Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tuncay millet tek ol arkandayiz diyor sen beni eleyin diyosun bu kadar mı gucsuzsun Yaa valla sinirlendim tek cafeci sen kaldın zaten sevenlerine ayip ediosun ... yapma bize bunu ... sen gidersen ütopya biter benim için..

Ve kalan isim Raşit:KK59:

Çok doğru tahmin etmişsin bravo doğrusu... :KK9:

tuncay millet tek ol arkandayiz diyor sen beni eleyin diyosun bu kadar mı gucsuzsun Yaa valla sinirlendim tek cafeci sen kaldın zaten sevenlerine ayip ediosun ... yapma bize bunu ... sen gidersen ütopya biter benim için..

Önce Serkan takipçilerinden desteği kesmelerini istedi şimdi Tuncay... Bu kadar ay orada dayanıp finale bir kaç ay kala neden gitmek istiyor insanlar anlayamadım.

serkan ın olayının çıktığı gün o da yazışmış , peki çok iyiydi de bunu neden tuncay a söylemedi....
serkan gittiğinde meral e gün doğdu... tuncay a sürekli biz üçlüyüz işte beraber final yaparız...
ama finali elinde patladı...
oarada tuncay hariç herkes suçlu bence...
ayrıca meral ın serkan için elemede yaptığı konuşma çok anlamsız....tuncay sessiz kalırken onun bu denli cesaretle bazı şeyleri söylemesi doğru değil....
serkan elendiğinde birden havalandı. aynı hızla da yere çakıldı

serkan hakkında söylediklerine katılıyorum meralin ama şurada haklısınız ki bunları söylemesi ona düşmez semihe açık vermiş oldu. ona not yazmış söylemeliydi burada da katılıyorum size. ama cafeyi en çok düşünen tuncay ve bu kızdır. meral geldikten sonra hep yapıcı oldu hep çalıştı doğruyu pat diye söyleyince herkesin parmağı ona döndü. bu kız serkanı eledi herkese not yazmasını sağladı aralarını bozdu daha neler neler. meral 3 lüyüz dediğinde serkan o haltı yemişti zaten

Meral ortaligi batirdi resmen
Tuncayin gitmek istemesi de sacmalik semihin ekmegine yağ sürecek
Izleyesim gelmiyor artik

Çok doğru tahmin etmişsin bravo doğrusu... :KK9:

Önce Serkan takipçilerinden desteği kesmelerini istedi şimdi Tuncay... Bu kadar ay orada dayanıp finale bir kaç ay kala neden gitmek istiyor insanlar anlayamadım.
Evet cnm ya saygısızlık bence cafecilere. .inş gitmez tuncay çok üzülürüm. .ccidden artık hersey bana oyun gibi geliyor

Back
X