Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Seni büyüten ailelik yapan senin ailendir kendini kotu hissedeceğin birşey yok tabi ki de insan duyunca değişik duygulara kapilabilir fakat kendini üzüp yipratma hayat karsimiza neler cikarir hiçbirimiz bilemeyiz. Sen yine yaşantina ayni şekilde devam etmeye calis. Senin annen baban onlar. Şükret ki Rabbim boyle iyi insanlar cikarmis karsina kiymetini bil onlarin. Kendini daha fazla üzme.
Ogreneli 1 yılı geçti fakat hala bir tuhafım yani sevgim saygim daha cok arttı aileme karşı,aşırı minnet duygusu var..
Yorumunuz için teşekkür ederim

Sağolsun lar çok güzel yetistirdiler..okuttular Allah razı olsun.doğru düzgün bi isim olsaydi bende onlara bi yardim edebilseydim keşke ama maalesef cok üzgünüm:KK43:
Olsun canım rabbim insalah onlara yardım edecek bir kapı açar sanada

Minnet duyardım.

Benim çok evlatlık olduğunu öğrenen arkadaşım var. Ailelerini tanıdığımız için biz bilirdik anne babası olmadığını aslında ama onlar öğrenene kadar söylemedik.
Hepsi de çok mutluydu hala mutlular.

Ne güzel ayırmadan büyütmüşler. Anne baba demeye devam et.

Öz annende hastaymış seni birden atmamışlar o yüzden hayattaysalar onlara da saygı duy.
Ailen güzelmişki onca zaman duymadın bir şey.

sana tavsiyem evlat edinenlerin sayfasını oku. oku ki sana ne kadar değer verildiğini hisset.
gelgelelim bir anne olarak düşüncem şudur. tv de izliyoruz karıştırılan çocuklar falan. eşime dedim ki şayet benim oğlum karıştırılmış olsa başka bir çocuk benim olsa asla oğlumu vermem. kaçar gider ülkeyi terk ederim vermem.
9 ay taşımak elbette önemli ama bakıp büyütmenin yanında hiçbir şey değil. bir çocuğa baktıkça, besledikçe, emek verdikçe anne-baba olunuyor bence.

Ben meraklı bir insanım merakıma yenik düşerdim.
Kim olduğunu bulur karşılarına çıkardım.
Konuşurdum
Sorardım.
Hayat hikayelerini dinlerdim.

Minnet duyardım.

Benim çok evlatlık olduğunu öğrenen arkadaşım var. Ailelerini tanıdığımız için biz bilirdik anne babası olmadığını aslında ama onlar öğrenene kadar söylemedik.
Hepsi de çok mutluydu hala mutlular.

Ne güzel ayırmadan büyütmüşler. Anne baba demeye devam et.

Öz annende hastaymış seni birden atmamışlar o yüzden hayattaysalar onlara da saygı duy.
Ailen güzelmişki onca zaman duymadın bir şey.
Evet duymaktan gectim hic ama hic hissetmedim :(

sana tavsiyem evlat edinenlerin sayfasını oku. oku ki sana ne kadar değer verildiğini hisset.
gelgelelim bir anne olarak düşüncem şudur. tv de izliyoruz karıştırılan çocuklar falan. eşime dedim ki şayet benim oğlum karıştırılmış olsa başka bir çocuk benim olsa asla oğlumu vermem. kaçar gider ülkeyi terk ederim vermem.
9 ay taşımak elbette önemli ama bakıp büyütmenin yanında hiçbir şey değil. bir çocuğa baktıkça, besledikçe, emek verdikçe anne-baba olunuyor bence.
Kesinlikle evet..en ufak canim yansa yada suratim asık olsa hepsi canlarini verir eminim..kardeslerim hele onlarin hakkinida odeyemem.kardesler arasinda kıskançlıklar olur mesela demi..hic yapmadilar okadar bagliyimki ablama abime canim onlar

Back
X