• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey abim ve kızkardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım çıldırdı bu insanlar neler oluyor böyle ya...bence hemen biçare bulun konuşun bildiginizi anlatın ama susmayın bence..

Ehhh resmen babalar bir iste:1shok:...innasabirin ya:delphin:

yok kiz iki kiz babadan anneleriyle ayrilmislar baba sonra evleniyor gelen kadinin yanindada buyuk bir erkek cocugu var yani tamamen ayri anneden babadan ama kiz cok kucuk erkek yetiskin Allah korusun yanlis birsey yaparlarsa dun akam genc kizin bir tanesi kiz kardesini kaybetdigini yaziyordu oyle birsey olmasi icden degil :(

cok yazik canim anladigim kadariyla sen 15 yasindan buyuksun aninda el koy olaya ve ya babana soyle yada annene !!, acil kz kardesinide gozuyun onunden ayirma! o daha cocuk bebegim:((

cnm normal derken sen şimdi yüzlerine vurursan onun yaşı küçük ben onu özkardeşim gibi görüyorum vs ondan bu şekilde hitap ediyorum biz çok iyi anlaşıyoruz gibisinden olayı yalanlaması çok rahat olur . bu yüzden daha sağlam kanıtların yada söylemleinin olması gerektiğine inanıyorum. birde onların yanlız kalmalarına pek müsade etme

olayi ispatlamasi degil onemli olan bacim kiz kardesini korumasi!!!
kiz kardesini korusunda nasil korursa korusun !!..en azindan baskalarinin dikatinide cektik diye daha dikatli davranirlar bence aciklasin bildiklerini babada dikat eder uvey annede dikat eder neler oluyor diye belki kiz annesine bile gidip kalabilir ..
bana gore cok yanlis genc yabanci bir erkek cocuguyla gencecik kizlarin ayni evi paylasmalari pskoloklar kendi erkek kardesiyle bile ayni odada yatirmazken bunlar ayni evde yasiyor :1no2:

cnm babalar birse özlük vardır diye biliorum ama yanlışsam uyarın lütfen

Daha 7 yıl önce evlenmişler ve üvey abi 20 yaşında yani gelen kadının oğlu.

Yapabileceğin abi dediğin kişiye her fırsatta sen bizim abimizsin diye damarına basmak.Yasak ilişkiler her zaman insanlara dramatize geldiğinden daha büyük bağlanma olabilir eğer ısrarcı ve ilişkiye dair yorum yapıcı olursan olmayan birşey bile fişeklenebilir.
Bence onları çok fazla yanlız bırakmamak.
Benimde üvey kardeşim vardı ama biz o kadar kardeş gibi büyüttükki onu kuzenlerimi bile kardeş bildi.

kardeşin de daha küçükmüş canım Allah yardımcın olsun inşallah çok bağlanmaz ve biran önce çözersin bu konuyu

inanmıyorumm yaa ne kötüü bişii bu böyle canım annenle konuşsan madem baban bukadarr hastaa

kan bağı olmasa da hoş bir durum değil.
bence eminseniz bunu uygun bir şekilde büyüklerinize anlatın. hormonların en aktif dönemleri, ilerde pişman olacakları şeyler yaşamasınlar...
kardeşinizin ya da üvey abinizin bir şekilde başka yerde yaşaması gerekiyor. ya kardeşiniz öz annenizin yanına gitsin, ya da üvey abiniz öz babasının yanına gitsin. umarım vefat durumları yoktur arada. ya da anneanne- babaanne yanına da gidilebilir. ama aynı evde kalmamaları lazım.

olayi ispatlamasi degil onemli olan bacim kiz kardesini korumasi!!!
kiz kardesini korusunda nasil korursa korusun !!..en azindan baskalarinin dikatinide cektik diye daha dikatli davranirlar bence aciklasin bildiklerini babada dikat eder uvey annede dikat eder neler oluyor diye belki kiz annesine bile gidip kalabilir ..
bana gore cok yanlis genc yabanci bir erkek cocuguyla gencecik kizlarin ayni evi paylasmalari pskoloklar kendi erkek kardesiyle bile ayni odada yatirmazken bunlar ayni evde yasiyor :1no2:

cnm arkadaşında dediği gibi yasak şeyler daha çekici olur

düşünki anlattı yalanlarlarsa yok ablam bizi kıskanıo iftira atıo derlerse ayıkla princin taşını elbette koruyacak kardeşini ama net olarak bilirse ona atılabilecek suçlamalardanda kurtulabilir

Daha 7 yıl önce evlenmişler ve üvey abi 20 yaşında yani gelen kadının oğlu.

