• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uvey baba ve sorunlari

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
selam, caresizim biraz..

aile sorunlardan cok bikiyorum.. biktigim halde hic takatim yok canim hep uyumak ister.. kendimi yeni yeni toparliyorum..

kavga dovus hakaret ne varsa var evin icinde..
bu sabah uvey babamdanda laf yedim.. oysa ki sorunu annemle iydi.. gomleginde ve diger kiyaferlerinde lekeler cikmis..
evin icinde bagirmaya basladi.. " manyaklar, gerizekalilar, kopekler, p*cler.. kizi yatiyor bsy yapmiyor annasi gibi fln laflar soyledi..

biraz kendimdende utandim ki.. elimde dgldi cok halsiz hisediyorum kendimi her gun, insan yuzu gormek istemiyorum disariya bile cikasim yok.. psycholooga bile gitmeyi dusunuyorum.. annem ile aramda fazla iyi dgl.. ondanda hakaret aliyorum nerdeyse her gun ..
odamdan hic cikmiyorm nerdeyse..

is burolarinada yazildim gecen is olsa cagircaklar beni..

calisam bile ayni hersey.. bagiris cagiris hakaretler..

sanki kimsem yokmus gibi hisediyorum.. evden bile kovmaya kalktilar.. cekemiyorsan cekip gidersin bu evden diyisler..

gercek babami daha yeni taniyorum 2 sene once cikti karsima..

bilmiyorum onun yanina mi gitsem diye dusunuyorum.. ama bu evden cikisim olsa annemin yuzunu asla goremicem.. oyle demisti.. annem sonucta yinede..

hem babamin yanina gitsem napabilirim ki bu yastan sonra orda baska bir ulkede?

yarin 23 yasima giriyorum cokta mutsuzum..

belki okumusunustur bir sevgilim var trden yeni gelme kagitlari yok, yurt disinda yasiyorum..

onun annesi demis isin zorsa gel geri trye kizida yanina alirsin diye.. oda dedi..

turkiyeye onunla gitsem evlenerek kendime bir yuva kursam..

korkum sadece ya yine mutsuz olursam?
her gun agliyarak kalkiyorum mutsuzum.. suan bile goz yaslarim eslik ediyor.. neden bsy yoluna girmiyor ki.. cokmu ugursuzum..
neden varim ki bu dunyada.. bikiyorum iyice..
cagresizim sanki..

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum. ama iyi düşün Arkadaşım da ailesinden kurtuluş olarak sevgilisini seçti şimdi de kayınvalidesinden hakaretler duyuyo

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum. ama iyi düşün Arkadaşım da ailesinden kurtuluş olarak sevgilisini seçti şimdi de kayınvalidesinden hakaretler duyuyo

hic bsy dusunemiyorum ki.. allahim ben napicam diyorum kendi kendime..

23 senedir hep sabretim.. nereye kadar sabredicem ki.. hisediyorum zaten kiminle evlenirsen evlen sen yine mutsuz olucaksin diye..

hayatan bikiyorum.. annemden bile o p*c lafi yiyiyorm cok dokunuyor..

suan butun arkadaslarim suan ya tatilde ailesiyle veya kocasiylan denizde egleniyorlar. bense odada tek basima agliyorm.. hayat cok acimazsiz yinede sukrediyorum

Canım durumuna çok üzüldüm ama lütfen sağlıklı düşün ve iyi karar ver yağmurdan kaçarken
doluya tutulma şuanki durumunun seni yanlış bir evliliğe sürüklemesine izin verme,
önce psikolojini düzelt ve elinden geldiğince aile ilişkilerini sonrada işini gücünü ayarla
benden sana nacizane tavsiye asla bi şeylerden kurtulmak için br evlilik düşünme...
şansın açık olsun

Hiç arkadaşın yok mu ? niye kendine eziyet ediyorsun çık dolaş biraz mesleki kurslara kayıt ol hem iş bulmanda da yardımcı olur.. umarım herşey düzelir

Hiç arkadaşın yok mu ? niye kendine eziyet ediyorsun çık dolaş biraz mesleki kurslara kayıt ol hem iş bulmanda da yardımcı olur.. umarım herşey düzelir

fazla arkadasim yok.. kayit olmustum, hersey tatile girdi okular falan..
ailemede guvencim yok.en zoru da bu..

