• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uvey babam

Kesinlikle yardim etme. Hem hak etmiyor, hem de alistirdin mi yakandan dusmez

cevabin icin tesekkur ederim bu kerelik yardim edicem.zaten baska zaman istesemde edemem.calismiyorum esim calisyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cevabin icin tesekkur ederim bu kerelik yardim edicem.zaten baska zaman istesemde edemem.calismiyorum esim calisyor..

Senin adina cok üzuldum canim ama o kadar guzel yuregin varki seni teprik ediyorum vicdanini merhametini yasadigin acilara ragmen kaybetmemisin hellal olsun iyilik yap denize at demisler Niyetini Rabim biliyor Allahim niyetine gore versin güzel insan .

Ben de üvey anne ve üvey baba ile büyüdüğüm için anlıyorum. Üvey babamdan şiddet görmedim ama annemin görüşünü izledim.
Üvey anne faktörü yüzünden iyi bir okul okuyamadım ama iyi bir insan oldum, olduğumu düşünüyorum.
Sen de iyi birisin.
Hep derdim bir gün eğer bir gün Rabbim, kapıma getir onları.
Eğer getirirsen, ne istiyorlarsa verecek ve onları sonsuza kadar affedip iyileşeceğim.
İnan bana 1 haftam onları rüyamda 2 kere görmeden geçmiyor. Haftada iki kere onları görüyorum.
Çoğu zaman hala onlar varmış gibi yaşıyor korkuyorum. Ve en kötüsü o şiddet benim içime de yerleşik ama kendime zarar verme yönünde.
Ya da dışarıda biri canımı sıktığı zaman gözüm döndüğünde ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.
Kısacası çok iyi yapmışsın. Gönderebildiğin kadar para gönder. Ve onu affet. Ve iyileş . Ama bunu sürekli hale getirme .
Ben destekliyorum seni arkadaşım. Ve dilerim bu saflığını ömrün boyunca kaybetmezsin.

Senide teprik ederim canim seninki daha bi aci iki tarafda üvey ama vicdanini insanligni merhametini yitirmemisin kendini gelistirmisin guzel insan ,,merakimi masur gor neden ikiside üvey anlamadim ?

Sen et et yardım sonra nasıl başın ağrıyacak , iyilik öyle herkese edilmez.
Aaa bunun parası var demek ki olur , karşındakinin de kim olduğuna bak .
Gitsin çalışsın efendim. Millet hapisler de meslek öğrenip para kazanıyor bu ne yapmış ?
Yatıp kalkmış mı sadece .

ben yurt disinda yasiyorum..o trde annem cok daha baska turistik bi yerde..tamam gonderirim dedim ama vicdanima yenik dustum kimsesi yok sahip cikani yok..zaten hep ruh sagligi bozuk bir insandi..simdi de oyle ama daha dinginlesmis...bana cik kotu durumda oldugunu anlatti..aglicaktim..bize cok etti.ama yeri gekdi disarimin kotuluklerinden korudu..ama en buyuk kotulukelri kendisi etti..suan ruh gibiyim...hep isterse de umrumda degil ben asiri vicdanli bir insanim..calisirsam arada vir ginderirim.beni sikistirip tehtit edecegini sanmam..oyle viri degil.aslinda bu kobularda gururludur. pek kimseden bisey istemez..ama bu sefer benden istedi..bilmiyirum para derdinde drgilim aslinda sadece cik tuaf hissediyorym.bu ladar iyi olmam mi lagzim insanlara ben vicdanli biri olmak istemiyorum ama asiri vicdanliyim..

Neye karar verdiniz bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam yardim ederdim.bana zamaninda kotu olanlara ettigim ahimdir o benim.benden istesin yaptigi kotulukler aklina geldikce utansin.rabbimde benden razi gelsin derim.sende oyle dusun.nekadar kotu olursa olsun ekmegini yemissindir elinden geleni yap.

benim kafam karıştı bir demişsin annem hapiste bir demişsin başkasıyla evli bir demişsin uzak şehirde yaşıyor sahil şehrinde tek ya ben yanlış anladım yada olayı tam kavrayamadım pardon

Allah yardımcınız olsun bir defaya mahsus yolla eşinin haberi olsun. bir daha isterse eşim izin vermiyor dersin...

