Üvey kv?

nurlucennet

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
602
395
23
37
Arkadaşlar benım kv eşimin öz annesi degıl. Kadina yakında davransan soguk da davransan işi gücü seytanlık peşinde. Bigüm onun bogazını sıkıverıcem dıye korkuyorum. Kv si üvey olup benım gıbı düşünen yada arası çok ii olan var mı. İlişkilerinizi nasıl düzenliyorsunyz. Yardımm fıkır istıyorum. Ne bılıyım konuşmak istıyorum ( ben gıbısi varmı?

İnsanlara etıket yapmayı cok sevıyorsunuz
Sık ıstersen omrunu ceza evınde gecırırsınız.
Öz olsaydı mesela ne olacaktı, kendınızı daha yakın hıssetmenızımı saglıyacaktı

Öz kaynanaların hepsi melek gibi çünkü
Siz gibisi yoktur eminim siz teksiniz.Sıkıverin boynunu yahu üvey zaten siz melek olduğunuzdan ceza da almazsınız

İnsanlara etıket yapmayı cok sevıyorsunuz
Sık ıstersen omrunu ceza evınde gecırırsınız.
Öz olsaydı mesela ne olacaktı, kendınızı daha yakın hıssetmenızımı saglıyacaktı
Vaktınz mı çok anlamıyorum kı . Kayınvaliden üvey mı? Degılse boş yere anlamadan yorum yapma lütfen

Kaynananin özü üveyi olmaz.
Kaynana kaynanadır
Evet bunu da düşünüyorum. Mesela annemde kv gelinin arkasında nasıl dolanıyor. Ama benım kv ye o kadr ıyı nıyetli davranıyorum geme olmuyor. Kendi öz oglunu her noktada ayırıyor geri kalanı istemıyor. Ne yapalım yani yok mu olalım. Kadın aynı fılmlerdekı üvey kadın tiplwmeleri var ya onlar gıbı. Kocasına farklı konuşuyor bize farklı

Üvey olunca kaynanayı adam yerine koymamak normal mi ya?
Kendi annesinin yerine koymuyor mu eşin? Ya da kp eşi mi, bitti. Ayrıca sıfat lazım değil.
Üvey olsa ne olmasa ne seninle her halükarda kan bağı yok zaten.
Mizacı öyledir, ki bahsettiğim şey çoğu kaynanada var zaten.
Üvey diye doldurma kendini boş yere.

Üvey olduğu için bana karışmaya hakkı yok mu demek istiyorsunuz?
Belki öz anneden daha fazla ilgilendi eşinizle.
Eşinizle üvey kv arası nasıl?

Ben hayatta bu kadar kotu ınsanlar olduguna ınanmıyorum
Sızde ıyı degılsınız demek kı, bıze nıye uvey dıyorsunuz arkadas uvey kaynanalarla anlasmanın bır yolu mu var tıbben yanı nıye belırtıyorsun ne gerek var

Ü
üvey diye özellikle belirtmenize gerek yok ki. kötüyse kötüdür. mesafe koyun siz de.
Üvey dıe belirtmemın sebebi bayaa üveylık yapıyor çünkü her noktada ayrım yapıyor ıyı yanaşıyorum aramızda kötü şeyler olmasın istıyorum her beni gördügünde bi laf sokuyor bana. Eşimde onu hiç sevmıyor ama babalarının hatrına susuyor. Kb benı çok sevıyor. Kocasını benden kıskanıyor. Olamaz yani böyle bişey

Görüşmeyin o zaman gidip gelmeyin siz kayınpederinizde sorarsa nedenini söylerseniz.Mesafe her zaman iyidir.

Konuşma üzerinde düşünüp enerjini boşa harcama.

Ay hakikaten inanamıyorum ne saçma şeyleri düşünüp vakit öldürüyorsunuz. Git iki satır kitap oku dünyanı geliştir. Sıkışıp kalmışsın yok kv bıdı bıdı dedi. İyi desin. bak kocan da sevmiyormuş zaten...

Üvey olduğu için bana karışmaya hakkı yok mu demek istiyorsunuz?
Belki öz anneden daha fazla ilgilendi eşinizle.
Eşinizle üvey kv arası nasıl?
Yok öylede demıyorum. Biz onu hiç ayırmadık her noktada destek olduk eşim butun izin tatıl gunlerınu onlara ayırdu her işlerını hallettı ama kadın bi allah razı olsun dıyemıyor. Elleri kolları eşim . Ama bunun koymetını bılmıyor. E bende üzülüyorum neden bılmıyor iyilkten anlamıyo dıyorum. Kocam küçükmüştü o geldiginde bunu herkes bilir hiç bir iş tutmazmıştı kendınden bi kaç yas buyuk ablaları yaparmıştı herseyı. Bu da makyaj yapar otururmuştu daha neler neler. Neyse o gunler geride kaldı dedık kın tutmadık her seyine yetiştık ama yok kadın bilmiyor varsa yok bi oglu var o. O nokta ıyılık yapsın göklerr cıkarıyor biz dunyayı yapıyorz yok allah yok. Anlamadım yani bi biz mı böyleyız

Nerden bılıosun okumadıgımı. Kım oldugumu. Dar dunyamı senınle aynınplatformu paylaşarak geliştrmeye calışıyorum işte. Ama gelişecek inanıyorum buna

Görüşmeyin o zaman gidip gelmeyin siz kayınpederinizde sorarsa nedenini söylerseniz.Mesafe her zaman iyidir.
5 senedr burnumdan getrdi kımseyede anlatamıyorum ama artık bıktım gerckten. Konuşacak kımsem yok buraya yazdım belkı ben gıbı birileri vardr belkı dıye. Ben ailemden arszlık görmedım ama bu kadın hiç düşünmüyor herseyı rahatça söylüyor lafını edıyor . Her konuşmamızda mutlaka bi laf yıyorum yani. Kendımu aptal gıbı hissedıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…