- Konu Sahibi brunettella
Canim benim yengem yillardir namaz kiliyor ben ona sordum ben kilsam namazin bi kac duasini bilmiyorum dedim olsun bildiklerinde kil kabul olur dedi tabi zamanla ogrenirsin okuya okuya dedi sende oyle yap bence Allah sabir dile ayyy adama bak yaaa kapi orda dedi demek sana peki annende o adam gibi mi davraniyo sana
yorumun icin tsk ederim. oyle yaparim bende insallah kabul olur..
uvey babam sessiz normalde bana karsi.. geceleri gelir yatmaya eve sadece.. sabahlarida dek geliyoruz bazen..
annem ile aralarinda sevgi ask kalmamis sanirim mantik var suan.. adam geceleri napiosa.. gelmis dun ben evin kirayi oduyorum diyerek annemin basina kalkti.. annemdede allah cenne vermis.. cok pis bir cenesi var.. susmaz..
kocasinin derdini benim uzerimde almaya kalkiyor sanirim.. ortanci kardesim var yari kardessiz.. canim oglum bitanim biricigim, dunyada tek varligim sozler kurar.. bense en ufak bsy yaptigimda kotuleniyorum..
azar yiyorum.. uvey babam ufak bir hatami gorse babayigit cikar karsima tehtit fln.. bu yuzden giyinisime, davranislarima dikkat ediyorum bu evin icinde.. bu evden ciktigim an mesefemi koyarim.. gunahlarim varsa veya onlarin varsa allah affetsin bizi..
allahtanda sadece bir dua diliyorum.. mutluluk..