedim proğramı birdaha abidini duyunca izledim.sahnede çok hoş olmuş
semih e diyorum al sana yarım iş
1 tane adamın yarım bıraktığı iş var diye demediği kalmadı.
kendi TEK başına ne iş yapmış. tuncy la yarışmasın iş konusunda
yumruk olayında semih in suçu yoktu bence. çağdaş psikopattı. normalde de hemen semih in üzerine yürüyordu kolay tahrik oluyordu.tuncay süper yetenekli çocuk , semih kesinlikle şisirme adam ya ben anlamıyorum bu adamı niye bu kadar sevdiler ben o yumruk olayında elenen yarışmadan sonra semih sinirine izlemedim proğramı birdaha abidini duyunca izledim.
olabilir ya demetin de kocası seni tutuyoruz dedi ya semihe sinir oldum demeti severim ama kocasına gıcık oldum o tokatta içimin yağları eridi benim ya semihin yüzünde tuhaf bir alaycılık var ben de olsam bende çakardım bi tane çağdaşı öncesinde çok kışkırttı ama son damla oldu olay , ya ne zamandır sevmediğim yarışmacılar kazanıyor bunu da semih kazanırsa hiç şaşmam ama ben karşı takımı elimden geldiiğin ce oyluycam en az 10 oy atıcam bı katkı olsun.yumruk olayında semih in suçu yoktu bence. çağdaş psikopattı. normalde de hemen semih in üzerine yürüyordu kolay tahrik oluyordu.
o gün semih çağdaş la konuşmamasına rağmen üzerine gitti. bence haksızdı çağdaş tamamen.
ama bizim halkımız mağdurun yanında her zaman. semih ordan parladı hemen.bende semih i tutuyordum ama çok abarttı. halka güvenip saydırıyor halkın da hoşuna gidiyor diye. hiç hoş değil saygısızlaşıyor bazen.
sonra da halk semih in yanlışlarına göz yumuyor bunu anlamıyorum ben
hani bi stand up çı vardır. ilk önce esprileriyle güldürür ve artık standupçı A dese gülersin ya otomatikman.
şimdi semih ne yapsa savunuyorlar.
haksız olduğunda şu da yanlış diyen görmedim