• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey evlat değilim ama

Beklentisz yasa, boşver kadın takıldım kafasına göre.

Bana karışmayı bıraksa yetecek artık da.Ankastre aldım düğmesi basitmiş,duruşu şöyleymiş.Daha pahalı alabilirmişim.Sen alsaydın o zaman dedim.

Eşim sabah akşam arazide,ben çalışıyorum onun dediğine de kıyamadım paraya.Biz ödüyoruz sonuçta.Herşeyin pahalısını alacakmışım herşeyin.Bıktırdı bu konuda

Beklentilerinizi düşük tutun derim.
Her anne bir değil, bazen yaşadıkları ağır geliyor insana.
Ve yaş ilerlediğinde böyle tepkisizleşiyorlar.

Siz yardım gerektiğinde aramasını beklemeyin, bana destek olun diye talepte bulunun.
Eğer buna rağmen yardım etmiyorsa, o zaman anneniz ile konuşun sizin de desteğe ihtiyacınız olduğunu.
Anneniz sonuçta.

Anladım zaten bundan sonra demem de.Ancak gelip eşyalara baksın paralarını sorsun.

İyi geceler herkese.Çok takıldı kafama bi de size anlatayım istedim.

Annemi herkes çok sever.Uyumludur hoşsohbetir vs.

Uzun zaman babamın ailesiyle yaşadık.Bi sürü sıkıntılar yaşadık,anneme bakan yönü çok fazla.Acaba bunlar mı etkiledi diye yazıyorum .

İlgisiz arkadaşlar annem.Sıfır ilgi.Kağıt üstünde ilgi diyesim geliyor.İnsanlara beni,kızımı,son zamanlar yaşadıklarımızı anlatıyor o kadar.

Evlenmem biraz sürüncemeli oldu.Babam istmedi.Kız tarafına düşen maddi herşeyi ben yaptım.Düğünle ilgili istisnasız herşeye annemle koşturduk.Oraya kadar hakkını veriyorum .

Sorunumuz yok hiçbirşeyimiz yok.Merak etmez.Sürekli açıktan okuduğu okulu-onun da çoğu işini ben yaparım,kayıt kitap alma vs-,kurslardan edindiği arkadaşları.Hayatı bu olmuş.

Eşim harekatta zaten heryere yazdım burda.5 ay memlekette kaldık.2 ay da kızmla yaşadığımız şehirde yalnız kaldık.Sonra da evi taşıdık.Taşıdık derken 14 aylık kızım ve ben.Ben topladım o dağıttı kutu yaptım bandı kaybetti vs.Tam çocuk işte.Aşırı yoruldum kilo verdim.

Annem arayıp da kızım nasılsın bile demedi.Toplanmak zor mu vs de hiçbirşey.Çok üzüldüm.Gidince gelir hem çok Yorgun’um hasretiz bi de işleri birlikte yapar evi yerleştiririz dedim yavaş yavaş.

Gelmedi gelmeyi teklif bile etmedi.Çocuğu alayım diyor.Sadece bu.Çok mu alınganım.Dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum resmen.

Eşyaları yükledikten sonra eşim geldi.Uçakla dönerken anlattım ilk kez ağladım çok.Ağırıma gidiyor.2.5 yıllık evliyiz.Evet farkındayım çok ilgisiz annen dedi.Konuşayım dedi istemedim

Bi kez denedim.Erkek kardeşimden şöyle 5-6 tllik bişey aldıracak oldum.Dışardaydı o sıra.Annem kıyamadı sen kendin gider alırsın dedi

Ama bişey alınacak olsun şapkalı alır.Ondan itinayla istenir.Her türlü angarya işi yapar.

Kv yi sorarsanız da o ne iş yapacağını şaşırdı.Herşeye koşturdu.
Kv he fişe koşturuyor, anne üretebildiğini yardımcı olmuş anlamadım siz herkes aynı anda mı etrafınızda pervane olsun istiyorsunuz, bende 6 aylık bebek ile taşındım kv geldi yerleştirme derken 1 haftada bitti işimiz hayır Herkes etrafınızda mı olsun bu mudur

Kv he fişe koşturuyor, anne üretebildiğini yardımcı olmuş anlamadım siz herkes aynı anda mı etrafınızda pervane olsun istiyorsunuz, bende 6 aylık bebek ile taşındım kv geldi yerleştirme derken 1 haftada bitti işimiz hayır Herkes etrafınızda mı olsun bu mudur

Hayır yanlış anlamışsınız ,kimsenin koşmasına gerek yok.Ben yaptım terör bölgesinde bebeğimle 2 ay yalnız yaşadım kimseye de bişey demedim.

Mesele yardım değil sormaması.Alınan herşeyin de fiyatına karışması.

Bir de yalnız derken bebeğiniz ve sizse iyi baş etmişsiniz.Eşiniz varsa yalnız değilsiniz.

İnsanlar birbirini neden tersler anlamam.Bebeğinize sağlık sıhhat ailecek de mutluluk dilerim size

Back
X