Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Buda çok iyi olmuş

Eklentiler

• FB_IMG_1428156301993.webp
    FB_IMG_1428156301993.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 84
Bir gün önce geldiğinde ben gittikten sonra sakın arkamdan konuşma demiş Semih'e ama Semih konuşmuş bunun üzerine uyarmış
herkes herkesin arakasından konuşuyo atıp tutanlarda çok semihinin yaptığımı batmış gözüne ben anlamıyorum bu insanları madem öyle herkesi uyarsa kimse kimsenin arkasından konuşmasın doğru değil diye saçma geldi direk semihi uyarması semih dışında onun arkasından konuşan olsaydı uyarmazdı kesin

Bunları eleştirelim bunlar tabii ki doğru şeyler değil ama o zaman Murat'ın Aybüke'ye dediği '' Senin o kafanı lavaboya gömerim '' lafını da eleştirelim .Harun'un yaptığı çitleri kımasını da eleştirelim
aa murat öyle mi demiş ne kadar ayıp terbiyesiz adam harunun çitlerini kim kırmış niye kırmış

ya tabiki hakaret etmez sonuçta bir sanatçı gelmiş öyle şeyler diyemez.
arkamdan beni çekiştirme demek istemiştir.
Aynen canim semihin hakaret ettiğini sanmıyorum yaptiysa da yanlış.....sonuçta sanatçı bir büyüğümüz ama cafe grubu destekcisiymiş demet akalin da öyleydi bu haksizlik oluyor.

Ben de atmadım ama bahadır gitsin diye atarım.çok itici.2.inci resmen.sürekli bağırıyor.o ne öyle yaaaa.kendini bir şey sanıyor.hiç sevmedim.:KK12:
incinin erkek versiyonu demek ki ama boş boş konuşuyor yaptığı başka bir şey göremedim ben aranızda gören varsa biri bana anlatsın bilmek isterim ........

incinin erkek versiyonu demek ki ama boş boş konuşuyor yaptığı başka bir şey göremedim ben aranızda gören varsa biri bana anlatsın bilmek isterim ........
Ay ben deee:KK64:herkes gibi semihe saldırarak prim yapmaya, ön plana çıkmaya çalışıyor.ama maalesef başaramaz bu iticilikle.çoğumuz neden altarı çok seviyor? Sempatik, iyi niyetli..kavgaci olsa bahadır denen gibi, sevmezdik:stop:

Aynen canim semihin hakaret ettiğini sanmıyorum yaptiysa da yanlış.....sonuçta sanatçı bir büyüğümüz ama cafe grubu destekcisiymiş demet akalin da öyleydi bu haksizlik oluyor.
demet akalın abidin den dolayı cafeci olabilir
abidin le arası iyimiş ya turnelere giderlermiş demekki arkadaşlar
suzan aksoy u anlamadm hani oyuncu desek semih te kurre de birer oyuncu adayı kendileri belli ediyor zaten her fırsatta
tuncay da sanatsal çalışmalara eğilimli
o yüzden neden tutuyor bilmiyorum şahsi görüşü demek orayı daha sempatik bulmuş:KK48:

ben bir kaç bölüm geriden geliyorum şu ana kadar izlediğimde bir şey göremedm
sadece semih le atışmaları komik geldi ama cidden komikler yaa:KK48::KK48::KK48:

Kadına yüklenme sebebimiz tarafsız olmaması Semih'in şiir okumasını eleştirceğine Tuncay'ın kadınlar gününde aybukenin tekme atıp kırıp kızları korkutmasini harunun sırf kurre kızın diye tokalarini banyoya atmasını elestirsin
sebebimiz mi ovvv çok fanatik
bu topik bu kadar fanatik bir semih çi görmedi benim bildiğim:KK48:

Back
X