- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi nurlucennet
-
Vaktınz mı çok anlamıyorum kı . Kayınvaliden üvey mı? Degılse boş yere anlamadan yorum yapma lütfenİnsanlara etıket yapmayı cok sevıyorsunuz
Sık ıstersen omrunu ceza evınde gecırırsınız.
Öz olsaydı mesela ne olacaktı, kendınızı daha yakın hıssetmenızımı saglıyacaktı
Valla bravooo tebrıkler size nasılda anlamışşınz hemenncık durumuÖz kaynanaların hepsi melek gibi çünkü
Siz gibisi yoktur eminim siz teksiniz.Sıkıverin boynunu yahu üvey zaten siz melek olduğunuzdan ceza da almazsınız
Evet bunu da düşünüyorum. Mesela annemde kv gelinin arkasında nasıl dolanıyor. Ama benım kv ye o kadr ıyı nıyetli davranıyorum geme olmuyor. Kendi öz oglunu her noktada ayırıyor geri kalanı istemıyor. Ne yapalım yani yok mu olalım. Kadın aynı fılmlerdekı üvey kadın tiplwmeleri var ya onlar gıbı. Kocasına farklı konuşuyor bize farklıKaynananin özü üveyi olmaz.
Kaynana kaynanadır
Ben hayatta bu kadar kotu ınsanlar olduguna ınanmıyorumEvet bunu da düşünüyorum. Mesela annemde kv gelinin arkasında nasıl dolanıyor. Ama benım kv ye o kadr ıyı nıyetli davranıyorum geme olmuyor. Kendi öz oglunu her noktada ayırıyor geri kalanı istemıyor. Ne yapalım yani yok mu olalım. Kadın aynı fılmlerdekı üvey kadın tiplwmeleri var ya onlar gıbı. Kocasına farklı konuşuyor bize farklı
Üvey dıe belirtmemın sebebi bayaa üveylık yapıyor çünkü her noktada ayrım yapıyor ıyı yanaşıyorum aramızda kötü şeyler olmasın istıyorum her beni gördügünde bi laf sokuyor bana. Eşimde onu hiç sevmıyor ama babalarının hatrına susuyor. Kb benı çok sevıyor. Kocasını benden kıskanıyor. Olamaz yani böyle bişeyüvey diye özellikle belirtmenize gerek yok ki. kötüyse kötüdür. mesafe koyun siz de.
Görüşmeyin o zaman gidip gelmeyin siz kayınpederinizde sorarsa nedenini söylerseniz.Mesafe her zaman iyidir.Ü
Üvey dıe belirtmemın sebebi bayaa üveylık yapıyor çünkü her noktada ayrım yapıyor ıyı yanaşıyorum aramızda kötü şeyler olmasın istıyorum her beni gördügünde bi laf sokuyor bana. Eşimde onu hiç sevmıyor ama babalarının hatrına susuyor. Kb benı çok sevıyor. Kocasını benden kıskanıyor. Olamaz yani böyle bişey
Yok öylede demıyorum. Biz onu hiç ayırmadık her noktada destek olduk eşim butun izin tatıl gunlerınu onlara ayırdu her işlerını hallettı ama kadın bi allah razı olsun dıyemıyor. Elleri kolları eşim . Ama bunun koymetını bılmıyor. E bende üzülüyorum neden bılmıyor iyilkten anlamıyo dıyorum. Kocam küçükmüştü o geldiginde bunu herkes bilir hiç bir iş tutmazmıştı kendınden bi kaç yas buyuk ablaları yaparmıştı herseyı. Bu da makyaj yapar otururmuştu daha neler neler. Neyse o gunler geride kaldı dedık kın tutmadık her seyine yetiştık ama yok kadın bilmiyor varsa yok bi oglu var o. O nokta ıyılık yapsın göklerr cıkarıyor biz dunyayı yapıyorz yok allah yok. Anlamadım yani bi biz mı böyleyızÜvey olduğu için bana karışmaya hakkı yok mu demek istiyorsunuz?
Belki öz anneden daha fazla ilgilendi eşinizle.
Eşinizle üvey kv arası nasıl?
Nerden bılıosun okumadıgımı. Kım oldugumu. Dar dunyamı senınle aynınplatformu paylaşarak geliştrmeye calışıyorum işte. Ama gelişecek inanıyorum bunaKonuşma üzerinde düşünüp enerjini boşa harcama.
Ay hakikaten inanamıyorum ne saçma şeyleri düşünüp vakit öldürüyorsunuz. Git iki satır kitap oku dünyanı geliştir. Sıkışıp kalmışsın yok kv bıdı bıdı dedi. İyi desin. bak kocan da sevmiyormuş zaten...
5 senedr burnumdan getrdi kımseyede anlatamıyorum ama artık bıktım gerckten. Konuşacak kımsem yok buraya yazdım belkı ben gıbı birileri vardr belkı dıye. Ben ailemden arszlık görmedım ama bu kadın hiç düşünmüyor herseyı rahatça söylüyor lafını edıyor . Her konuşmamızda mutlaka bi laf yıyorum yani. Kendımu aptal gıbı hissedıyorum artıkGörüşmeyin o zaman gidip gelmeyin siz kayınpederinizde sorarsa nedenini söylerseniz.Mesafe her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?