Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih tahrik ediyor ama şimdiye kadar hiç hakaret içerikli olmadı ama tuncay falan çok bozdu kendini sürekli hakaret o yüzden semih yine bana daha yakın geliyor tuncay son 10 gündür yaptıklarıyla kendini mahvetti diyebilirim
Bence semihte hakaret ediyor cnm yaa..tuncayda biraZ bozdu kendini ama sessiz kaldikca semih daha da ustune gitti o da bir acildi tam acildi..ama ben sonuna kadar tuncaya hak veriyorum..adam dikis mak ne gecio demedigini birakmiyor ne kadar para kazandin flaan diyor hep tahrik yaa hic ama hic dogru bulmuyorum.semihi..tuncay daha samimi geliyor bana..semih yazariz potaya gider mantiginda ..utopya panaromada bile koskoca adam semihe baskan diye hitap ediyor..bence murat ta altarin ustune cok gidiyor ..

kızlar ortalık biraz gerilmiş bence napalım biliyor musunuz rahatsız olduğumuz yorumları alıntı yapmayalım ve herkes böylece fikirlerini paylaşabilir diye düşünüyorum
sonuçta bu topic te fikirlerimizi paylaşmamız için var
yok gerilme falan değil aslında durum ama anlatılsa anlaşılmıyor sonuçta yazıyoruz buraya konuşma duygusuna verebilsek herşey daha net olacaktı ama ozman kimse kimseye kırıcı konuşmaz herşey daha anlaşılır tartışma yerine sohbet ortamı olur

Yook, daha yarismanin basinda terk etmis, cocugun yeni haberi oluyor. :KK48::KK48: Ya zok uzuluyorum aslinda ama gulmeden de edemiyorum. Semih "kaynak saglam mi" diyor. Altar da evet benim daha yeni haberim oluyor diyor.
neden yeni haberi oluyor bence reji nin işi
kurre nin ayrılık mektubu da 2 hafta geç gelmişti reyting için diye çocuk sayfasında paylaşmıştı.
ayrıca kurre ayrıldı ama diyenlere de kurre nin merte yazdığı ama yollamadığı mektubu okumalarını öneririm
semih gerçekten türk halkını mı temsil ediyor. ilgisi bile yok bence
kurre den yarışmaya gelmeden önce ayrılsa bile kurre o mektupta neden ağlasın. yeni haberi oldu işte. çıkınca görürüm ben onu dedi

evet bu konuyu geçen günlerde biz seninle konuşmuştuk galiba canım gelen kızları beğenmedik falan diye Aybüke evet çok paldır küldür sonra içten içe yaptıklarına pişmanlıkta duyuyor ama iş işten geçiyor
tezcanlı biraz ondan ama bnm sempatim var en azından yapmacık değil nasıl geliyorsa ağzına öyle :KK48::KK48::KK48::KK48:

Bence semihte hakaret ediyor cnm yaa..tuncayda biraZ bozdu kendini ama sessiz kaldikca semih daha da ustune gitti o da bir acildi tam acildi..ama ben sonuna kadar tuncaya hak veriyorum..adam dikis mak ne gecio demedigini birakmiyor ne kadar para kazandin flaan diyor hep tahrik yaa hic ama hic dogru bulmuyorum.semihi..tuncay daha samimi geliyor bana..semih yazariz potaya gider mantiginda ..utopya panaromada bile koskoca adam semihe baskan diye hitap ediyor..bence murat ta altarin ustune cok gidiyor ..
semihin havaladığı ve bunu yanlış kullandığı biliyorum daha önce belirttim tuncay bana samimi gelmiyor neden ciddi ciddi hakaret ediyor ana bacı sövse daha iyi der cinsinden ama semih sürekli şakalaşraka başlıyor ve ama tahrik etmek hakaret değil tabi benim düşüncem sizin düşüncesine saygı duyarım tuncayı önceden çok takdir ediyordum şuan kişiliğinden soğudum ama işlerini halen takdir ediyorum becerikli ve yetenekli bir çocuk

Son düzenleme:
neden yeni haberi oluyor bence reji nin işi
kurre nin ayrılık mektubu da 2 hafta geç gelmişti reyting için diye çocuk sayfasında paylaşmıştı.
ayrıca kurre ayrıldı ama diyenlere de kurre nin merte yazdığı ama yollamadığı mektubu okumalarını öneririm
semih gerçekten türk halkını mı temsil ediyor. ilgisi bile yok bence
kurre den yarışmaya gelmeden önce ayrılsa bile kurre o mektupta neden ağlasın. yeni haberi oldu işte. çıkınca görürüm ben onu dedi
Kurrenin merte yazdigi ve yollamadigi mektup mu var? Paylasir misin linkini cok merak ettim yaa.

Aaa simdi hatirladim, Altar biraz uzgundu dun sevgilisi terk ettigi (ve Buket de gittigi icin bence). Dertlesmek istedi kurre ve semihle. semih dedi ki " su an yarismadasin altar, disariyi unut, sadece yarismaya odaklan". Altar da nasil oyle dersin semih, ben onla evlenecektim belki bu yarismaya girmeseydim dedi. Semih hala "altar yarismaya odaklan" diyor. Eger gercekten arkadasi gibi hissetse derdine ortak olurdu
yarışma için her şeyi yapar bu çocuk
kurre kullanıldığı ile kalacak yazık

aa evet tuncay makinaya oturunca dediki bayan işi terzi işi dedi
e bu hem tuncay a hemde tüm terzilere hakaret oluyor bence

Aaa simdi hatirladim, Altar biraz uzgundu dun sevgilisi terk ettigi (ve Buket de gittigi icin bence). Dertlesmek istedi kurre ve semihle. semih dedi ki " su an yarismadasin altar, disariyi unut, sadece yarismaya odaklan". Altar da nasil oyle dersin semih, ben onla evlenecektim belki bu yarismaya girmeseydim dedi. Semih hala "altar yarismaya odaklan" diyor. Eger gercekten arkadasi gibi hissetse derdine ortak olurdu
Bence de ya kurre aglayinca Altar hemen disari cikardi yuruduler ..seviyirum Altari cafe grubuyla atismalari bile bana itici gelmiyor..bence yarisma bitsin altar ve semih asla gorusmez..

Kurrenin merte yazdigi ve yollamadigi mektup mu var? Paylasir misin linkini cok merak ettim yaa.
twetterda görmüştüm canm o zamanlar bi bakar mısın
googlea ütopya twetter yaz ilk çıkana tıkla
ya da twetter hesabından ütopya cafe de fotosu vardı

Bence de ya kurre aglayinca Altar hemen disari cikardi yuruduler ..seviyirum Altari cafe grubuyla atismalari bile bana itici gelmiyor..bence yarisma bitsin altar ve semih asla gorusmez..

Bence de gorusmezler. Birak Altari, Semih bence Kurreyle de gorusmeyecek. Kendini biraz ele veriyor aslinda. disariyi yarismaya dahil etmeyin diyerek. Kurre nasil anlamiyor bilmiyorum. Ya da anliyor ama isine gelmiyor. Yine de kurreyi ne kadar sevmesem de son olan haberlerden sonra da o kiza cok uzulmeye basladim. Cok fazla agliyo, yiprandi o yarismada

Abidin beye de popstar bilmem ne diyodu elini opturmek istedi adam hangari supuruo eline yakismis falan diyo..hep tahrik tam tahrik :KK66:
ohooo abidin olayı tam yetiyor zaten
pon pon diye kupa yapmalar çok terbiyesizce.
sonra abidin delirdi sopa kırdı oluyor
onuda günde 50 kere tekrarlardı abidin varken

Back
X