- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
merhaba arkadaşlar çok kötü bir gece geçirdim. 1 senelik evliyim ailem bir kaç defa geldi ama kalmamışlardı şimdi üvey annem çocuklarla bu hafta bana gelmek istiyor 1 hafta da kalacak ama eşim istemiyor tamam ona hak veriyorum üvey annemin bize çok kötülüğü oldu maddi manevi çökertti bizi biraz farklı türlü çalışıyor kafası bir örnek veriyim ben kına mı büyük düğün gibi yapmıştım bizim orada yakın arkadaşlarını hep örgütledi kınada takıyı senzafine değilde bana elden verin borç kapatacağım falan diye borca girdiği de yok babam saolsun bi yatak odamı aldı birde olabılcek ıvır zıvırları tencere çeyiz yemek takımı falan onları hep kendım yapmıştm zaten. yani demem o ki çok içten pazarlıkçı bi insan eşim kaç gündür beni yiyor gelmesin birşey bahane et diye hayır babamdan olan iki de çocugu var kardeşlerim onlara üzülüyorum heveslendiler ben başka şehirde onlar başka şehirde oturuyorlar çocuklara kıyamıyorum birde babam var arada inanın 4 gündür adetim de geçikti gerginim patlayacak gibi psklojım bozuldu eşimle dün gece baya büyük kavga ettik ilk defa ayrı yattı ben ona demiştim ne olursa olsun asla ayrı yatakta yatmayalım hassas olduğum bir konu bu ama gitti salonda yattı...şimdi eşime çok hırslıyım evden gitmeyi düşünuyorum bir ceza vermeliyim yoksa bunu hep yapar sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim...