Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben bir kaç bölüm geriden geliyorum şu ana kadar izlediğimde bir şey göremedm
sadece semih le atışmaları komik geldi ama cidden komikler yaa:KK48::KK48::KK48:
atışmasına lafım yok zaten canım ama çok boş konuşuyor gereksiz insan misali bakalım onun akıbeti nasıl olacak merak ettim şimdi

Başka yerde okuduklarinizin hepsini yazın biz sizin gorduklerinizden fazlasını zaten tartışıyoruz
zaten 2 gün sonra neredeyse yokum malum dersler

Helena .!.:
biri bizi aydınlatsııın
ben googlea görsellerde ve videolarda bulamadm
ütopya fan semih sayfasında da bulamadm
ama harun küfretmiş onu buldum
neye küfretmiş anlamadm galiba capstir.
öncesinde de serkan ve tuncay bir şey gösteriyor pc den sakın tepki verme diyorlar. acaba semih- kurre olayı mı diye düşündüm. bildirdin mi falan dediler
Harun semihe oy verenlere küfür etmiş bizzat kendim duymadim ama biri söyledi küfür emiş diye...

Bugün biraz canlı izledim buket çok düşünceli tekrar semihlerin gurubuna gećmek isterse şaşırmam yada elenecekte içine mi doğdu dersiniz bahadirinda eski konuskanliği yok sabahlarida erken kalkmiyormuş yemek yapma hamaratlik dönemleride bitmiş artik nede olsa garantiledi kalmayı ne gerek var.

Tarafsizlik hikaye bi insanin orada tarafsız olabilmesine imkan yok bence bide aybüke koltuk almış o kadar para kazaniyor mu ya insallah buket gider.

bu arada yeni yarışmacılardan kaan bi kaç hafta önce ver fırınada yarışmacı değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum ...

="rain1984, post: 40327557, member: 661215"]Evet canim öyleydi.[/QUOTE]
Ayrica yağmur paylasmiş harunun hakaretlerini okuduysan.

Ücretsiz canim üye ol yeter oradan yarismaciların ürünlerini satin alip yarismayi canli izleyebilirsin
Teşekkür ederim canım. Yarışmacıların ürünlerini de alabiliyoruz yani baya değişik bir uygulama ve yarışma olmuş ama güzel yani.

Tuncayin birini hamile biraktigini bilmiyorum, sen nerden biliyorsun??
Oyle sansasyonlara inansaydik, Semihin Fransa'da cocuk tacizciligi yaptigina, Kurretulayn la banyoda sevisirken yakalandigina, gece karanlik odada Kurretulaynin kucagina yatarak halkin gozu onunde kendini tatmin ettigine de inanirdik.

tuncay ve abidinin el hareketleri neden yapilmis bilmiyorum. Ama birbirlerine yaptiklarina gore sanirim mavrasina yapiyorlar. Hayatinda hic el hareketi gormemis gibi soka girmen niye?

Meral Adnan Oktar kedicigiyse kime ne?? Ne alaka yani.

Semihin babasi gelinim diyormus da videoyu favlamis. Ee yani? evlendiriversinler ozaman orda. Bunlari bilsek ne olacak anlamadim? Sanki atomu parcalamis bilim adami edasiyla gelip onu biliyo musun bunu biliyo musun yazmissin :KK48:

Son yazdigin "kevgirler sizi" ne oluyor? Semihi desteklemene zaten sasirmiyorum. Boyle absurd argumanlarla kendini ifade eden biri zaten Cafe grubunu ya da cafe grubundan herhangi birini destekleyemezdi.
Agzina saglik cnmm cokk guzel yazmissinn

Back
X