Yapabileceğin abi dediğin kişiye her fırsatta sen bizim abimizsin diye damarına basmak.Yasak ilişkiler her zaman insanlara dramatize geldiğinden daha büyük bağlanma olabilir eğer ısrarcı ve ilişkiye dair yorum yapıcı olursan olmayan birşey bile fişeklenebilir.
Bence onları çok fazla yanlız bırakmamak.
Benimde üvey kardeşim vardı ama biz o kadar kardeş gibi büyüttükki onu kuzenlerimi bile kardeş bildi.

Son düzenleme:
tatlım benim içinde bulunduğun durum çok zor ama sadece msnden birbirlerine yazdıklarına güvenerek hareket etme kerdeşiin yaşı çok küçük ve üvey abinin ona yaklaşmasından hoşlanmış olabilir direk aranızda bişey warmı dersen kardeşini üvey abine itmiş olursun:1no2:..... en güzeli kardeşine farkettirmeden üvey abinden soğutmaya çalış öte yandan da dikkatli ol ve gözlem yap hemen harekete geçip birilerine bişey söleme....... çok hassas bi konu tatlım dikkat et daha büyük sorunlar çıkmasın mirmirmirmir

Ayy üstüme iylik saglik yabenneyaptımki...bende sandim anneler ayri babalar bir...megersem üvey annenin ilk evliliginden olan oglu bu sahis...CADIARZU

Tabiki yinede etik bir iliski degil kanimca:kahve:...lakin allah muhafaza enzestlik bir durum yok...

Kardesin 15 yasinda bu sahis 20....yani kanunen o kizla iliski yasamasi bile suc bir bakima...Eger gercekten eminsen mutlaka bir aile büyüyünle konus ve önlem alin...ayni evdeler sonucta...ne olur ne olmaz...düsünmek bile istemiyorum:1no2:

güzelim annen hayatta mı ? şartlar uygunsa kardeşini bir süreliğine annenin yanına gönder uygun bir dille. tam ergenlik çağı kardeşinin. arkadaşlarıyla görüşmeye çalış dolaylı yollardan onlardan bilgi al. bu dönemlerde insanın en yakını arkadaşı oluyor ve varsa böyle bir şey mutlaka onlara bahsetmiştir. bu arada kadeşine sormakta erken davranmışsın ama onun söylediklerine ikna olmuşsun gibi davran yoksa senden uzaklaşır senin de takip etmen zorlaşır. şuan tek dileğim senin yanlış anlamış olman.

ikisi de tam delki yasindalar, bazi seyler kacinilmaz. ayni evde olunca rahatca istenmeyen durumlar olabilir. daha ciddi delliller bulmalisin sonra da kendileri ile konusm,alisin bence. inkar edememeliler, devam ederseniz babama soylerim de.

hoş bir durum değil tabiki de..
eğer üvey annenle aranız iyiyse ve yakın bir ilişkiniz varsa bence önce onunla konuşabilirsin.
sonuçta baba daha fevri yaklaşır çünkü olaya..
bir de mümkün mertebe evde başbaşa kalmalarını engelleyin derim.
kanların deli aktığı yaşlar bunlar..

Üvey abinle konuş bence ilk önce..

Kızkardeşinin tam ergenlik çağında olduğunu, yanlış birşeyler yapması durumunda bunu kaldıramayacağını, ona abilik yapması gerektiğini aksi tardirde yakınlık da kurmayarak, hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini ciddi olarak söyleyebilirsin..Ben olsam konuşurum..

ışe yaramazsa babana söylemelisin bence.

neden yabancı erkek ve kızlar aynı evde kalıyor..
baban nasıl göz yumdu bu işe:kızgın:
birşey olursada artık çok normal karşılasın
çünkü normal yetişkin bir erkeğin yabancı bir kıza karşı birşeyler hissetmesi
önceden düşünülecekti..:kızgın:
sana gelince hiç sıkma canını,takibe al sürekli kardeşini
ama çaktırma falso verme
madem ilişki yok diyor üstüne de gitme biraz..
çünkü yasaklanan şeyler daha cazip gelir..

kız kardeşinizi çekin bir tarafa ve konuşun...
aklını başına alsın...
madem alkol alan bir adam,kızkardeşinizin artniyetsiz yaptığı bir davranış ya da
güzel bir kelimeden bile birşeyler çıkarır...
kardeşin 15 yaşında bir çocuk,abla olarak ona iyiyi,kötüyü anlatmak zorundasınız...
ama incitmeden,kırmadan..hatta
örnekler vererek anlatın.
ama direk üvey abimle çok sammisin diye girmeyin konuya...
başkasının yaşadığı bir hikayeyi uyarla bece...
eminim anlayacaktır...
sevgiler...

Son düzenleme:
offfffffffff güzelim bu ne ya..olaydan emin olduktan sonra kesinlikle babanla uygun bir dille konus!

Back
X