Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ütü tabanında bazı giysilerden naylonsu şeyler yapışıyor ve kalıyor.bir türlüde çıkmıyor ve diğer elbiseleri lekeliyor.bu lekeleri çıkarmak için öneriniz var mı.doğrusu ütümü değiştirmeyi düşünüyorum ama dalgınlıkla yine lekelersem tabanı ne yapabilirim.
canım karbonatla tellıyebılırsın ütünün altını:)
bizim eski ütümüzde öyle yaramazlıklar yapıyordu.Tefalın ütüsünü aldık çok memnunuz hiç bırşey yapışmıyor tavsiye ederim philipste olabilir.:)
Ütünün altına sıcaktan bir şeyler yapışmışsa, kullanmadığım bir kumaşı (ısıya dayanıklı pamuk keten gibi) ütünün en sıcak ayarında bastıra bastıra ütülüyorum, altında birşey kalmıyor. Eğer tellersen yada sert temizlik maddeleriyle temizlersen ütünün taban kaplamasına zarar verirsin.
ilk onu denedim zaten :) benim ütüde işe yaramadı ama başkaları için fikir olur teşekkürler.Bizim kadın kızgın ütüye mum sürdü.Eriyen mumlarla birlikte o lekeler de çıktı.
Bir de sirke ile silinir bu demişti . :// Ütü tabanı satılıyor sanırım.
ütü tabanında bazı giysilerden naylonsu şeyler yapışıyor ve kalıyor.bir türlüde çıkmıyor ve diğer elbiseleri lekeliyor.bu lekeleri çıkarmak için öneriniz var mı.doğrusu ütümü değiştirmeyi düşünüyorum ama dalgınlıkla yine lekelersem tabanı ne yapabilirim.
Benimde ayni marka ayni sorun vardı sicakken mum surdum lekeler gecti tavsiye derimbenim fakir marka ütümün altı sarardı ve temizleyemiyorum.beyazları ütülediğimde sarı sarı lekeler bırakıyor çamaşırda lütfen bir çözüm söyleyin bana![]()
beze sirke dökerek ılık ütümün tabanına sürdüm şimdilik temizlendi o sarılığı .SağolunBenimde ayni marka ayni sorun vardı sicakken mum surdum lekeler gecti tavsiye derim