Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bence altar dan hoşlanmadı. orda kalmak için olaya altar dan girdi buket. zaten hatırlarsanız en başta tektaş aybüke de hem fikirdi. bir tek altar buket e ılımlıydı.
aybükeye daha güçlü duruyo konuşuyo buket sessiz buraya dayanamaz gibi konuşulmuştu öyle hatırlıyorum altarda o sessiz sanki daha iyi Aybüke uyumsuz kavgacı gibi dediğini hatırlıyorum bukete uyumu ondandı ben zaten buketi hiç sevmedim ben mıy mıy sürekli ağlayan modta altar bi cümle söylüyor bi bakmışsın buket ağlıyo ne kadar zayıf karakterli çok duygusal diyemem sanki ekranlara oynuyo aybükede keza çok cadı ve tutarsız bir dediği bir dediğini tutmuyo nedense

Semih kurreye cevap olarak'iyi ki de vurmadılar, vuracaklar diye çok korktum' mu diyecekti sence? Tabiki bir erkek gruruyla cevap verdi.kimse istemez dayak yemeyi veye kendisine vurulmasını.yoksa ister mi? Empati yapmak gerekiyor.bana da aynı şey olsa ben de aynı şekilde cevap verirdim.hatta eşim bile aynı cevabı verirdi.bunun gurursuz olmakla ilgisi yok.tam tersi gururlu olmakla ilgili.
Bak canim durumu kisisellestirme. Esin ya da sen oyle bir cevap verirsen bu sizin gurursuz okdugunuz anlamina gelmiyor.

Semih ve kurrenin bu tarz konusmasini cok duydum. Ustelik orda cagdasdan da bahsetmiyordum. Tuncayin sopayi kirdigi zaman gecen bir muhabbetti. Kurre sana vuracaklar diye cok korktum diyor bu da vursun gider diyor. Kurre cok uzatiyosun yapma diyor. Bu surekli daha iyi amacim kizdirmak diyor. Kurre "dalacaklar bi gun" dedi. Bunu net hatirliyorum. Semih de klasik cevabini verdi.

Herneyse ben neyi neden dusundugumu soyluyorum. Ama bu da sondu. Kimse tutup da kendisinden esinden ornek vermesin.

zaten hakaret olması hiç hoş değil sevmediği belirtebilirsin ama sevmiyorum diyede ağzını açıp herşeyi söyleyemezsin sonuçta bir yarışma herkes herkesin istediği gibi olamaz burada seviyorum sevmiyorum diyip yorumlarda bulunursun en doğrusu da bu olur bize yakışan tabi

Bak canim anliyorum Semihe karsi hassasiyetin var, seni de asla abuk sacma bir yarisma icin kirmak istemem. Kirdiysam da cok ozur dilerim.
Fakat ben burada herkesin yaptigi gibi yarismacilar hakkinda yorumlarimi yaparim. Bu birilerinin hosuna gidecek mi ya da gitmeyecek mi diye de dusunmuyorum. Kaldiki ben Tuncayi ve Pinari ve bir kac kisiyi daha severken, sayfalar sayfalar once o kisilere de cok hakaret edildi. Ugrasip o sayfalari bulmaya gerek yok. Ozaman onlara neden ayni hasssiyet gosterilmedi? Neden simdi Semihe hakaret edildi diye uyarma geregi duyuyorsun? Bu arada ben Tuncaya ona buna hakaret edilirken rahatsizlik duymadim. Herkesin dusuncesidir. O yarismaya giren her turlu elestiriyi zaten bastan kabulleniyor ve ona gore hareket ediyor. Yanlis anlasilmak istemiyorum ama rahatsiz oluyorsaniz yorumlarimdan, engelleme butonu var. Beni engelleyebilirsiniz. Boylece benim yorumlara takilmazsiniz. Iyi sohbetler size

babytv yukarida yazdigim mesaj senin icin de gecerli. Uzduysem kirdiysam ozur dilerim. Lutfen sen de benden rahatsizlik duyuyorsan engelle. Iyi sohbetler kizlar

bence altar dan hoşlanmadı. orda kalmak için olaya altar dan girdi buket. zaten hatırlarsanız en başta tektaş aybüke de hem fikirdi. bir tek altar buket e ılımlıydı.

