henüz küçük görünüyor kese kaç cm demişti. sağında solunda yazar. keseden yaklaşık 10 gün sonra kalp atışı duyulur. ultrason görüntüsüne göre hamilelik başlamış ama yaklaşık 10 gün beklemek lazım. kalp atışı oluşacak mı diye. boş olup olmadığını anlamak içinde beklemek gerekiyor ultrason görüntüsü yeterli değil.Arkdaslar 6 haftalik hamileyimdoktora gittim ilk utrosn goruntum doktor ilk gittigim bi doktordu ve tartstk hc bi bilgi vermedi kese olusmus dedi bosmu dolumu anlarmisiniz suan gidemiyorum imkanlarimdan dolayi haftaya gidicem ins yardimci olurmusunuz anlarsaniz
Güzel kardeşim heyecanını anlıyorum ama gebelikte 6. Hafta çok erken zaten ilk 8 haftadan önce doktordan bebekle ilgili sağlam bilgi alamazsınız.Arkdaslar 6 haftalik hamileyimdoktora gittim ilk utrosn goruntum doktor ilk gittigim bi doktordu ve tartstk hc bi bilgi vermedi kese olusmus dedi bosmu dolumu anlarmisiniz suan gidemiyorum imkanlarimdan dolayi haftaya gidicem ins yardimci olurmusunuz anlarsaniz
kesen dolu canımArkdaslar 6 haftalik hamileyimdoktora gittim ilk utrosn goruntum doktor ilk gittigim bi doktordu ve tartstk hc bi bilgi vermedi kese olusmus dedi bosmu dolumu anlarmisiniz suan gidemiyorum imkanlarimdan dolayi haftaya gidicem ins yardimci olurmusunuz anlarsaniz
ohh ne güzel canım işte için rahatlamıştırGittim bugun doktora duramadm.d kalp atslarini duydu doktor ama ben duyamadim yinem mikrofonu ykmus cihazin bi sonraki kontrle kaldi yeni utrosn fotomuzuda aldik.d
ayda bir canım erkenden gidip durma zaman geçmiyor gibi gelir 1 ay sonra git baya bişi görürsün ve duyarsınAynencok rahatlafom ustumdeen yuk kalkti sanki bi dakine ne zaman gtsemki bisi de solemedi doktr
hadi bakalım canım aramıza hoşgeldn sendeeTamam canim ole yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?