• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uvey baba ve sorunlari

Canim benim yengem yillardir namaz kiliyor ben ona sordum ben kilsam namazin bi kac duasini bilmiyorum dedim olsun bildiklerinde kil kabul olur dedi tabi zamanla ogrenirsin okuya okuya dedi sende oyle yap bence Allah sabir dile ayyy adama bak yaaa kapi orda dedi demek sana peki annende o adam gibi mi davraniyo sana

yorumun icin tsk ederim. oyle yaparim bende insallah kabul olur..

uvey babam sessiz normalde bana karsi.. geceleri gelir yatmaya eve sadece.. sabahlarida dek geliyoruz bazen..
annem ile aralarinda sevgi ask kalmamis sanirim mantik var suan.. adam geceleri napiosa.. gelmis dun ben evin kirayi oduyorum diyerek annemin basina kalkti.. annemdede allah cenne vermis.. cok pis bir cenesi var.. susmaz..
kocasinin derdini benim uzerimde almaya kalkiyor sanirim.. ortanci kardesim var yari kardessiz.. canim oglum bitanim biricigim, dunyada tek varligim sozler kurar.. bense en ufak bsy yaptigimda kotuleniyorum..
azar yiyorum.. uvey babam ufak bir hatami gorse babayigit cikar karsima tehtit fln.. bu yuzden giyinisime, davranislarima dikkat ediyorum bu evin icinde.. bu evden ciktigim an mesefemi koyarim.. gunahlarim varsa veya onlarin varsa allah affetsin bizi..

allahtanda sadece bir dua diliyorum.. mutluluk..

Bi de tabi bi is bul hemen.bence en azindan evlenmesen bile kendin eve cikabilirmisin yani izin verirler mi

Son düzenleme:
Yazdigim cevap gitmemis tekrar yaziyim erkek arkadasin varmis ciddi mi dusunuyor seninle evlensen mutlu olur musun onunla

Yazdigim cevap gitmemis tekrar yaziyim erkek arkadasin varmis ciddi mi dusunuyor seninle evlensen mutlu olur musun onunla

yok izin vermezler.. durum kotuye giderse mecbur kalirim..

erkek arkadasimlada durum karisik.. yani ailem karisik o karisik.. bsy yoluna girmiyo normal insanlar gibi..
onun durumuda suan zor.. kendine faydasi yok suan cabaliyor.. yani belkide sonum tamamen yanlizlik..hayirlisi insllah..

demin sakat bir adam gordumde disardan pencereden izlerkene... cok sukretim rabbime..

Allah yardimcin olsun maddi durumun varsa ayri eve cik ise basla anne uvey baba olmadan hayatina devam et 2 sene once karsina cikan babaya gitmen taraftari degilim ama sevgili ni kacis yolu olarak dusunme

Allahim su mubarek ramazan gununde sana yardim etsin cok uzuldum 23 yasindasin nasil sacini ceker ne bicim bi adam ya maddiyatta iyi degilse,sarpa sarmis olay uzuldum sana

biliyorum zatende kotu bir evligin tam icindeyim herseyide goruyorum.. korkuyorum sadece olucaklardan.. yanlizliktan korkuyorum arkadasimda yok kimsem yok.. siginicak bir rabbim kaldi.. bugun namaza basladim.. allah hayirlisini gostersin.. allahtan baska kimim varki.. herkes bir yabanci..

bir sey daha rica etsem..
sabah namazi icin.. takvimde baktim demin..
sabah ve gunes yaziyor.. sabah saat 2 ve gunes saat 5 yaziyor.. saat kacta kilmam gerekiyor?

Back
X