Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih i gördünüz mü
türkan tuncay ı yazalım bu hafta deyince
semih : tuncay eleyemediniz der
dedi. tuncay ın gitmeyeceğini biliyor

mesela bi arkadaş türkan dan havlu aldım demişti ama o havludan kaç adet var yazmıyo örneğin. ben anlamadm bu işi. kartla mı ödeme yoksa kapıda ödeme falan mı
Havluyu ben aldim Arkadasim... siteye koydukları ürünlerin hepsini seri uretiyolarmis yani ellerinde her bi üründen bir miktar va talep durumuna gore tekrar üretime baslayacaklarmıs yani diyelim benim aldigim havludan elinde bitti hemen o gece başlasa ertesi güne biter zaten gibiii gibiii...

Bu arada elenenlerden tekrar alim olacakmış diye duydum sizce kim girmeli
bu durumda hep cafe grubundan giden olduğu için cafe grubunun sayısı artacak yine. diskalifiye olanlar giremiyor sanırım.
barış çok eğlenceliydi bana göre
ya da çağdaş olsa bomba olurdu :D
inci gelmesin sıkıldık ondan
gamze nin de hanilerinden bıktık
özlem de gelmesin o da çok kalmıştı
tezcan noyan tuğçe hayrettin fide etkisiz eleman onlar da gelmesin
inci melek kavgacı gelmesin
abidin zaten gelemez
arda gelebilir ortalık karıştırır ama semih lere geçer. sanırım dışarda semih leri destekliyor oy alır o zaman.
furkan da çok soğuk bi tipti

Havluyu ben aldim Arkadasim... siteye koydukları ürünlerin hepsini seri uretiyolarmis yani ellerinde her bi üründen bir miktar va talep durumuna gore tekrar üretime baslayacaklarmıs yani diyelim benim aldigim havludan elinde bitti hemen o gece başlasa ertesi güne biter zaten gibiii gibiii...
anım gelince haber verir misin kaç günde geliyor merak ettim.
bir de kartla mı ödeme yaptın

semih in 0-6 yaş grubu ürünleri 50 tl. resmen millete hakaret yaa bari semih yazıyorsun sığdır adam gibi yaz estetik olsun. hakkatten çok zeki adammış. bi bardağı 50 tl ye satıyorsun onu anladıkta bari düzgün yap

Katılıyorum ya çok kötü yapmışlar kupaları tişörtleri alan var mı merak ediyorum.kreşe giden çocuk daha düzgün yapar yahu.

Katılıyorum ya çok kötü yapmışlar kupaları tişörtleri alan var mı merak ediyorum.kreşe giden çocuk daha düzgün yapar yahu.
Evet bazı seyler hem kullanisli değil hem de çok pahali ama tataftari olan kişiler kapis kapis aliyormus...hangi grup taraftarı olursak olalim ben turkanin urunlerinin bazilarinin hem kullanisli hem de uygun olduğunu düşünüyorum ama surekli takip etmek lazim uygun fiyatli urunler cabuk bitiyor ayni zamanda serkanin magnetleri ve anahtarligida güzel ve uygun.diğerleri belki hatira olarak alip kaldirabileceginiz seyler ve çok pahali

Evet bazı seyler hem kullanisli değil hem de çok pahali ama tataftari olan kişiler kapis kapis aliyormus...hangi grup taraftarı olursak olalim ben turkanin urunlerinin bazilarinin hem kullanisli hem de uygun olduğunu düşünüyorum ama surekli takip etmek lazim uygun fiyatli urunler cabuk bitiyor ayni zamanda serkanin magnetleri ve anahtarligida güzel ve uygun.diğerleri belki hatira olarak alip kaldirabileceginiz seyler ve çok pahali

Türkan ın ürünleri uygun ve işe yarayan şeyler.Serkan ınkiler de ucuz geldi bana.Ama yani Semih in bardaklar ne öyle ya çöp adamlar eğri büğrü yazılar.hiç emek harcanmamış. Pınar ın yaptığı ürünü de beğenmedim ben.

o millete değer vermeyip özenmesin ama millet kapış kapış alsın. alanada hayırlı olsun ne diyelim :D nerden okudun canm kapış kapış olduğunu doğrudur yani de nerak ettim

misafirlerden biri aybüke ye soruyor buket e neden yüklendin gibisinden. aybüke de yine dediki ama o dışarda iki tarafa da okeydi. bunu içerde de dile getirmişti ama buket bana hiç samimi gelmiyor sevmiyorum. altardan da büyük zaten. tabi yaşa bakmaz ama öyle bir şey varsa görünüşleri de pek yakışmıyor buket büyük kaçıyor baya

misafirlerden biri aybüke ye soruyor buket e neden yüklendin gibisinden. aybüke de yine dediki ama o dışarda iki tarafa da okeydi. bunu içerde de dile getirmişti ama buket bana hiç samimi gelmiyor sevmiyorum. altardan da büyük zaten. tabi yaşa bakmaz ama öyle bir şey varsa görünüşleri de pek yakışmıyor buket büyük kaçıyor baya

Semihciler semihin resmen orada razalet bir sekilde kurreyle cektigi por....lari izliyor kurrenin kucaginda eli battaniyenin altinda bi isler karistiriyor vidiolari var o kiz ne rezil bir insan hic ailesini düsünmuyor mu 24 saat izliyor herkes kustah semihde ztn o rezil insani yarismada kullanmak icin kullaniyor disari cikinca suratina bakmaz o kizda rezilligiyle kalir semihcilerde bu ahlaksizliklari izleyip hala onu tutuyor turkiye sonra bozuldu diyorlar sizin gibi zihniyetler olmasaydi turkiye bu duruma gelmezdi

Back
X