• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü masası tavsiyeleri..

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar merhaba; :)

Ütü masası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta varmı btün masalaar arasında bariz fiyat farkları varda..

Hangisi alınmalı kullananlar nelerden memnun yardımcı olurmusunuz :)

Ütü masası alırken dikkat etmemiz gereken bi nokta varmı btün masalaar arasında bariz fiyat farkları varda..

güzel bir soru sordun canım bunu bende merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm takipteyim

kaliteli ürün kendini gösterir canım
sağlamlığına ve geniş parçaları da rahatça ütüleyebilmek için, genişliğine bakman gerek (XL)
ben tefal marka almıştım, 3.5 yıllık evliyim ve çok memnunum:nazar:

Ütü önemli faktör. Kazanlı ütü alacaksan ona göre almalısın ütü masasını. 30 lirayada var 300ede
Ben viledanın aldım 1,5sene önce geniş çok rahat

kaliteli ürün kendini gösterir canım
sağlamlığına ve geniş parçaları da rahatça ütüleyebilmek için, genişliğine bakman gerek (XL)
ben tefal marka almıştım, 3.5 yıllık evliyim ve çok memnunum:nazar:
dün xl olan gordum gözüme biraz buyuk geldı aslında ama buyuk olması onu daha kullanıslı mı yapıyor :)

canım ben bi yorumda okumustum esse de satılan gazella diye bi ütü masası varmıs cok kullanıslıymıs pahalı ama:mad::mad: netten bakarsan yazıyor özellikleri linki bu :
http://www.esse.com.tr/gazzella/gazella-squad-elegance-utu-masasi_1303_63594

Merhaba buzmavileylak buzmavileylak :) Ben ütü masamı essede satılan gazella marka aldım. Biraz araştırınca baktım herkes onu yazmış iyi diye. Sonra kendilerini görmeye gittim baktım baya kullanışlı sağlam duruyo gayet kaliteli iki günde sallanmaz ayakları oynamaz daha kullanmadım ama kısmet :) Aslında şu çiçekli çekmeceki olanlar çok güzel ama boyum uzun olduğu için onların boy ayarı gibi birşey yok diye tercih etmedim zaten ütü çok beter bişey kolaylaştıracak birşey almak lazım süs aramak mantıksız olurdu bana göre. Uzun lafın kısası ben gazella diyorum :)

gazzelayı 1.5 senedir kullanıyorum çok memnunum. tekzen'den almıştım ben. yanında askılığı olmayanı alırsan daha uygun olur. kullanışlı oluyor pantolonları oraya askıları da ütü koyulan yerin oraya asabiliyorsunuz.

Merhaba buzmavileylak buzmavileylak :) Ben ütü masamı essede satılan gazella marka aldım. Biraz araştırınca baktım herkes onu yazmış iyi diye. Sonra kendilerini görmeye gittim baktım baya kullanışlı sağlam duruyo gayet kaliteli iki günde sallanmaz ayakları oynamaz daha kullanmadım ama kısmet :) Aslında şu çiçekli çekmeceki olanlar çok güzel ama boyum uzun olduğu için onların boy ayarı gibi birşey yok diye tercih etmedim zaten ütü çok beter bişey kolaylaştıracak birşey almak lazım süs aramak mantıksız olurdu bana göre. Uzun lafın kısası ben gazella diyorum :)
çok teşekkür ederim canım gazella ve tefal arasındayım bende..

Bende bu tarz istiyorum yaa :KK68:

dolapli-utu-masasi_TQH4U.webp

Gazelle 6 yıldır kullanıyorum yedek parçaları vardı benim işime yaramadı attım arada fiyat farkı var ona göre alın derim süper kullanışlı bir masa.

Ben bu gazellayı falan hiç kullanmadım ama 3 yıldır kullandığım Devecioğlu ütü masası var gayet kullanışlı ve cidden sağlam eğer ütü masası alıcaksanız bir bakın derim.

Back
X