Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Nolcak acaba bende bugun haber sitesinde okudum.
Adam zevke gelmis oha.

Hernekadar Semihten hiç haz etmesemde ben gerçek olabileceğini pek düşünmüyorum. Yani pek olası görmüyorum. Heryerde kamera oldğunu biliyorlardır. Birde kurrede hiç bir tepki yok..(en azından ihiihhii diye gülmezmiydi )

Hernekadar Semihten hiç haz etmesemde ben gerçek olabileceğini pek düşünmüyorum. Yani pek olası görmüyorum. Heryerde kamera oldğunu biliyorlardır. Birde kurrede hiç bir tepki yok..(en azından ihiihhii diye gülmezmiydi )
Çok ayıp der gibi ağzını kapatıyor daha ne tepki versin :KK16::KK16:

Arkadaşlar nasıl montaj olduğunu düşünebiliyosunuz ? adam bal gibi de yapmış. hatta oraya giden misafirler söyledi gördük kurreyle şovunuzu diye. Semih bozardı kızardı ama kameranın o an çekeceğini düşünmediği için nasıl olur yaa muratla kurrenin üstüme atladığı görüntülerdir falan dedi. Banyoda İnci de onları görmüştü ve inkar edememişlerdi.. İnsanlar bu Semihi peygamber ilan ettiği için yanlış bir şey yapacağına inanmıyorlar. İnsanlara hakaret edip saygısızlığı meşrulaştırmasını mı kınayım yoksa abuk subuk boyadığı bardakları 50 tl yada uyduruk maskeyi 3 milyardan satmaya çalışıp insanlara enayi muamelesi yapmasını mı kınayım bilemedim . Yinede destekleyenlerde en büyük hata. ve inanın kurretülaynda yarışmanın bu kadar popüler olmadığını bilseydi asla Semihle başlamazdı. Şan şöhret kapıları açıldı sandi zavallıcak. o çocuk kızı delirtti. yaptı ama bi hata çekiyor işte...

Semih ben Fransada okudum diye 5 ay görmemişliğini gözümüze soktu.. Pınarda cevap olsun diye Amerika dedi.. Ve dün elemede Altara öğretmiş.. Biz Türkiye dedikçe Sen Amerika dedin diyorlar. Kız öyle bir şey demediki ya algı yapmaya çalışıyorlar. Önce dinden vurdu Semih bey şimdide ırkçılık yapmaya çalıştırıyor insanlara. Kendi 6 ay kıçı kırık erasmus programını anlata anlata bitiremedi aşağılayan Türkiyeyi kendisiydi. ve inanın Bunun yüzünden gruplaşma bu kadar sürdü. İnsanlara kin nefret aşıladı. İnci giderken Muratından Kurresine herkes o kadar üzüldüki napıyoruz ya biz ne gruplaşması yapıyoruz neyin kafası dediler. Ama semih bey çekti hepsini azarladı ve diğüer grupla konuşmalarına müsade etmiyor sizi de yollarım mesajları veriyor alttan. Dışardada garip bi kitle Reisimiz, davamız diyor. Şaka gibi. Beyefendi koskoca formatı mahvetti.. Yazık..

[QUOTEihtima99967, member: 167374"]Hernekadar Semihten hiç haz etmesemde ben gerçek olabileceğini pek düşünmüyorum. Yani pek olası görmüyorum. Heryerde kamera oldğunu biliyorlardır. Birde kurrede hiç bir tepki yok..(en azından ihiihhii diye gülmezmiydi )[/QUOTE]
Bende ihtimal vermiyorum öyle bişey olsa Acun bey zaten gereğini yapardi ben iki tarafida tutmuyorum ama niyeyse her oylama öncesi böyle şeyler yazılıp çiziliyor her iki taraftaki yarismacilar içinde ağır ithamlarda bulunuluyordu.

Allahım şu videodamı montaj oldu. hı hıı. öyledir
ya deyin,pijamasının bağını bağlıyor vs. hadi deriz. belkide,hoş oda olamaz ama..
ama lütfen montaj demeyin. devlet olayı değil bu. yok artık:)

umarım şu semihciler dengesiz aybükeye oy vermezlerde defolur gider.nekadar gereksiz fırıldak bi kız.şimdi pınar gitsin diye ona vereceğiz derler beklenen bi hareket.körü körüne bağlılık bizim milletin kanında var sanırım.yoksa o semihin neresi zeki ya :110: yok o da çalışmıyormuşda beyni çalışıyormuş hahaaa:KK70:iş yaparken beyni çalışmıyor heralde..!
Semih ben Fransada okudum diye 5 ay görmemişliğini gözümüze soktu.. Pınarda cevap olsun diye Amerika dedi.. Ve dün elemede Altara öğretmiş.. Biz Türkiye dedikçe Sen Amerika dedin diyorlar. Kız öyle bir şey demediki ya algı yapmaya çalışıyorlar. Önce dinden vurdu Semih bey şimdide ırkçılık yapmaya çalıştırıyor insanlara. Kendi 6 ay kıçı kırık erasmus programını anlata anlata bitiremedi aşağılayan Türkiyeyi kendisiydi. ve inanın Bunun yüzünden gruplaşma bu kadar sürdü. İnsanlara kin nefret aşıladı. İnci giderken Muratından Kurresine herkes o kadar üzüldüki napıyoruz ya biz ne gruplaşması yapıyoruz neyin kafası dediler. Ama semih bey çekti hepsini azarladı ve diğüer grupla konuşmalarına müsade etmiyor sizi de yollarım mesajları veriyor alttan. Dışardada garip bi kitle Reisimiz, davamız diyor. Şaka gibi. Beyefendi koskoca formatı mahvetti.. Yazık..

