- 15 Aralık 2013
- 15.754
- 36.208
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #8.901
kız sen neden hep survaynırdasın
buraya gelmiyosun
Kız izleyemiyom eskisi gibi ütopyayı
Bide sörvaynır daha ekşınlı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen neden hep survaynırdasın
buraya gelmiyosun
tabiki survivor un reytingi nerdeee ütopya reytingi nerdeKız izleyemiyom eskisi gibi ütopyayı
Bide sörvaynır daha ekşınlı![]()
Bunu bilmiyodum doğru mu gerçekten...evet kirmasi yanlis ama kirmış olmuş bikere diğer grubun hiç mi hatasi olmadı bu kadarda olmaz hiç sms oyulamasina katilmadim oy vericem şimdi... bu yanli haraketler semih ve arkadaslarina zarar vermez insanları daha çok kamçılarlar semihin ve arkadaşlarının oylarini srttirirlarMurat kırdı ama reji geri yaptırmış galiba Murat'a
AaaaaaaaaaAh keşke.
Bahadır, tuncik ve buket gitse kına yakcam turkan gibi.
Hiç yüksek sese tahammulüm yokevet bağıra bağıra konuşuyor![]()
Isteyen istediğine oy verebilir tabii valla bu benim hiç umrunda bile değil babane kim birinci olursa olsun sonuçta hiçbiriye bir yakınlığım yokBunu bilmiyodum doğru mu gerçekten...evet kirmasi yanlis ama kirmış olmuş bikere diğer grubun hiç mi hatasi olmadı bu kadarda olmaz hiç sms oyulamasina katilmadim oy vericem şimdi... bu yanli haraketler semih ve arkadaslarina zarar vermez insanları daha çok kamçılarlar semihin ve arkadaşlarının oylarini srttirirlar
Tv den mi izliyorumsunuzBen ilk bölümlerden beli takip etmiyorum yarışmayı yeni izlemeye başladım sayılır anca olsa olsa bir ay olmuştur heralde. Ben de Semih'lerin takımını tutuyorum.Yeni gelenlerden Ece yerine Bahadır'ın gitmesini isterdim.![]()
benm ses oktavım yüksek dediHiç yüksek sese tahammulüm yokneyi saklamaya çalışıyor bağirarak
![]()
Hı hı bahadır.sen öyle devam edersen halk ttmaz seni orda.benm ses oktavım yüksek dedi![]()
meral in foto ya da videosunu atar mısınTv den mi izliyorumsunuz
Bende zaten sizin umrunuzda olup olmadiğiyla ilgilendigim icin yazmadım bu benim görüşüm arkadaşım....sadece murat olayini sordum dogrumu diye o kadar.Isteyen istediğine oy verebilir tabii valla bu benim hiç umrunda bile değil babane kim birinci olursa olsun sonuçta hiçbiriye bir yakınlığım yok
Bu kedicik olayi gercek mi arkadaşimTv den mi izliyorumsunuz
Bide.vanlimi izliyorsunuz muratin kırdigi tahtalari reji tekrar diktirmiş doğruBu kedicik olayi gercek mi arkadaşimmerak ettim
biri bizi aydınlatsııınBu kedicik olayi gercek mi arkadaşimmerak ettim
canım reji tekrar diktirdiyse bile bunu canlı da vermezler ki yayını kesmişlerdir.Bide.vanlimi izliyorsunuz muratin kırdigi tahtalari reji tekrar diktirmiş doğrumu oy kullanicam bu haksizliklar daha semihin grubunun oylarini artirir
Bende başka bir sayfada Suzan Avcı'nın torunu olduğunu okumuştum amayazılan herşey gerçek mi değil mi bilmemiz mümkün değil . Murat olayına gelince Harun ondan izin istemiş önce vermiş sonra Kurre'nin kışkırtmasıyla gidip çitleri kırmış .Bu kedicik olayi gercek mi arkadaşimmerak ettim
Tuncayın hamile sevgilisi olduğunu ütopyaya girdikten sonra ise Tuğçe aşık olup ardayla mektup gonderdigini daha sonra da gamzeye aşık olup gamze elendikten sonra kulagina seni seviyorum dediğinni buda yetmezmiş gibi sabahlara kadar pınarla oturdugunu biliyormusunuz
incinin başlarda tezcandan hoşlandigini Tezcan in ise panaromada gamüzeye olan duygularını açikladigini Biliyormusunuz
Tuncayın ve abidinin el hareket lerinI
harunun halka piç dediğini
meralın aslında adnan Oktar kedicigi olduğunu
buket in oynadığı +18 öğrenci evi dizisini
Furkan kurrenin üzerine oynadığıında abidinin semih e biz böyle bişeye izin vermeyiz deyip furkanı desteklediğini
semihin olayın ise dikkat ederseniz ses yok çünkü artık pil uyarısı geldiğinde ses kesiliyor ve Semih pilinin kablosunu düzeltiğini
Biliyormusunuz
ayrıca semihin babasının kurrenin için gelinim sayılır dediğini kurrenin babasının ise twitter da ikisinin videosunu favladigini Biliyormusunuz
CAFEHEPYERDE
15-0
KEVGIRLER SIZI