öncelikle şunu söylemeden edemiycem, yazınız o kadar kötü ki çok zor okudum yazdıklarınızı..
konunuza gelince, bence eşinizden gizli birşey yapmayın ve o adamın yaptıklarını gizlemeyin. sonuçta sizin suçunuz yok bu olanlarda..
eşinizde size karşı güven kaybı olmasın.
huylu huyundan asla vazgeçmez. kesinlikle para falan vermeyin, ayrıca size ılımlı olması da para istemesi yüzünden besbelli bu.
aklınızı başınıza alın, duygusal düşünmeyin..

mrb arkadaslar belki uzun olacak ama dinlerseniz sevinirim.ben babami hic gormedim ben 1.5yasindayken öldü..annem yeni bi evlilik yaodi yilar sonra.ama uvey babam hic calismaz hergun annemi doverdi..nerden grldin naptin diye..kadin bize bakmak icin calisti hep..ikisinin iki tane cocugu oldu.mkardeslerimi cok seviyorum.birtanede oz abim var..cok yokluk icinde buyuduk.bir kere abim baskasinin topuyla oynadi diye agzindan burnundan kan gelene kadar dövmustu..hergun korkardik ne zman kavga edicekelr annemi bizi dovecek diye....seneler oyle grcti..orta okul mevzunu olabildim okulun en basarili ogrenxisiydim gelecek vaadediyordum ama okuyamadim kavgalardan yol gosterende olmadi.belki bir yatili okula giderdim..ama ailemi oyle nasil birakabilirdim onuda bilmiyorum.annem bu adamdan hic ayrilamadi..boyle seneler grcti..ve birgun oadam arkadasini bicakladi..abnem onu aldatti..zman gecti ve ben genc yasta bir evlilik yaotim beni dovmedi ama hep asagiladi ailemden dolayi sonunda ayrildim..20yasimda yeni biriyle tanistim ve suan hala onunla evliyim cok mutluyum ve kizim var her evlilikte olabilecek seyleri bazen zor seyler yasadim ama esim cok iyi efendi biridir.bazi seyler hep benim kuruntularimdi..benim ortamimda buyuyen viri boyle guvensiz kuruntulu olurdu zaten.her neyse..ben bu adamla her seye ragmen bir kere telefonlastim.bugunde nasip oldu halami aradim oda ordaymis. haoisten cikmis..is bulamiyormus..hep korkuyorum aileme bisry yaoar diye psikolojisi iyi degil sanki..ama konusmalari ilimliydi..bende dedim bize cok ettin ama sana kinki degilim baba dedim ben sana dedim..neyse benden oara istedi..bende gindericem..ama kendi kendime dusunuyorum ve uzuluyorum..o insanda coxukkugibda 4 tane uvey babayla buyumus ve babasini gizunun onunde oldurmusler..ondandir anlamaya calisiyorum bi tekmede atmak istemiyorum..kotu konusarak.mkafam allah bullah suan..hergun kabusum oldu benim iki gunde bir onu ruyamda goruyorum.magliyorum cocuklugumub kabusuydu...onu oldurmeyi bile dusunmustum kucikken..ben gercekten ona yardim etmelimiyim??? biseyler yazin arkadaslar be yazarsaniz icimi doktum iste.....

Çocukluğumu mahvedecek,geleceğimi elimden alacak,annemi ve abimi dövecek ve ben ona yardım edicem ASLA!!! Çocukluğunda yaşadığı sorunların sorumlusu siz değilsiniz ki.Ben para göndermeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çünkü bu bir süre sonra alışkanlık haline gelip,eşinin ve senin huzurunuda kaçırabilir.İş bakıyorum lafınada pek inanmadım açıkçası.Yinede sen bilirsin...

