- 3 Haziran 2016
- 46
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi ElifSuElifSu
Mrb kızlar bugün doktora giitim..Gebeliğinin 12. haftasindayim..Normalde doktorlar bir tahmin yapar ama bizim doktor birşey demedi..Utrasyon resmine göre tahmin yapabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah canm..Tabiki önce sağlıklı olsunlar da bı kızım var bı oğlumda olsa yeter gebeligim çok riskli olduğu için..Rabbim herkese tattirsinErkek bence.
Amin canm ogrenirsem dönerim sanaDünden beri teori okuyorum, 2 teori de erkeği gösteriyor sende. Allah sağlıklısını, hayırlısını versin :)
Mrb kızlar bugün doktora giitim..Gebeliğinin 12. haftasindayim..Normalde doktorlar bir tahmin yapar ama bizim doktor birşey demedi..Utrasyon resmine göre tahmin yapabilir misinizEki Görüntüle 1943410 Eki Görüntüle 1943411
Sayfa başına yuklendiResim nerde
Erkek geçiyor canm ama hayırlısıBen anlamam ama gönlünden gecen olsun senin içinden ne geçiyor![]()
İnşallah cnmBencede erkek![]()
Anlayan anladı..Bilmişliğe gerek yok benceUtrasyon ne :) ultrasound olmasın o
Amin canm sağol..Hayırlısı bakalım bir daha kontrolde ogrenicemCanım hayırlısı hangisiyse o olsun ama ilk bakınca erkek diye düşündüm benim bebisin de o haftalardayken böyle bir fotoğrafı vardı