Hepsi cok acitiyor kizlar, bende hepsinden denedim. Eczanelerde sprey var, buz sprey sanirim, sporcular kullaniyormus, fiyati 75 TL idi sanirim, ondan dene, hemen sIkIyorsun ve o anda uzerine lazer yapiyorlar, her kullanisin 5 saniye suruyo, sonra yavas yavas etkisi gidiyor. Onunla hic birsey hissetmiyorsun. Birde emla kremi kullanabilirsin, uyusturuyor surdugun bolgeyi ama en iyisi sprey, kremle yine birseyler hissediyorsun. Emla nin fiyatini bilemiycem, ben yurtdisindan aliyorum cunki.
Lazerler arasinda en iyi Alexandrite, ikincisi diode lazer en dandik olanida isin (IPL).
Gecmis olsun canim.
evet cnm çok acıyor, özellikle genital. hayatımda çektiğim en büyük acıydı diyebilirim. ama için rahat olsun, ben daha 1 seans girdim. 1 aydır neredeyse hiç çıkmadı. ikinci seansa az tüyle gidicem ve umarım daha az acır :)
korkum boşunaymış aynen canım 15.gün bir baktım daha ilk seanstan resmen tüy kalmamış yarısından çoğu gitmiş. Yumuşacık oldum ahahaha. 8.seansın sonunu çok merak ediyorum
acaba başkalarında da böyle mi oluyor :) yani döküldü zannedip yeniden mi çıkıyor. çünkü ben genitali afedersiniz ama hiç doğru düzgün alamıyordum. yani çok çok fazla tüy(kıl) vardı sanki hepsi bi arada çıkmış gibiacaba hepsi mi gitti diye düşünüyorum, çünkü üst kısmı elleyince de elime takılan bişi yok ilginç :) inşallah ikimizinki de çabuk biter.
Kızlar cihazın diod olduğunu nasıl anladınız üstünde mi yaziyo
normal diodu görenlere göre ütüleme hiç acıtmıyo sayılır :) yoksa o bile acıtıyo bikiniyi normal diodla yaptırmak için hissiz olmak lazım herhalde yaptırsam ancak alexle yaptırırm diod yüzde dayanılmaz bikiniyi napar allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?