Canım durumuna çok üzüldüm ama lütfen sağlıklı düşün ve iyi karar ver yağmurdan kaçarken
doluya tutulma şuanki durumunun seni yanlış bir evliliğe sürüklemesine izin verme,
önce psikolojini düzelt ve elinden geldiğince aile ilişkilerini sonrada işini gücünü ayarla
benden sana nacizane tavsiye asla bi şeylerden kurtulmak için br evlilik düşünme...
şansın açık olsun

saglikli dusunmeye calisiyorum.. insanin basina neler geliceginden haberi yok ki.. herzmn sabir zaman dedim. zaman bsy gostermedi hersey ayni..
ben evlenmesem bile . 2 3 seneye kalmaz evlendirirler beni.. dayimda oyle demis anneme.. turkiyeden bir koca bulalm falan..

babama gitsem oda yanliz.. istesem tum dunyayi gezdirir beni canim babam.. gezdik tum dunyayi sonra neolucak.. annemle aram kotu olucak.. hem bu yastan sonra olmaz diyorum.. kendi yolumu bulmam lazim..

yazında bıle bır bıkkınlık hıssettım serı okuyamadım

benım babamda yapmam gereken seylerı yapmazsak bagırır kızardı ama o babanın dedıklerı seylerı demezdi tabikide
bilemiyorum napsan ki

saglikli dusunmeye calisiyorum.. insanin basina neler geliceginden haberi yok ki.. herzmn sabir zaman dedim. zaman bsy gostermedi hersey ayni..
ben evlenmesem bile . 2 3 seneye kalmaz evlendirirler beni.. dayimda oyle demis anneme.. turkiyeden bir koca bulalm falan..

babama gitsem oda yanliz.. istesem tum dunyayi gezdirir beni canim babam.. gezdik tum dunyayi sonra neolucak.. annemle aram kotu olucak.. hem bu yastan sonra olmaz diyorum.. kendi yolumu bulmam lazim..

annende sana sahıp cıkamıyor belklıde baban neredeysemıs afedersın sımdıye kadar nerede?
benımde oglum var bende 2.evlendım bıyolojık baba ortada yok
yaramazlık yaptıgında ben nasıl kızıyorsam babasıda kızıyor halıyle ama dayak kufur asırı bagırma yok ama bende bır gun buyuyuo bıyolojık babaya gıderse ben onu ölmüş bilirim oda beni öyle bilsin diyorum
senin annendemi böyle diyor?

babana daha yabancı degılmısın ayrıca 2 sene nedır kı?

annende sana sahıp cıkamıyor belklıde baban neredeysemıs afedersın sımdıye kadar nerede?
benımde oglum var bende 2.evlendım bıyolojık baba ortada yok
yaramazlık yaptıgında ben nasıl kızıyorsam babasıda kızıyor halıyle ama dayak kufur asırı bagırma yok ama bende bır gun buyuyuo bıyolojık babaya gıderse ben onu ölmüş bilirim oda beni öyle bilsin diyorum
senin annendemi böyle diyor?

babana daha yabancı degılmısın ayrıca 2 sene nedır kı?

yapmayin boyle gercekten.. cok hatali davraniyorsunuz.. benim annemde aynisini der.. 23 yasimdayim hala kabul etmiyor.. gecmis gecmistir.. ben dgl allah affetsin..
ben babasizken her gece agliyordum, bu dunyada cocugunuzun hakkini almayin.. neyaparsan yap o baba boslugu kimse dolduramaz.. benim babam beni eskidende gormeye gelirdi hatirliyorm avukatlara verildim, annem gostermedi..

