• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey abim ve kızkardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar ne zmndan beri supheleniodum ama bgn emin oldum
uvey abim ve kiz kardesim sanirim duygusal biseyler yasiyolar aralarinda:(
Abim 20 kardesim 15 yasinda. Napicam akil verin olamaz boyle bsye goz yumamam ayni evde yasioruz allah korusun kimbilir nolurr...
babama anlaticam ama nasil ? kalp var seker var hersey var korkuorum olacaklardan... kesin abimi evden kovacak buyuk kavgalar olacak ama anlatmakta zorundayim kardesimi korumam lazim nolur fikir verin
senağlama

Arkadaslar ne zmndan beri supheleniodum ama bgn emin oldum
uvey abim ve kiz kardesim sanirim duygusal biseyler yasiyolar aralarinda:(
Abim 20 kardesim 15 yasinda. Napicam akil verin olamaz boyle bsye goz yumamam ayni evde yasioruz allah korusun kimbilir nolurr...
babama anlaticam ama nasil ? kalp var seker var hersey var korkuorum olacaklardan... kesin abimi evden kovacak buyuk kavgalar olacak ama anlatmakta zorundayim kardesimi korumam lazim nolur fikir verin
senağlama

Öncelikle emin ol bu olaydan. Bir şeyi mi gördün ne oLdu da emin oldum diyorsun peki? :1closedeyes:

canım üvey derken nasıl üvey anne aynı baba ayrımı yada tam tersimi nasıl açarmısın?

cnm nasillll yanniiii? üvey abim derken anne veya baba bir mi yoksa annenin veya babanin esinden olan cocukmu? Öncelikle bunu ögrenmek istiyorum

Acaba sadece şüphemi hissettiğiniz, yoksa görüp emin oldunuzmu?
Böyle birşey gerçekten varsa babanız rahatsız sanırım ama mutlaka bir şekilde
konuşmalısınız. Yada önce kardeşinizle konuşmayı deneyin.
Aynı evi paylaştığınıza göre daha da içinden çıkılmaz hal almadan çözüm aramak lazım.

Güzelim bak bu cok ciddi bir idda....emin olmadan kesinlikle kimseye birsey söyleme...:1no2:

Nasil emin olabilirim dersen, kiz kardesini takibe al...izle ve bak...ona caktirmadan:kahve:

Eger gercekten öyle birsey varsa ki umarim yoktur...mutlaka bir aile büyüne anlatmalisin..
cünkü kizkardesin daha cocuk ve üvey abin yetiskin...ayirca bu enzest bir iliski...allah korusun..:Saruboceq:

kesin emin misin? çok önemli bi konu bu.yanlış anlamış olmayasın...:1shok:

canim babanizmi oz annenizmi su meseleyi iyice bir anlatda yardimci olmaya calisalim .. eger bu soylediklerinde gerceklik varsa cok buyuk yanlis aman dikatli omak lazim:( , babayin evlendigi kadinin oglumu bu abim dedigin kisi? eger anne ozse acilen annene dusuncelerini anlat baban ozse emin olmalisin kesinlikle soylemeden once!!

bencede önce şu üvey konusunu aç.ona göre herkes yorumunu yapar.

Anne baba ayri arada bi bag yok. Nasil emin oldun derseniz ztn supheleniodum cunku evin icinde surekli birlikte oturup kalkiolar ve bide tesadufen msnde konusmalari kayitolmus onlari okudum
birbirlerine cankusum gulum fln demislerr bu tur seyler istee... buarada benim oz babam..
ve abi dedigim kiside alkol kullanan kotu yolda biri korkuorum

gülüm cankuşum gibi tabirler kardeşler arasında kullanılabilir kelimeler cnm o yüzden daha bir emin olmadan hareket etme sakın olurda red ederler olay daha da büyür suçlu sen olursun . kız kardeşinin ağzını ara yargılar gibi konuşma sakın ama onu ürkütmeden öğrenmeye çalış

anne baba durumunu anlamadım ki yorum yapıyim :1closedeyes:

sen kimin nesi oluyosun

seninlemi anne baba ayri yoksa kardesinlemi? ve kardesinle sen öz kardesmisiniz?

ıkısını bırden sorguya çek..yanlışlarından vazgecmezlerse aıleye anlatacağını söyle..dünya nereye gıdıyo ya uveyde olsa kardes onlar ya...

bence iyice emin olmadan birsey söyleme. Dikkatle izle ikisini ama belli etmeden.
Sonra íyice emin oldugunda ilk kardesinle konus...

uvey annemle babam 7 sene once evlendi
abimde o kadinin ogluu.
Nasil normal ki gulum diye konusmasi niye bize karsi oyle deilde birtek ona karsi oyle
bu sirf benim deil cevremdeki bazi kisilerinde dikkatinden kacmamis buda dha cok kafami kurcaladi

buarada kardesimlede konustum, reddetti ne sacmalion sen olabilirmi oyle bsy dedi
ama bakislarinda bi korku sezdim hissettim bunu kendi kardesimi taniorum...

uvey annemle babam 7 sene once evlendi
abimde o kadinin ogluu.
Nasil normal ki gulum diye konusmasi niye bize karsi oyle deilde birtek ona karsi oyle
bu sirf benim deil cevremdeki bazi kisilerinde dikkatinden kacmamis buda dha cok kafami kurcaladi

hmm anladm cnm...emn olmadan bişe yapma ama...sen konuyu unutmuş gibi yap ve hareketlerini takip et....

iki genc kiz ve genc yabanci bir oglan

nasil bir evde tutuluyor anlamis degilim benneyaptımki

bence en kısaa zaman da bunu aydınlatmalısın iyize ilerlemeden ve en yakınına anlatmalısın sonra pışmanlık duyarsın

Back
X