mrb arkadaslar belki uzun olacak ama dinlerseniz sevinirim.ben babami hic gormedim ben 1.5yasindayken öldü..annem yeni bi evlilik yaodi yilar sonra.ama uvey babam hic calismaz hergun annemi doverdi..nerden grldin naptin diye..kadin bize bakmak icin calisti hep..ikisinin iki tane cocugu oldu.mkardeslerimi cok seviyorum.birtanede oz abim var..cok yokluk icinde buyuduk.bir kere abim baskasinin topuyla oynadi diye agzindan burnundan kan gelene kadar dövmustu..hergun korkardik ne zman kavga edicekelr annemi bizi dovecek diye....seneler oyle grcti..orta okul mevzunu olabildim okulun en basarili ogrenxisiydim gelecek vaadediyordum ama okuyamadim kavgalardan yol gosterende olmadi.belki bir yatili okula giderdim..ama ailemi oyle nasil birakabilirdim onuda bilmiyorum.annem bu adamdan hic ayrilamadi..boyle seneler grcti..ve birgun oadam arkadasini bicakladi..abnem onu aldatti..zman gecti ve ben genc yasta bir evlilik yaotim beni dovmedi ama hep asagiladi ailemden dolayi sonunda ayrildim..20yasimda yeni biriyle tanistim ve suan hala onunla evliyim cok mutluyum ve kizim var her evlilikte olabilecek seyleri bazen zor seyler yasadim ama esim cok iyi efendi biridir.bazi seyler hep benim kuruntularimdi..benim ortamimda buyuyen viri boyle guvensiz kuruntulu olurdu zaten.her neyse..ben bu adamla her seye ragmen bir kere telefonlastim.bugunde nasip oldu halami aradim oda ordaymis. haoisten cikmis..is bulamiyormus..hep korkuyorum aileme bisry yaoar diye psikolojisi iyi degil sanki..ama konusmalari ilimliydi..bende dedim bize cok ettin ama sana kinki degilim baba dedim ben sana dedim..neyse benden oara istedi..bende gindericem..ama kendi kendime dusunuyorum ve uzuluyorum..o insanda coxukkugibda 4 tane uvey babayla buyumus ve babasini gizunun onunde oldurmusler..ondandir anlamaya calisiyorum bi tekmede atmak istemiyorum..kotu konusarak.mkafam allah bullah suan..hergun kabusum oldu benim iki gunde bir onu ruyamda goruyorum.magliyorum cocuklugumub kabusuydu...onu oldurmeyi bile dusunmustum kucikken..ben gercekten ona yardim etmelimiyim??? biseyler yazin arkadaslar be yazarsaniz icimi doktum iste.....

bunun vicdanla alakası yok ki
eden bulur
kılımı kıpırdatmam
çocukluğumu zehir edip hayatımı mahvedip psikolojimi bozan biri ne yardım etmek demek
vicdanla açıklanamaz
olsa olsa
hala içinde bir korku taşıyor ve çekiniyorsun
hayır diyemedin belki de
başka türlüsünü düşünmek istemiyorum
ne kadar güzel ya
hayatımı zehir ettin diye üzerine para veriyim
:50:

ben yurt disinda yasiyorum..o trde annem cok daha baska turistik bi yerde..tamam gonderirim dedim ama vicdanima yenik dustum kimsesi yok sahip cikani yok..zaten hep ruh sagligi bozuk bir insandi..simdi de oyle ama daha dinginlesmis...bana cik kotu durumda oldugunu anlatti..aglicaktim..bize cok etti.ama yeri gekdi disarimin kotuluklerinden korudu..ama en buyuk kotulukelri kendisi etti..suan ruh gibiyim...hep isterse de umrumda degil ben asiri vicdanli bir insanim..calisirsam arada vir ginderirim.beni sikistirip tehtit edecegini sanmam..oyle viri degil.aslinda bu kobularda gururludur. pek kimseden bisey istemez..ama bu sefer benden istedi..bilmiyirum para derdinde drgilim aslinda sadece cik tuaf hissediyorym.bu ladar iyi olmam mi lagzim insanlara ben vicdanli biri olmak istemiyorum ama asiri vicdanliyim..

Onu bizden iyi tanırsınız, iyi niyetini suistimal etmeyecek biri ise gönderin. İyi kötü çok şey yaşanmıştır muhakkak ama onca zaman bir dilim ekmeğini yemişsinizdir, onun yaptığından değilde aslında Allah rızası içindir yapılan. Ama dediğim gibi suistimal etmeyecek, sizi zor durumda bırakmayacak biri ise

Son düzenleme:
bilir.. abartacagini cok sanmam..bir kere yok dersen vi daha istemez para fakan zaten..istedigide cok bisey degildi 200tl falan olsun yeter is bulismasinda numarami sitoyrlar telefonum yik is bulmak istiyorum dedi..gondermesem vicdanen rahatsiz ilacagim.halama diyormua ben o cocuklara yaptigimi cekiyorum diye zaten

Yaaaa afedersin ama vicdanen neden rahatsız olacaksın ki? Sana vicdan azabı çekmene neden olacak iyi bir hayat yaşatmamış ki.O adamın yaptıkları yüzünden okuyamamışsın,bie kaçış olarak görüp küçük yaşta evlenip boşanmışsın ve yaşadığın sıkıntılı hayatın etkilerini şu an ki evliliğinede ister istemez yansıttığını yazmışsın.Ne vicdan azabı? Lütfen akıllı davranın.BAzı arkadaşlar yazmış "ben olsam verirdim en azından rahatlatmak adına" diye.Kendini suçlu,o adama vicdanen borçlu hissedeceğin bir durum yok ortada.

