- Konu Sahibi mydecember
arkadaşlar konuyu silmem gerekiyor ifşa olmamak için 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben de...plaketimi istiyorum...adresimi vereyim mi![]()
Annen haklı, yardıma ihtiyacı olana yardım edilir, öz kardeşleri de gelip yardım isteselermiş madem, sonra vay sen onlara nasıl yardım edersin vs. "Iyi bundan sonra size de yardım etmem." Deyip geçerdim ben olsam.
Düğüne çağırmak vs. Imkansız işler değil, şehri tanımayanın da işine koşulur, bu o insanın cebindeki paradan bağımsız sonuçta, öz ve şehri çok daha önceden bilen teyze her devlet dairesi işine sizi koştursaydı evet sömürüyor olurdu, bu haliyle sizin rahatınız bozulmuş o kadar, geçici bir durum.
teyzem 15 yıldır arada gelir öyle bilmeme durumu yok ama hala bir şey öğrenemedi çünkü hep işini başkasına hallettirdi. diğerinin çocukları mimar öğretmen doktor vs ama sağolsunlar annelerine doğru düzgün okuma yazma öğretmedikleri gibi hiç yardımcı da olmamışlar işlerinde zaten annesi de hiç hevesli değil bir şeyler öğrenmeye.
annem ilkokul mezunu ve araba kullanıyor, internette yapmadığı şey yok sosyal medyayı benim kadar aktif kullanıyor, hiç bir zaman babamdan yardım istemez herşeyi kendi halleder araba ev alır satar, bizden yardım istemez ona öğretmemizi ister.tüm bunları da 3 yıl içinde öğrendi, 3 yıl önce 2536 nasıl okunuyor bilmezdi ve çekingendi ben ve kardeşlerim olgunlaştıkça öğrettik anneme çoğu zaman zorladık
ben küçüklüğümden beri hastalandığımda kendime bakmışımdır, tek duş almışımdır, ilkokuldayken kaybola kaybola otobüslere bine bine tüm istanbulda istediğim yerlere ulaşmışımdır, arabamın tekeri patlar yol kenarında oturur teker değiştiririm aman erkek işi aman ben anlamam demem, bu yüzden insanlara bu kadar muhtaç koca koca insanlar gördükçe sinirlerim bozuluyor.
Annenizi tebrik ederim, sizin zaten bilmek zorunda olduğunuz şeyler.
Ama başkalarına muhtaç koca koca insanlar hep var, baştan bu kadar alıştırmamak en iyisi.
Annenizin yüreği diğer kardeşlerine göre daha zengindir ama iyi niyetinin suistimal edildiğini farkettikten sonra kılını bile kıpırdatmaz, şu an için diğer teyzelerle birlik olup neden yardım ediyorsun falan demek abes, insan yaptığı iyi bir şey için suçlanır mı ya?
suçluyorum çünkü kendi işlerini halledemiyor hayır demediği için.benim doktor randevuma gelmiyor diğer teyzemleri ihmal ediyor bize verdiği sözleri tutmuyor kardeşlerimin ihtiyaçlarını benim başka işlerim olmasına rağmen bana yıkıyor. her çarşamba babannemi ziyarete gider ihtiyaçlarını karşılarım ilgilenirim ama o üvey teyzemlerle plan yaptığı için kardeşlerimle ilgilenebilmek okuldan almak yemek vermek vs için babannemin yanında iki saat oturup kalkıyodum bazen ve kadın hüngür hüngür ağlıyordu gitme lütfen diye
yoksa banane kendi sorunu ne yaparsa yapsın ama ucu bize dokunuyor.