Ütüleme epilasyon mu diod mu?

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
1
30
Benim yüzümde yanak kısmında ve boynumda tüyler var Hangisi işe yarar bilmiyorum.Yardım edebilecek biri var mı?

yakın zamanda ütüleme epilasyona başladım bir güzellik merkezinde (Tanıdığım vasıtasıyla). bende yüzüm için düşündüm ama ütülemeyi kesinlikle tavsiye etmediğini ve bu yüzden yapmadığını söyledi. ben istesemde yapmıyor yani :) normalde para almak için yaptırırlar iyi de olsa kötüde olsa ama özellikle yüz bölgesine önermediğini ve yapmadığını söylediği için daha mantıklı geldi.

alexandrite cihazı ile yüz epilasyonu yaptırdım uzun zamandır inanılmaz faydasını gördüm çook çook azaldı 2 ayda ancak çıkıyor

Ben pek anlamıyorum bunlardan.Sence diod lazer iyi midir yüz bölgesi için?

Bir de ben tıraşlamalarını istemiyorum yüzümü

Bir de ben tıraşlamalarını istemiyorum yüzümü
Evet o kısım tehlikeli gibi geliyor bana da sonuçta ufak tüylerde varsa onlarıda kalınlaştırmış oluyoruz ama sanırım lazerde kalın tüyleri görebiliyor inceler için yapılması gerekiyor.

Aama benim bildiğim diod = ütüleme aynı şey zaten. bunun dışında iğneli epilasyon ile alexandrite var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…