Senin adina cok üzuldum canim ama o kadar guzel yuregin varki seni teprik ediyorum vicdanini merhametini yasadigin acilara ragmen kaybetmemisin hellal olsun iyilik yap denize at demisler Niyetini Rabim biliyor Allahim niyetine gore versin güzel insan .

cok saol sende iyisin ki oyle goruyorsun canim..

benim kafam karıştı bir demişsin annem hapiste bir demişsin başkasıyla evli bir demişsin uzak şehirde yaşıyor sahil şehrinde tek ya ben yanlış anladım yada olayı tam kavrayamadım pardon

Allah yardımcınız olsun bir defaya mahsus yolla eşinin haberi olsun. bir daha isterse eşim izin vermiyor dersin...

yok annem iyi herseyi yolunda baska bi sehirde yasiyor

öncelikle şunu söylemeden edemiycem, yazınız o kadar kötü ki çok zor okudum yazdıklarınızı..
konunuza gelince, bence eşinizden gizli birşey yapmayın ve o adamın yaptıklarını gizlemeyin. sonuçta sizin suçunuz yok bu olanlarda..
eşinizde size karşı güven kaybı olmasın.
huylu huyundan asla vazgeçmez. kesinlikle para falan vermeyin, ayrıca size ılımlı olması da para istemesi yüzünden besbelli bu.
aklınızı başınıza alın, duygusal düşünmeyin..

esimin butin hayatimi bilmesimi istemiyorum..cumku daha onceki iliskimde vu durumdan dolayi beni ezik gordu..kolay degil anlatmak.adam oldurdugimu biliyor neden oldugunu bilmiyor..herseyi bilmiyor.mboylrsi daha iyi..

Okurken gözlerim doldu,çok üzüldüm yaşadıklarınıza..
Bence para falan göndermeyin,annenizi bu adamdan kurtulması için ikna edin.
Zaten parayı kazanan annenizmiş,alsın çocuklarını gitsin.
Üvey kardeşlerinizede yazık,sizin yaşadıklarınızı onlarda yaşıyordur.

bu ay eksideyiz zaten borclarimiz var..cok uzuluyorum..onunla olumlu konustum.psikolojisi hicci iyi degil diye..nasil oldufimi sordu..birkere daha konusmustu benimle ama para falan istemedi.dun onunla konusmamda tesaduf oldu aslinda.

bunun vicdanla alakası yok ki
eden bulur
kılımı kıpırdatmam
çocukluğumu zehir edip hayatımı mahvedip psikolojimi bozan biri ne yardım etmek demek
vicdanla açıklanamaz
olsa olsa
hala içinde bir korku taşıyor ve çekiniyorsun
hayır diyemedin belki de
başka türlüsünü düşünmek istemiyorum
ne kadar güzel ya
hayatımı zehir ettin diye üzerine para veriyim
:50:

vicdan azabi cekmiyorum.askise hep odiyormus onlara ettiklerimi celiyorum diye..allah yardim etsin diyorum genede..bizim vebalimizi cok aldi..zateb ben onu hayatimda istemiyorum..ben zaten yurtdusindayim.haytim burda..aikem turkiyede..onla muattap olacagim bi durum yok..allah hakkinda hayirlisini cersin..yaptigi hatalari birdaha yapmasin..biz cok agladik..ama vazen annem attigi yerde otutar di beni velkide bunun hatrina.suanda bulundugu duruma kimsesizligine uzuluyorum iste..zamaninda vizimle ayni evi paylasmis bize cektirmis ve cezasini bol bol ceken biri zaten..alma yetimin ahini derler..cok gunahimiza girdi

bu gece utumakta zorlandim hic bir yere sigamadim bir turlu..esime onunla konustugumu uzuldugumu soyledim sadece.oda sen herkese uzuluyorsun kimse seni basina yastiga koydugunda dusunmuyor.ama sen herkesi dusunuyorsun..bosver kafana takma dedi

Back
X