Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kurretülayn canlı yayında Mert'in kendisini dövdüğünü söylemiş galiba bunun üzerine de Mert Kurre'yi mahkemeye vereceğini yazmış twitter'da Noyan 'ın sayfasında okudum gerçek olup olmadığını bilmiyorum

yoo bence gayet iyi canım

bugün bir kaç bölüm daha izledim semih e söyledikleri çok iyi bence
semih baya bozuluyor
semihe konuştuklarına lafım yok laf sokmak için konuşuyo gayette başarılı tabi ama ben genel olarak söyledim boş konuşuyor diye oktavı yüksekmiş ya gitsin şarkı söylesin kendini boş yere semih için harcamasın bence:KK70::KK70:

kedicik yazıyor ama video da gayet güzel spikerlik yapıyor
yuh ya insanlar neye çamur atacak şaşırmış artık
adnan oktarın kanalında spikerlik yapıyo bi kaç video daha da var kediciklerle bir arada o da var ondan kedicik denmiş ama bana göre çokta önemli bir şey değil doğrusu sonuçta kendi meselesi zaten ortada kötüleyecek birşey de yok aynı şekilde tuncayın hamile sevgilisi semihin taciz meselesi kurrenin sevgilisi vs hepsi kendilerini bağlar bizlik bi durum yok ha birde bukettin +18 lik filmi denmiş ama +18 lik bi durum yok ortada gençlik filmi çekilmiş nedense bazı şeyleri büyütmeye gelince bizim millet pek başarılı sanki çok mataf bir sey yapıyor sanıyolar canım :KK51::KK51:

adnan oktarın kanalında spikerlik yapıyo bi kaç video daha da var kediciklerle bir arada o da var ondan kedicik denmiş ama bana göre çokta önemli bir şey değil doğrusu sonuçta kendi meselesi zaten ortada kötüleyecek birşey de yok aynı şekilde tuncayın hamile sevgilisi semihin taciz meselesi kurrenin sevgilisi vs hepsi kendilerini bağlar bizlik bi durum yok ha birde bukettin +18 lik filmi denmiş ama +18 lik bi durum yok ortada gençlik filmi çekilmiş nedense bazı şeyleri büyütmeye gelince bizim millet pek başarılı sanki çok mataf bir sey yapıyor sanıyolar canım :KK51::KK51:
Üşenmemiş araştırmışlar birde :KK45:

Kurretülayn canlı yayında Mert'in kendisini dövdüğünü söylemiş galiba bunun üzerine de Mert Kurre'yi mahkemeye vereceğini yazmış twitter'da Noyan 'ın sayfasında okudum gerçek olup olmadığını bilmiyorum

:KK57::KK57:
Eger gercekse, yani Kurretulayn gercekten Mertten siddet gorduyse ve bunu orada soyluyorsa, valla acimicam bu kiza artik. Kendini bu kadar ezdiren bir kadin yoktur ya.
Orda hala Semihin himayesinde takiliyor. Biriyle tartisirken surekli Semih dibinde cevap vermesine yardim ediyor.

Bugün Cafe için çok güzel bir gündü .Mantı etkinlikleri çok güzel geçti. Semihlerin grubu içinse iyi bir gün değildi Aybüke ve Kurre birbirine girdi .Aybüke Kurre'ye ''Ben senin gibi sevgililerimi aldatmadım'' dedi.
ne kadar kaba ve küstah bir kız bu Aybüke saf falan diyordum ama değil o kavgada söylenmesi gerekir yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil kurreyi sevmiyorum ama bu cümleler hoş değil yapsa bile söylenmez bence kurrenin meselesi aybükeye ne oluyormuş ben eski sevgililerimi aldatmadım diyo ama ben sanmıyorum bir sevgili olmuş olsun onu kim ne yapsın gece karanlıkta alıp götüren gündüz getirir diye bir deyim var ya buna 1 saat dayanamaz hiç bir insan:KK70::KK70:

aybuke kurreyi seçiyor kurada kurre sevineceğine murat abiyi seçseydin diyor..bence çekiniyor ailesinden ya ben 5 ay ailemi görmesem kura bana çıksa sevinçten uçarım..bu.kız ne saçma ya ..

Eger gercekse, yani Kurretulayn gercekten Mertten siddet gorduyse ve bunu orada soyluyorsa, valla acimicam bu kiza artik. Kendini bu kadar ezdiren bir kadin yoktur ya.
Orda hala Semihin himayesinde takiliyor. Biriyle tartisirken surekli Semih dibinde cevap vermesine yardim ediyor.
ya ben de bu kıza acıyorum artık ... tartışma olduğunda ortamı semihi sakinleştireceğine daha da fitilliyor tartışmayı..dayakta yemiştir bu kız ya yazık valla
"

aybüke yle dünkü tartışmasında da en yakın örneğini gördük.
2 ye 1 laf yarıştırıyorlar

aa rhatsız mı oldu kurre?
aybüke ye murat ı seçseydin dediyse eğer
murat ın çocuklarını görmesi için demiş olabilir mi.
en iyi ihtimalle bu yani
başka belirtiler var mı?

Back
X