Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
farklı hesapların olması gerekir var mı?
semih zihinsel engeli var gibi davranıyor. şarkı söylemesi elini uzatması. adamlar doğum günü kutlarken içeri dalması. bu içeri dalmasını bile desteklediler ya. hemde adamın doğum gününde. destekleyenlerin doğum gününde olsa ne olurdu acaba?
bi de tuncay sopa kırdı diye kötü oldu.
iyi ki semih in kafasında kırmadı o sopayı. diskalifiye olurdu boştan yere

Feci katılıyorum.
Rahatsız mıdır nedir..B,n tane gönlüm olsa bi tanesini vermem, nesi cazip geliyor insanlara bilmem..

Önceki sayfalarda çağdaş haksızdı demişsin ama ben öyle düşünmüyorum o konuda..ben de içeride olsam ben de iki tane çakardım suratına, ağız burun hareketleri yapıp tahrik ediyor insanları..Herkes gelemez onun saçmalıklarına..

Tuncay çat çat konuşuyor artık, çok ta iyi yapıyor..Adamım benim..

Giyindi, Semihin yanina gitti once. Polarinin onu acikti. Kisa bir atlet giymis ve tayt giymis. Gobegi gorunuyordu Buket gibi :KK48: iceri girince polarinin onunu kapadi.
ha evet ben seni böyle göndermem mi dedi ne duydum
100 küsür gündür giymedi
hava iyiyken bile giymedi
ay bu kızın IQsu yok

Feci katılıyorum.
Rahatsız mıdır nedir..B,n tane gönlüm olsa bi tanesini vermem, nesi cazip geliyor insanlara bilmem..

Önceki sayfalarda çağdaş haksızdı demişsin ama ben öyle düşünmüyorum o konuda..ben de içeride olsam ben de iki tane çakardım suratına, ağız burun hareketleri yapıp tahrik ediyor insanları..Herkes gelemez onun saçmalıklarına..

Tuncay çat çat konuşuyor artık, çok ta iyi yapıyor..Adamım benim..
bilmiyorum bana göre haklıydı semih.
ama şimdi çok arsızlaştı
halk yanında diye saydırıyor
terbiyesizce hareketlere giriyor.

#kafe grubu bu gece ~ 6.300 tl kazandı. 2 hafta sonra tekrarı planlanıyor semihler bu rakamı duyunca daha nasıl çirkinlikler yapacak merak edıyorum şimdiye kadar kendılerı boyle bır etkınlık veya uretım adına birsey yaptılarmı

#kafe grubu bu gece ~ 6.300 tl kazandı. 2 hafta sonra tekrarı planlanıyor semihler bu rakamı duyunca daha nasıl çirkinlikler yapacak merak edıyorum şimdiye kadar kendılerı boyle bır etkınlık veya uretım adına birsey yaptılarmı
o kadar kazanmışlar mı valla helal olsun emeklerinin karşılığını almışlar.. semih dünden başlamıştı zaten burası bzim belki sahneyle ilgili bizim bi planımız olabilir diye hem kendileri oturup duruyolar hemde çalışanın işine çomak sokmaya çalışıyolar

o kadar kazanmışlar mı valla helal olsun emeklerinin karşılığını almışlar.. semih dünden başlamıştı zaten burası bzim belki sahneyle ilgili bizim bi planımız olabilir diye hem kendileri oturup duruyolar hemde çalışanın işine çomak sokmaya çalışıyolar
sahneyı semih mi yaptı eli bıle deymedı boyasını bıletuncay yaptı sahnenın standını serkan ve tuncay yaptı

öyle tabiki canım herkes görüyo zaten.. semih anca konuşsun dursun :KK48:
ama hala sahne bızım dıyebılıyorlar bıze sordularmı bu etkınlıgı bızım haberımız yoktu deyıp duruyorlar bu kadar yalan soylenmez ya aynı ortamda yasıyorsun ve bu hıç mı konusulmıcak adamlar harıl harıl hazırlanıyor sahneyı bıtırmek için semıhte bıze solemedıler dıyor bu ne yalan ya

ama hala sahne bızım dıyebılıyorlar bıze sordularmı bu etkınlıgı bızım haberımız yoktu deyıp duruyorlar bu kadar yalan soylenmez ya aynı ortamda yasıyorsun ve bu hıç konusulmıcak adamlar harıl harıl hazırlanıyor sahneyı bıtırmek için semıhte bıze solemedıler dıyor bu ne yalan ya
halbuki dün kaç kez söylediler sizn de planınız varsa birlikte bişi yapabiliriz falan diye... izleyenler görüyo zaten semih sonradan kendi kendine atıp duruyo

Back
X