Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehhh resmen babalar bir iste:1shok:...innasabirin ya![]()
cnm normal derken sen şimdi yüzlerine vurursan onun yaşı küçük ben onu özkardeşim gibi görüyorum vs ondan bu şekilde hitap ediyorum biz çok iyi anlaşıyoruz gibisinden olayı yalanlaması çok rahat olur . bu yüzden daha sağlam kanıtların yada söylemleinin olması gerektiğine inanıyorum. birde onların yanlız kalmalarına pek müsade etme
cnm babalar birse özlük vardır diye biliorum ama yanlışsam uyarın lütfen
olayi ispatlamasi degil onemli olan bacim kiz kardesini korumasi!!!
kiz kardesini korusunda nasil korursa korusun !!..en azindan baskalarinin dikatinide cektik diye daha dikatli davranirlar bence aciklasin bildiklerini babada dikat eder uvey annede dikat eder neler oluyor diye belki kiz annesine bile gidip kalabilir ..
bana gore cok yanlis genc yabanci bir erkek cocuguyla gencecik kizlarin ayni evi paylasmalari pskoloklar kendi erkek kardesiyle bile ayni odada yatirmazken bunlar ayni evde yasiyor :1no2:
Daha 7 yıl önce evlenmişler ve üvey abi 20 yaşında yani gelen kadının oğlu.
Yapabileceğin abi dediğin kişiye her fırsatta sen bizim abimizsin diye damarına basmak.Yasak ilişkiler her zaman insanlara dramatize geldiğinden daha büyük bağlanma olabilir eğer ısrarcı ve ilişkiye dair yorum yapıcı olursan olmayan birşey bile fişeklenebilir.
Bence onları çok fazla yanlız bırakmamak.
Benimde üvey kardeşim vardı ama biz o kadar kardeş gibi büyüttükki onu kuzenlerimi bile kardeş bildi.
Ehhh resmen babalar bir iste:1shok:...innasabirin ya![]()