ama ki cocgunuzun babasi hic ortada yoksa, ilerde cikarsa bsy demeyin cocugunuzun karariniza birakin.. bu cocgunuz icinde cok zor..

benim annem sahip cikti bana sagolasin.. ama ki bunca zamana kadar huzursuzum.. evlendi, uvey kardeslerim oldu.. kendine yeni yuva kurdu.. sorunlar sonradan basladi.. hakaretler, uvey babamin beni cekemedigi zamanlar...buyudukce sorunlar dahada fazlasti.. cok zor inanin

yapmayin boyle gercekten.. cok hatali davraniyorsunuz.. benim annemde aynisini der.. 23 yasimdayim hala kabul etmiyor.. gecmis gecmistir.. ben dgl allah affetsin..
ben babasizken her gece agliyordum, bu dunyada cocugunuzun hakkini almayin.. neyaparsan yap o baba boslugu kimse dolduramaz.. benim babam beni eskidende gormeye gelirdi hatirliyorm avukatlara verildim, annem gostermedi..

ama ki cocgunuzun babasi hic ortada yoksa, ilerde cikarsa bsy demeyin cocugunuzun karariniza birakin.. bu cocgunuz icinde cok zor..

benim annem sahip cikti bana sagolasin.. ama ki bunca zamana kadar huzursuzum.. evlendi, uvey kardeslerim oldu.. kendine yeni yuva kurdu.. sorunlar sonradan basladi.. hakaretler, uvey babamin beni cekemedigi zamanlar...buyudukce sorunlar dahada fazlasti.. cok zor inanin

canım benım dururum cok farklı 2 aylıktan berı durum boyle arasa bır caba gosterse bende bu sekılde yol almazdım suanda 41 aylık
kamıstan bıseyler ıcebılıyorsa babasının sayesınde

annenız kac senedır evlı uvey baba olarak anıyorsunuz kucuk olsaydınız benımserdınız dıye dusunuyorumda

selam, caresizim biraz..

aile sorunlardan cok bikiyorum.. biktigim halde hic takatim yok canim hep uyumak ister.. kendimi yeni yeni toparliyorum..

kavga dovus hakaret ne varsa var evin icinde..
bu sabah uvey babamdanda laf yedim.. oysa ki sorunu annemle iydi.. gomleginde ve diger kiyaferlerinde lekeler cikmis..
evin icinde bagirmaya basladi.. " manyaklar, gerizekalilar, kopekler, p*cler.. kizi yatiyor bsy yapmiyor annasi gibi fln laflar soyledi..

biraz kendimdende utandim ki.. elimde dgldi cok halsiz hisediyorum kendimi her gun, insan yuzu gormek istemiyorum disariya bile cikasim yok.. psycholooga bile gitmeyi dusunuyorum.. annem ile aramda fazla iyi dgl.. ondanda hakaret aliyorum nerdeyse her gun ..
odamdan hic cikmiyorm nerdeyse..

is burolarinada yazildim gecen is olsa cagircaklar beni..

calisam bile ayni hersey.. bagiris cagiris hakaretler..

sanki kimsem yokmus gibi hisediyorum.. evden bile kovmaya kalktilar.. cekemiyorsan cekip gidersin bu evden diyisler..

gercek babami daha yeni taniyorum 2 sene once cikti karsima..

bilmiyorum onun yanina mi gitsem diye dusunuyorum.. ama bu evden cikisim olsa annemin yuzunu asla goremicem.. oyle demisti.. annem sonucta yinede..

hem babamin yanina gitsem napabilirim ki bu yastan sonra orda baska bir ulkede?

yarin 23 yasima giriyorum cokta mutsuzum..

belki okumusunustur bir sevgilim var trden yeni gelme kagitlari yok, yurt disinda yasiyorum..

onun annesi demis isin zorsa gel geri trye kizida yanina alirsin diye.. oda dedi..

turkiyeye onunla gitsem evlenerek kendime bir yuva kursam..

korkum sadece ya yine mutsuz olursam?
her gun agliyarak kalkiyorum mutsuzum.. suan bile goz yaslarim eslik ediyor.. neden bsy yoluna girmiyor ki.. cokmu ugursuzum..
neden varim ki bu dunyada.. bikiyorum iyice..
cagresizim sanki..

canım kardeşim kendine acımayı öğrenilmiş çaresizliği bırak artık sürekli uyuduğuna göre depresyondasın belli ki.sorunlar hepimizde var .sen hayatındaki sorunları yönetebilecek çözebilecek yaşa gelmişsin artık.Allaha şükür gençsin sağlıklısın sürekli yatarak çözülen bir problem yok dünyada kalk iyi kötü deme bir iş bul.23 yaşındasın küçük değilsin.annen seni kaybetmemek için böyle konuşuyor emin ol seni evlatlıktan silemez.üvey babanın yaptıkları çok yanlış.gerçek babandan yardım isteyebilirsin bence.annenin hatalarını sen çemek zorunda değilsin bunu güzel bir dille konuş.kesinlikle evlenecek psikolojide değilsin.önce kendine gel hayatının iplerini eline al.düzeltmek için yardım alabileceğin büyüklerine danış.kısacası sürekli yatıp yakınarak hiç birşeyi çözemezsin.o ortamdan biraz uzaklaşman lazım türkiyede yanında kalabileceğin birileri varsa gel buradaki yaşamı gör dene yapabilecekmisin.sen yoluna sokmadıkça hiçbirşey yolunda gitmez.dualarım seninle...

canım benım dururum cok farklı 2 aylıktan berı durum boyle arasa bır caba gosterse bende bu sekılde yol almazdım suanda 41 aylık
kamıstan bıseyler ıcebılıyorsa babasının sayesınde

annenız kac senedır evlı uvey baba olarak anıyorsunuz kucuk olsaydınız benımserdınız dıye dusunuyorumda

16 senedir evliler sanirim.. benimsedim zaten herzmn..beni cok kiskandigi durumlar oluyor.. gecen kafami bosaltmak icin baska bir sehire alisverise ciktim. eve gec geldim 8 gibi.. anneme biraz kizdim hep evdeyim, hic mi dolasamicam.. annemde babama anlatmis.. babamda gel konusalim demis bende duzgun sekilde konusmak istemiyorum suan dedim. geldi odama sacimi basimi cekmeye sacimdan oturma odasina kadar surukledi yumruklar atti.. sen kim oluyorsunda bana tavir ediosun ddi. oluyordum o an annem tuttu sonra.. burnum falan moralimsti tum o gun..bu adamin belki ici dolmus bana karsi, bana caticak zaman ariyor mesele ariyor o gunude buldu.. bu daha cok zamanlardada oyle oluyor.. degneklen cikti mesala karsima veya tehtitlerle..yani sonucta ben bunlari haketmiyorum. sanki o..pu musumda oyle davraniyorlar..

annemde kotu dgl yeri gelince iyi.. ama eziliyorum cogu zaman hakaretlerle..

biraz once uvey babam geldi yuzum kizarmisti aglmaktan fark etti sanirim. bsy demedi..

sanki bu yuvadan cikmami bekliyorlar, cok geliyorum onlara sanirim..

aylik paramda geliyor allah sukur issizlik para aliyorm devleten.. o paraylan ihtiyaclarimi bazende eve alisveris yapiyorum..

canım kardeşim kendine acımayı öğrenilmiş çaresizliği bırak artık sürekli uyuduğuna göre depresyondasın belli ki.sorunlar hepimizde var .sen hayatındaki sorunları yönetebilecek çözebilecek yaşa gelmişsin artık.Allaha şükür gençsin sağlıklısın sürekli yatarak çözülen bir problem yok dünyada kalk iyi kötü deme bir iş bul.23 yaşındasın küçük değilsin.annen seni kaybetmemek için böyle konuşuyor emin ol seni evlatlıktan silemez.üvey babanın yaptıkları çok yanlış.gerçek babandan yardım isteyebilirsin bence.annenin hatalarını sen çemek zorunda değilsin bunu güzel bir dille konuş.kesinlikle evlenecek psikolojide değilsin.önce kendine gel hayatının iplerini eline al.düzeltmek için yardım alabileceğin büyüklerine danış.kısacası sürekli yatıp yakınarak hiç birşeyi çözemezsin.o ortamdan biraz uzaklaşman lazım türkiyede yanında kalabileceğin birileri varsa gel buradaki yaşamı gör dene yapabilecekmisin.sen yoluna sokmadıkça hiçbirşey yolunda gitmez.dualarım seninle...

bilmiyorum, kendimede fazla acimam aah vay benim basima bunlar geliyor demiyorum.. bu dertler ve sikintilarin karsisinda hic kimseye belli etirmeden gulumsuyorum.. her gece agladigimi kimse bilmiyor..

evet depresiyonda oldugumu kendimde cozdum zamanla.. fark ettim toparlanmam gerek ddm..

is bulup hayirlsini dileyim allahtan.. olmazsa cekip giderim..

Ah canim yaaa inan okurken yasadim sanki o kim ki sana vuruyor mubarek gunde tovbe tovbe sayip dokucem simdi neyse susuyorum s...siz sende cok sakinsin galiba agzinin payini vermiyomusun bi de adam turk mu yurt disinda yasiyormussun ya ondan sordum

Ah canim yaaa inan okurken yasadim sanki o kim ki sana vuruyor mubarek gunde tovbe tovbe sayip dokucem simdi neyse susuyorum s...siz sende cok sakinsin galiba agzinin payini vermiyomusun bi de adam turk mu yurt disinda yasiyormussun ya ondan sordum

icime kapanigim cok. agzinin payini simdiye kadar hic vermedim sonucta ayni evde yasiyoruz.. versem bile aha kapi orda derler..dediler bile..

susuyorum sanki bogazimda dugum var yutkunamiyorum

Allah yardimcin olsun canim. Bol bol dua et Allaha sığın. Kendine bi is bulmaya calis ekonomik ozgurluk cok onemli

amin.. abdest aldim dua ettim rabbime karsi karsi agladim rahatladim biraz..

namaz kilarkene sorum olucak bilen varsa.. ben fazla dua bilmiyorum..
subhaneke
el fatiha
ihlas suresi
kelime i sahdet getirerek kildigim namaz kabul olurmu?

ayet el kursiyi biliyordum unuttum geri ogrenmeye calisicam..

Allah yardimcin olsun canim. Bol bol dua et Allaha sığın. Kendine bi is bulmaya calis ekonomik ozgurluk cok onemli

amin.. abdest aldim dua ettim rabbime karsi karsi agladim rahatladim biraz..

namaz kilarkene sorum olucak bilen varsa.. ben fazla dua bilmiyorum..
subhaneke
el fatiha
ihlas suresi
kelime i sahdet getirerek kildigim namaz kabul olurmu?

ayet el kursiyi biliyordum unuttum geri ogrenmeye calisicam..
Canim benim yengem yillardir namaz kiliyor ben ona sordum ben kilsam namazin bi kac duasini bilmiyorum dedim olsun bildiklerinde kil kabul olur dedi tabi zamanla ogrenirsin okuya okuya dedi sende oyle yap bence Allah sabir dile ayyy adama bak yaaa kapi orda dedi demek sana peki annende o adam gibi mi davraniyo sana

Back
X