- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
mrb arkadaslar belki uzun olacak ama dinlerseniz sevinirim.ben babami hic gormedim ben 1.5yasindayken öldü..annem yeni bi evlilik yaodi yilar sonra.ama uvey babam hic calismaz hergun annemi doverdi..nerden grldin naptin diye..kadin bize bakmak icin calisti hep..ikisinin iki tane cocugu oldu.mkardeslerimi cok seviyorum.birtanede oz abim var..cok yokluk icinde buyuduk.bir kere abim baskasinin topuyla oynadi diye agzindan burnundan kan gelene kadar dövmustu..hergun korkardik ne zman kavga edicekelr annemi bizi dovecek diye....seneler oyle grcti..orta okul mevzunu olabildim okulun en basarili ogrenxisiydim gelecek vaadediyordum ama okuyamadim kavgalardan yol gosterende olmadi.belki bir yatili okula giderdim..ama ailemi oyle nasil birakabilirdim onuda bilmiyorum.annem bu adamdan hic ayrilamadi..boyle seneler grcti..ve birgun oadam arkadasini bicakladi..abnem onu aldatti..zman gecti ve ben genc yasta bir evlilik yaotim beni dovmedi ama hep asagiladi ailemden dolayi sonunda ayrildim..20yasimda yeni biriyle tanistim ve suan hala onunla evliyim cok mutluyum ve kizim var her evlilikte olabilecek seyleri bazen zor seyler yasadim ama esim cok iyi efendi biridir.bazi seyler hep benim kuruntularimdi..benim ortamimda buyuyen viri boyle guvensiz kuruntulu olurdu zaten.her neyse..ben bu adamla her seye ragmen bir kere telefonlastim.bugunde nasip oldu halami aradim oda ordaymis. haoisten cikmis..is bulamiyormus..hep korkuyorum aileme bisry yaoar diye psikolojisi iyi degil sanki..ama konusmalari ilimliydi..bende dedim bize cok ettin ama sana kinki degilim baba dedim ben sana dedim..neyse benden oara istedi..bende gindericem..ama kendi kendime dusunuyorum ve uzuluyorum..o insanda coxukkugibda 4 tane uvey babayla buyumus ve babasini gizunun onunde oldurmusler..ondandir anlamaya calisiyorum bi tekmede atmak istemiyorum..kotu konusarak.mkafam allah bullah suan..hergun kabusum oldu benim iki gunde bir onu ruyamda goruyorum.magliyorum cocuklugumub kabusuydu...onu oldurmeyi bile dusunmustum kucikken..ben gercekten ona yardim etmelimiyim??? biseyler yazin arkadaslar be yazarsaniz icimi doktum iste.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.