Üvey Annemin Kalbini Kırdım

Sen o kadar okudun ettin şimdi seni vizyonsuz oğullarına istiyor dedi. Sana söylesem hemen atlardın dedi. Bende layık bulmuyorum sorun benim için keskin konuşması bu tarz.
Tam bir ergen kafasi yasiyorsun sanki😐 kadin atlama diye dememis ve gayet hakli, ama tabii adi uvey ya.. o yuzden kotu(!) niyetlidir kesin.

Oz annen olsa aynisini yapardi zaten.. gorende sevdiginden ayirdi zanneder yani… ne guzel gozunde degerlisin demek ki seni layik bulmamis oyle insanlara.. bazi oz anneler bile cocuklari gitsin diye herseyi yapiyor sen bu kadini op tepene koy…derhal gonlunu al bence

Hayır üvey annem sürekli sevginin en hassas noktam olduğunu söyleyip duruyor. Benden saklamasına kızdım.
Demek ki sizi tanıyor, ben sizi haksız buldum sırf üvey diye parlamışsınız kadına. Kendi sorunlarından pay biçmesi samimi olduğunu gösteriyor ayrıca. Münasip bir dille özür dilemelisiniz

İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
he mı deseydı :) ne dedın de kırdın bılmem ozur dıle affeder de actıgın yara oyuk gbıı kalır.... gecmıs olsun. bundan sonra cenenı tutmayı ogrenıverırsın :) buyudun ya malum.

Bir insanin cocugu dogurup dogurmamasi cok onemli degil biliyor musunuz? Emek vermek onemli ve emek verdigimiz kisiler degerlidir bizim
Icin.. annen sana emek vermis 20 yildir..

İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.

E mantıklı gerekçeler. Benim öz anneme de birisi beni sormuştu annem bana danışmadan hayır demiş. Sonradan öğrendim bana da sorsan hayır derdim iyi yapmışsın ama keşke söyleseydin de çocuğun ailesiyle aynı ortama girdiğimde biliyor kısaydım dedim o kadar. O da unutmuşum dedi konu kapandı gitti. Siz bu çocukları isteyecek miydiniz? Hayırsa boş yere mesele çıkartmışsınız. Tamam deseydi bu sefer beni başından atmak evlendirmek istiyor diyecek gibi geldiniz bana

Sana daha belalı birini bulmak lazım haklısın
Tanıyıp ne derece belalı olduğunu senin bulman gerek 😒

Ay ne güzel yapmış gerçek bir annenin yapacağı şeyi yapmış . Siz ister miydiniz bu adamları ? Birde kadın güldü falan diyorsunuz

Ay ne güzel yapmış gerçek bir annenin yapacağı şeyi yapmış . Siz ister miydiniz bu adamları ? Birde kadın güldü falan diyorsunuz
İstemezdim. Bugün özür diledim, böyle yapacağını biliyordum dedi. Senin için dua ediyorum dedi. Velhasıl olay tatlıya bağlandı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

sevgi konusunda hassas olan biri evlilik konusunda da yanlış kararlar verebilir ki geri çevirdikleri kişileri iyi ki geri çevirmiş. birde size örneklerle kendi yaşadıklarını anlatmış iyi ce anlayın diye ama hala ''neden anlattı anlamadım'' diyorsunuz :D
bence tecrübeli ve sizi düşünen bir kadın gibi görünüyor

İstemezdim. Bugün özür diledim, böyle yapacağını biliyordum dedi. Senin için dua ediyorum dedi. Velhasıl olay tatlıya bağlandı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Iyi yaptin, gozunu sevim su kadini uzme sacma sapan seylerden bir daha.. her evde tatsizliklar olur ama iste uvey olunca daha batiyor olabilir. Sen iyi bir insan mi annen ona bak.. hemen ufak bir tartismada babanla evliligini vs su yuzune cikarma ki buna gerek yok.. belki sende yapacaksin ilerde boyle bir evlilik

Iyi yaptin, gozunu sevim su kadini uzme sacma sapan seylerden bir daha.. her evde tatsizliklar olur ama iste uvey olunca daha batiyor olabilir. Sen iyi bir insan mi annen ona bak.. hemen ufak bir tartismada babanla evliligini vs su yuzune cikarma ki buna gerek yok.. belki sende yapacaksin ilerde boyle bir evlilik
Evet daha fazla batıyor maalesef batmıyor desem yalan söylerim ama üzerimde de çok emeği var bunu da inkar edemem. Normalde üvey annem demiyorum anne diyorum burda o şekilde belirttim.

Evet daha fazla batıyor maalesef batmıyor desem yalan söylerim ama üzerimde de çok emeği var bunu da inkar edemem. Normalde üvey annem demiyorum anne diyorum burda o şekilde belirttim.
Daha cok batmasi kiyas edebiliyor musun oz annenle.. belki ondan.. ama inan oz anneylede herkes anlasamiyor.. hemde cok kotu kavgali olanlar bile var..anlasabilecegin bir annen var gercekten cok sanslisin

Şimdi aklıma geldi sen bizden kurtulmak istiyorsun ama bizden başka kimse senin iyiliğini istemez dedi. Kendi evliliklerinde yaşadığı sorunları anlattı. Konuyu oraya getirmesini de anlamadım.
Ay sende bir tuhafsin ne acayip konulara deginiyorsun bı sıkıntı var sanırım sende.kadinin o konulara deginme sebebi yani bak bende böyle böyle oldum bari senin başına gelmesin demek istemiş..konuyu oraya niye getirmiş diyor yaaa🤦🏻‍♀️

Benim annem de öyle. İsteyenleri taa kaç sene sonra söyledi. Hatta bi tanesi beni sorup duruyor diye full beni kötülemiş bi daha sormasınlar diye 😂 Öz anne ne yaparsa onu yapmış bence.

Aslında sizi düşünmüş, size layık görmemiş. Kötü biri olsa evlenip gitsin başımdan diye kabul ederdi hatta babanızı bile ikna ederdi. Ama saklaması konusunda da haksız. Size anlatsaydı sizde kabul etmezdiniz belki. Yada bak böyle biri var ben sana sormadan reddettim sen daha iyilerine layıksın biz seni çok seviyoruz acele etme gibi bir konuşma yapsaydı. Ama herkes her zaman her şeyi düşünemiyor ki maalesef. Yarın özür dileyin, iyi niyetinin farkında olduğunuzu fakat sizinde bilmeye hakkınız olduğunu belirtin kırgınlık kalksın aradan.

Kadın yakıştıramamış olabilir de nihai karar size ait
Kaç yaşında insansınız
Siz belki o kişileri beğeneceksiniz
Saçma ve haddi olmayan bir davranışta bulunmuş.

Dedikleriniz için özür dileyin
Bir daha da böyle konularda tercihi bana bırakın, siz karışmayın deyin.

Back
X