Buket ilk girdiginde ben de Altara asik herhalde falan diye dusunmustum. Ama gruptan cikti Altar pek umrunda olmadi. Altar paso arkasindan atip tutuyor kizin :KK48: Bence gercekten hoslanmisti o Buketten yaa, kiyamam su bahtsiz altara. Sevgilisinin de haberini almis, terketmis kiz bunu. Dun soyluyordu

ama hakaret etmek açık açık değil imayla da oluyor canm.
özellikle şu ağlama mevzusundan kusucam artık. tuncay sen ağladın lafı yapışmış diline günde 50 kere demeyi huy etti.
bu ne peki sizce
psikolojik şiddet?
hakaret?
tahrik?
hangi kategoriye giriyor.

adamlar kaçtı marangoza semih in dır dırından sırf. bilmiyorum canlı izliyor musun?
bu seferde semih onlarla kavga edemedi diye diyo ki semih : gidin hadi sığınağınıza.
kapıyı açınca diyor ki : kapımı böyle her zaman açarsın işte.
her harekette bir laf sokma çabası. tuncay kulaklıkla geziyordu son zmanlarda. sabır taşı olsa çatlar

ha bir de hakaret in babasından olan bir şey geldi aklıma
pınar a çirkin dedi. güzel burunlu kıııız diye karşısında kahkaha attı. illa hakaret olması için ana bacı sövmesi mi lazım.bunlar yeterince hakaret değil mi.
örnekler yeterli gelmediyse daha yüzlerce sayabilirim.
kısacası semih tahrikçi cafe hiç oralı değildi kaçıyorlardı. ama insanız...

ben demiyorum ki cafe başta haklıydı vs demiyorum. semih in itici tavırlarını insanlar göremiyor ya da görmek istemiyor. ya da semih hiç hakaret etmedi ki diyor nasıl etmedi yüzlerceee hemde

Semihle tartisilmiyor, hep laf sokma, cocuk gibi sifatlar bulup alay etme... Bu adama nasil cevap verilir Allah askina yaa? Biri gelmis sana "guzel burunlu kiiiiizzz" diyor, ne diyebilirsin bu adama :KK48: Adamin konusma yetisi yok.

babytv yukarida yazdigim mesaj senin icin de gecerli. Uzduysem kirdiysam ozur dilerim. Lutfen sen de benden rahatsizlik duyuyorsan engelle. Iyi sohbetler kizlar
Ben kendimden ve esimden bahsederek empati yaptıgimi göstermeye çalıştım.hepsi bu.tepkin çok kırıcıydı gerçekten. Neyse.

ben bunların hepsi tahrik olduğunu düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum semihin tahrik ettiğini her zaman da söyledim ama hakaret ettiğini düşünmüyorum semihin baştan beri küçük görüldüğü düşüncesinde olanlar insanlar halen arkasında ve gerçektente küçümsediler semihi ve onu ezmeye çalıştılar en basitinden sadece şu cümle için orda olsam resmen katil olurdum semih sana ne oldu küçükken bir şey mi yaptılar ne olduda böyle oldun yoksa senin küçükken topun inşaata mı kaçtı hahahah diye resmen koro halinde bile dile getirdiler bu ne demek tezcanından incisine tuncayına serkanına aynı şeyi kaç kere söylediler daha bunun gibi bir sürü örnekleri var inciyle tuncayın söylediklerini şimdi burda saymak istemiyorum o hakaret içerikli cümleleri onlarda az değil yani bunlara bakacak olursak semih az bile yapıyor bana göre ben olsam daha kötü davranırdım semih en azından tahrik ediyor bel altı vurmuyor ama onlarda bi çok seyi çirkin itamlarda dile getirdi bu yüzden böyle konuşuyorum burda ve canlı izlediğim için söyleyebiliyorum bunların hepsini...
AYRICA SEMİHÇİ DEĞİLİM ONUDA SAVUNMUYORUM GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TUNCAYIN EMEKLERİNE SAYGIM VAR ÇOKTA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARIYOR ALLAH YUKARDA GÖZ VAR NİZAM VAR AMA SADECE ÇALIŞSIN KONUŞTUKÇA BATIYOR ...:KK52::KK52:

Çok güzel anlatmışsınız,ben de Semih'i desteklemiyorum.Bir kaç sayfa önce bahsetmiştim Üslup farkından kaynaklandığını,ürettiklerine verilen emeğe yazık oluyor .

Bak canim anliyorum Semihe karsi hassasiyetin var, seni de asla abuk sacma bir yarisma icin kirmak istemem. Kirdiysam da cok ozur dilerim.
Fakat ben burada herkesin yaptigi gibi yarismacilar hakkinda yorumlarimi yaparim. Bu birilerinin hosuna gidecek mi ya da gitmeyecek mi diye de dusunmuyorum. Kaldiki ben Tuncayi ve Pinari ve bir kac kisiyi daha severken, sayfalar sayfalar once o kisilere de cok hakaret edildi. Ugrasip o sayfalari bulmaya gerek yok. Ozaman onlara neden ayni hasssiyet gosterilmedi? Neden simdi Semihe hakaret edildi diye uyarma geregi duyuyorsun? Bu arada ben Tuncaya ona buna hakaret edilirken rahatsizlik duymadim. Herkesin dusuncesidir. O yarismaya giren her turlu elestiriyi zaten bastan kabulleniyor ve ona gore hareket ediyor. Yanlis anlasilmak istemiyorum ama rahatsiz oluyorsaniz yorumlarimdan, engelleme butonu var. Beni engelleyebilirsiniz. Boylece benim yorumlara takilmazsiniz. Iyi sohbetler size
benim kimseye karşı hassasiyetim yokkk...kırmak istemiyorsunuz ama sert konuşuyorsunuz sonra özür dilerim diyorsunuz neden karşılıklı sohbet ederek bir şeyleri paylaşamıyoruz burda amacım tartışmak değil sohbet muhabbet herkesin kendi düşüncesini söylemeye hakkı var sizin benim hepimizin ama saygı çerçevesinde ve seviyeli biçimde tuncayla pınara söylenen kelimelerle ilgili haksız olan semihse bunda semih haksızda derim semihin bazı şeyleri abartığını ve artık tekrar etmeye başladığını burda kaç kere belirttim önceki sayfalarda bulmanız mümkün ayrıca bir yarışma uğruna gerçek dediğim hayatta birini kırmaya kavgaya girme gibi durumum olamaz sırf bu yüzden siz veya bir başkasınıda engellemem tabi yarışma uğruna bana hakaret edilmiyorsa ....
ayrıca semihe hakaret edildi diye uyarıda bulunmadım olanları anlatmaya çalışıyorum herkes gibi eğer bu yaptığım uyarıysa burada yorum yapan herkes uyarıda bulunuyor demektir BİR TEK BEN DEĞİL
EĞER SİZDE BENDEN RAHATSIZ OLDUYSANIZ BEN SİZİ DEĞİL SİZ BENİ ENGELLEYİN Bİ YARIŞMA İÇİN BU TARZ ŞEYLERLE UĞRAŞAMAM ...... AYRICA BENİM YORUMLARIMADA SİZ YORUM YAPMAYIN OLSUN BİTSİNNN..
BENİM YORUMLARINDAN KAYNAKLI OLARAK SİZ BANA SEMİHE HASSASİYETİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ ŞUAN SİZİNDE TUNCAYA HASSASİYETİNİZ OLDUĞUNU BENDE DÜŞÜNEBİLİRİM DEĞİLMİ BU KONUDA HERKES ÖZGÜR AMA BEN DE SİZE İZAH EDEYİM SEMİH DEĞİL KİMSEYE HASSASİYETİM YOK BENİM SEVGİLER EFENDİM:KK52::KK52::KK25::KK25:

ben bunların hepsi tahrik olduğunu düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum semihin tahrik ettiğini her zaman da söyledim ama hakaret ettiğini düşünmüyorum semihin baştan beri küçük görüldüğü düşüncesinde olanlar insanlar halen arkasında ve gerçektente küçümsediler semihi ve onu ezmeye çalıştılar en basitinden sadece şu cümle için orda olsam resmen katil olurdum semih sana ne oldu küçükken bir şey mi yaptılar ne olduda böyle oldun yoksa senin küçükken topun inşaata mı kaçtı hahahah diye resmen koro halinde bile dile getirdiler bu ne demek tezcanından incisine tuncayına serkanına aynı şeyi kaç kere söylediler daha bunun gibi bir sürü örnekleri var inciyle tuncayın söylediklerini şimdi burda saymak istemiyorum o hakaret içerikli cümleleri onlarda az değil yani bunlara bakacak olursak semih az bile yapıyor bana göre ben olsam daha kötü davranırdım semih en azından tahrik ediyor bel altı vurmuyor ama onlarda bi çok seyi çirkin itamlarda dile getirdi bu yüzden böyle konuşuyorum burda ve canlı izlediğim için söyleyebiliyorum bunların hepsini...
AYRICA SEMİHÇİ DEĞİLİM ONUDA SAVUNMUYORUM GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TUNCAYIN EMEKLERİNE SAYGIM VAR ÇOKTA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARIYOR ALLAH YUKARDA GÖZ VAR NİZAM VAR AMA SADECE ÇALIŞSIN KONUŞTUKÇA BATIYOR ...:KK52::KK52:
yok canm büyük yazmna gerek yok ben senin semih çi olmadığını biliyorum.
inciyi tezcan ı asla savunmam onları bende sevmiyorum
ve ben de grup tutmadığımı söyleym
ben semih in davranışlarını söyledm
altar a yaptığı algı operasyonu resmen
hadi cafe ye saldırsın ama grubunda ki adama sardı.
semih i ilahlaştırmışlar ben ona kızıyorum reis meis falan çok komik:KK48:tabiki tutabilirler
neyse bakalım ilerleyen günlerde kimi tutcaz :KK48:

yok canm büyük yazmna gerek yok ben senin semih çi olmadığını biliyorum.
inciyi tezcan ı asla savunmam onları bende sevmiyorum
ve ben de grup tutmadığımı söyleym
ben semih in davranışlarını söyledm
altar a yaptığı algı operasyonu resmen
hadi cafe ye saldırsın ama grubunda ki adama sardı.
semih i ilahlaştırmışlar ben ona kızıyorum reis meis falan çok komik:KK48:tabiki tutabilirler
neyse bakalım ilerleyen günlerde kimi tutcaz :KK48:
zaten şu reis olayına baştan beri tepki koyan ve rahatsız olanda benim semihi tuttuğum zamanda dile getirdim şuan semih değil kimseyi tutmuyorum semih fakındaysan şuan cafede olan iki kişiyle çok uğraşıyor onlarda belli tuncay ve serkan ayrıca semih kimde böyle ilahlaştırma falan yazık bizim milletimize

aybükeye daha güçlü duruyo konuşuyo buket sessiz buraya dayanamaz gibi konuşulmuştu öyle hatırlıyorum altarda o sessiz sanki daha iyi Aybüke uyumsuz kavgacı gibi dediğini hatırlıyorum bukete uyumu ondandı ben zaten buketi hiç sevmedim ben mıy mıy sürekli ağlayan modta altar bi cümle söylüyor bi bakmışsın buket ağlıyo ne kadar zayıf karakterli çok duygusal diyemem sanki ekranlara oynuyo aybükede keza çok cadı ve tutarsız bir dediği bir dediğini tutmuyo nedense
buket i ben hiç sevmemiştim zaten bencede kameralara oynuyor
ama aybüke nin temiz kalpli olduğunu düşünüyorum
kameraların orda olduğunu farketmiyor bile. yarında bu dediklerimi misafirler iletir demeden paldır küldür konuşuyor. çocuk biraz.
yüksek lisans yapıyormuş

buket i ben hiç sevmemiştim zaten bencede kameralara oynuyor
ama aybüke nin temiz kalpli olduğunu düşünüyorum
kameraların orda olduğunu farketmiyor bile. yarında bu dediklerimi misafirler iletir demeden paldır küldür konuşuyor. çocuk biraz.
yüksek lisans yapıyormuş
evet bu konuyu geçen günlerde biz seninle konuşmuştuk galiba canım gelen kızları beğenmedik falan diye Aybüke evet çok paldır küldür sonra içten içe yaptıklarına pişmanlıkta duyuyor ama iş işten geçiyor

Buket ilk girdiginde ben de Altara asik herhalde falan diye dusunmustum. Ama gruptan cikti Altar pek umrunda olmadi. Altar paso arkasindan atip tutuyor kizin :KK48: Bence gercekten hoslanmisti o Buketten yaa, kiyamam su bahtsiz altara. Sevgilisinin de haberini almis, terketmis kiz bunu. Dun soyluyordu
aa buket olayından dolayı mı terketmiş

Çok güzel anlatmışsınız,ben de Semih'i desteklemiyorum.Bir kaç sayfa önce bahsetmiştim Üslup farkından kaynaklandığını,ürettiklerine verilen emeğe yazık oluyor .
aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama olmuyor nedense ama sizinde dediğiniz gibi üslup farkı bozuyor herşeyi üretilen şeylerinde değeri kalmıyor maalesef...

Semihle tartisilmiyor, hep laf sokma, cocuk gibi sifatlar bulup alay etme... Bu adama nasil cevap verilir Allah askina yaa? Biri gelmis sana "guzel burunlu kiiiiizzz" diyor, ne diyebilirsin bu adama :KK48: Adamin konusma yetisi yok.
aa öyle deme çok zeki bir adam semih gerçekten:KK70::KK70:
zekiliği de algıyla yaptı zaten milletin diline dolandı
pınar kalınca stratejim tuttu diyor ya en çok ona gülüyorum:KK70::KK70::KK70:
şu konuda zeki ama iş güç yapmayım ben strateji adı altıda milleti çekiştireyim bu iyiymiş gerçekten:KK48:

kızlar ortalık biraz gerilmiş bence napalım biliyor musunuz rahatsız olduğumuz yorumları alıntı yapmayalım ve herkes böylece fikirlerini paylaşabilir diye düşünüyorum
sonuçta bu topic te fikirlerimizi paylaşmamız için var

şu konuda zeki ama iş güç yapmayım ben strateji adı altıda milleti çekiştireyim bu iyiymiş gerçekten:KK48:
zaten semih işe güce gerek duymuyorki artık ben popülerim diye geziyor beyefendi benim işim bu strateji yapmak falan ....:KK48:

Aaa simdi hatirladim, Altar biraz uzgundu dun sevgilisi terk ettigi (ve Buket de gittigi icin bence). Dertlesmek istedi kurre ve semihle. semih dedi ki " su an yarismadasin altar, disariyi unut, sadece yarismaya odaklan". Altar da nasil oyle dersin semih, ben onla evlenecektim belki bu yarismaya girmeseydim dedi. Semih hala "altar yarismaya odaklan" diyor. Eger gercekten arkadasi gibi hissetse derdine ortak olurdu

Back
X