Ovulasyon testi sonucta tekrar yumurtlayabılırsın gebelik testi yapman lazım ne evet dıyebılırız ne hayır foto eklenmemısArkadaşlar merhaba bata 3 gün kala uvalasyon testım çift çizgi çıktı sizce gebelık olabılır mi ben daha önce ki gebeligimide uvalasyon testinde öğrendim tekrar olmus olabılır mi adetlerim düzenli bu arada cevap lütfen testim ekte
Ovulasyon testi sonucta tekrar yumurtlayabılırsın gebelik testi yapman lazım ne evet dıyebılırız ne hayır foto eklenmemıs
Adetlerim düzenli tekrar sanmıyorum ilk gebelıgımide bu şekılde öğrendim ben teşekkürler test için beklıcem batıOvulasyon testi sonucta tekrar yumurtlayabılırsın gebelik testi yapman lazım ne evet dıyebılırız ne hayır foto eklenmemıs
Duzenlı olanlarında arada gunu kayabılır gecıkebılır 2 kere olabılr:) ben de oyle ogrendım bılıyorum işleyısını. Zaten pık olacak kadar ovulasyon koyulastıysa gebelikte de cıkst beklemene luzum yokAdetlerim düzenli tekrar sanmıyorum ilk gebelıgımide bu şekılde öğrendim ben teşekkürler test için beklıcem batı
Duzenlı olanlarında arada gunu kayabılır gecıkebılır 2 kere olabılr:) ben de oyle ogrendım bılıyorum işleyısını. Zaten pık olacak kadar ovulasyon koyulastıysa gebelikte de cıkst beklemene l
Anladım bakalım kısmet artıkDuzenlı olanlarında arada gunu kayabılır gecıkebılır 2 kere olabılr:) ben de oyle ogrendım bılıyorum işleyısını. Zaten pık olacak kadar ovulasyon koyulastıysa gebelikte de cıkst beklemene luzum yok
Umutlanmalımıyım bende pekiÜç ay önce kimyasal gebelik yaşadım.. Reglime iki gün kala son iki ovulasyon testi vardı sırf meraktan yaptım onunla hamilelik öğreniliyor diye okumuştum ikinci çizgi koyu çıktı ilkini gece yapmıştım eşime söyledim pek kaile almadı heyecanlıyım yanlış anlıyorum diye. Ertesi gün öğlen yine yaptım daha kırmızı çıktı koştum hamilelik testi aldım kaset hayalet çizgi çıktı aynı gün iki saat arayla tam üç test yaptım her seferinde pembe değil ama çizgi daha belirgin çıktı ertesi gün kan verdim pozitifti. Yani ovulasyon testi daha erken satıyor hamileliği çoğu zaman
Çok koyu degıl benım ki ama net benceben de ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi.
t çizgisinin c çizgisi kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyor.
Umut her zaman vardırUmutlanmalımıyım bende peki
benim de 4 gün var aynı böylee... 8 gün kala daha silikti ve dün de 5 gün vardı bata dün de silikti. bugün kırmızı değil ama daha belirgin. beklemek zorlaştı 4 gün var daha yaaArkadaşlar merhaba bata 3 gün kala uvalasyon testım çift çizgi çıktı sizce gebelık olabılır mi ben daha önce ki gebeligimide uvalasyon testinde öğrendim tekrar olmus olabılır mi adetlerim düzenli bu arada cevap lütfen testim ekte
Evet belırgın benımde ben ilk hamileliğimi de böyle ögrendım ama daha koyuydu tam adet günü yapmıştım sonra gebelık çift çizgiydi direk hayırlısı olsun kaldı 1 gün benm bakalımbenim de 4 gün var aynı böylee... 8 gün kala daha silikti ve dün de 5 gün vardı bata dün de silikti. bugün kırmızı değil ama daha belirgin. beklemek zorlaştı 4 gün var daha yaa
Peki teşekkürler denicem beklemeyiUmut her zaman vardırama beklemek zor olsada tavsiyem regl gününün geçmesini en azından üç gün beklemen
ben ılkyorumu yaptıgımda test fotosu yoktu bu normal gunde cıkan bısı bundan bıraz acıgı da cıkabılır yanı sureklı cıft cızgı cıkar:)) herkeste her zaman cıkıyor zaten ben baya koyu sanmıstım. bundan daha koyu t c esıt ya da t cden daha koyu olmalı yanı ovulasyon donemındekı pik gibi kı evet hamılelıktendır belkı dıyebılelım. mesela gebelık tesstım yok emın olmadan almıyım dıyosan yarın bı daha ovulasyon dene bundan cok daha koyu cıkmalı eger oyle olursa gebelık testı denersın yarından sonra :))Arkadaşlar merhaba bata 3 gün kala uvalasyon testım çift çizgi çıktı sizce gebelık olabılır mi ben daha önce ki gebeligimide uvalasyon testinde öğrendim tekrar olmus olabılır mi adetlerim düzenli bu arada cevap lütfen testim ekte
ben ılkyorumu yaptıgımda test fotosu yoktu bu normal gunde cıkan bısı bundan bıraz acıgı da cıkabılır yanı sureklı cıft cızgı cıkar:)) herkeste her zaman cıkıyor zaten ben baya koyu sanmıstım. bundan daha koyu t c esıt ya da t cden daha koyu olmalı yanı ovulasyon donemındekı pik gibi kı evet hamılelıktendır belkı dıyebılelım. mesela gebelık tesstım yok emın olmadan almıyım dıyosan yarın bı daha ovulasyon dene bundan cok daha koyu cıkmalı eger oyle olursa gebelık testı denersın yarından sonra :)
Ovulasyon testınde sureklı çift çizgi cıkmaz yanlısınız var yumurtlamadan sonra neredeyse kayboluyor cızgı aynı gebelıktekı hayalet cızgı gıbı kalıyor mesela benım bugun yaptıgım ovulasyon testımben ılkyorumu yaptıgımda test fotosu yoktu bu normal gunde cıkan bısı bundan bıraz acıgı da cıkabılır yanı sureklı cıft cızgı cıkar:)) herkeste her zaman cıkıyor zaten ben baya koyu sanmıstım. bundan daha koyu t c esıt ya da t cden daha koyu olmalı yanı ovulasyon donemındekı pik gibi kı evet hamılelıktendır belkı dıyebılelım. mesela gebelık tesstım yok emın olmadan almıyım dıyosan yarın bı daha ovulasyon dene bundan cok daha koyu cıkmalı eger oyle olursa gebelık testı denersın yarından sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?