Yok artik... Semihin surekli anlattigi Fransadaki egitimi sadece 1 donem suren erasmusmuymus???
Ben de diyorumki, "eger mezun olsaydi adamin diplomasi olursu, ailesi sertifika gibi bir belge yayinlamis." Ben de master ya da doktora egitimi aldi saniyorum. Alti ustu bir erasmus icin gitti, adamdaki havadan gecilmiyor.
Burada Pinar'in Amerikayi (guyya) dillendirmesiyle alakali, biri " Bizim paramiz vardi da, biz mi Amerika'ya gidip okumadik?" demisti. Gec kalinmis bir cevap ama Amerika'da okuyan Turklerin cok buyuk bir kesimi (%90 dan fazladir) para vererek okumuyor. Ya devlet bursuyla geliyor, ya Amerikadaki universitelerden asistanlik aliyor. Yani para vermiyor; uzerine para kazaniyor. Yani oyle bazilarinin dusundugu gibi "paramiz olsa biz de Amerikada okurduk" gibi bir durum yok, keske para her kapiyi acsa ama yok oyle bi dunya.

ya deyin,pijamasının bağını bağlıyor vs. hadi deriz. belkide,hoş oda olamaz ama..

Canim cogu kisi orada esofmanini bagladigini soyluyor. Nasil oyle bir goruntu cikmis ben anlayamadim, ama o goruntunun hemen arkasindan diskalifiye olmasi gerekmez miydi? Ben Semihten igreniyorum resmen, ama boyle birsey yapacagini da sanmiyorum. 7-24 izlendigini bilen kimse boyle bir riske girmez. Hele halkin sempatisini kazanmis, o yuksek zeka urunu stratejileri yapan Semih, asla! :KK48::KK48:

Canim cogu kisi orada esofmanini bagladigini soyluyor. Nasil oyle bir goruntu cikmis ben anlayamadim, ama o goruntunun hemen arkasindan diskalifiye olmasi gerekmez miydi? Ben Semihten igreniyorum resmen, ama boyle birsey yapacagini da sanmiyorum. 7-24 izlendigini bilen kimse boyle bir riske girmez. Hele halkin sempatisini kazanmis, o yuksek zeka urunu stratejileri yapan Semih, asla! :KK48::KK48:
valla ilk sahnede pek bağlıyor gibi gelmedi. ilk saniyelerde tek el olaın . neyse bu konulara girmeyeyim. ayrıntıyı yazmakta kötü.a insanlar aylardır orada. gaflet denen şey var. bazen bir an dikkatsizlik oluyor. sanırım karanlık orası. gece çekimi yapılmış.

Öyle deme okim..Sonra semihçilere hakaret var diyollaa..

Öff pis herif ya..Tipi desen tip değil, hareketleri desen sırf dayaklık..Böyle sağlam bi oturtcan suratına bidaha yılışık yılışık tahrik edemicek kimseyi.

Tuncayım güzel geçiriyo ona laflarıyla :68:

Kurreyle banyoda da yemişler benzer bi halt..inci söylemiş hatta..

Arkadaşlar nasıl montaj olduğunu düşünebiliyosunuz ? adam bal gibi de yapmış. hatta oraya giden misafirler söyledi gördük kurreyle şovunuzu diye. Semih bozardı kızardı ama kameranın o an çekeceğini düşünmediği için nasıl olur yaa muratla kurrenin üstüme atladığı görüntülerdir falan dedi. Banyoda İnci de onları görmüştü ve inkar edememişlerdi.. İnsanlar bu Semihi peygamber ilan ettiği için yanlış bir şey yapacağına inanmıyorlar. İnsanlara hakaret edip saygısızlığı meşrulaştırmasını mı kınayım yoksa abuk subuk boyadığı bardakları 50 tl yada uyduruk maskeyi 3 milyardan satmaya çalışıp insanlara enayi muamelesi yapmasını mı kınayım bilemedim . Yinede destekleyenlerde en büyük hata. ve inanın kurretülaynda yarışmanın bu kadar popüler olmadığını bilseydi asla Semihle başlamazdı. Şan şöhret kapıları açıldı sandi zavallıcak. o çocuk kızı delirtti. yaptı ama bi hata çekiyor işte...
inci banyoda ne görmüş
panaromada mı söyledi benm haberim yok?

Back
X