• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

Benim üye oldugumdan bu yana anlamadıgım şey fake durumu.. Amac ne olabilirki neden bole bı platformda senaryolar yazılsın kişisel tatmın bile degıl... Bu ve buna benzer her paylasımda fake sın etiketlemeleri oluyor.. Platformun kalitesi bu mu ... Boyle durumlarda sözlü linç mi? Keske mesaj ıptl olsa bızde boşuna okudugumuzu bırde yorum yazdıgımızı düşünmesek

Bence burda üvey kız değil de konu üvey anne olmalıymış. Birincisi kız masraf oluyorsa bile bunu onunla değil eşinle konuşmalısın. Kız kendi maaşı olmadığına göre para işimi de bilemez. Ikincisi kendi Çocuğunuz kirliye atsa aynı deyi mi yapacaksınız. Makine yıkıyor nedir yani sanki elinizde yıkıyorsunuz. Bir evde yemekleri anne koyar üvey olanlar kendisi koyup öz olanların önüne koyulmaz. Nasıl bir vicdan anlamadım yazık çocuğa cidden üzüldüm

Valla ben yazdiginizi okurken bile sevgi pitircigi bi uvey anne goremedim ayrica kiz hakli ergenlikten dolayi sık sık ustunu basini degistirmesi lazm ayrica 1 tabak fazla yemek koysaniz ölmezsiniz ki yok odasindan tutta okuluna kadar herseyi cok gzl diyosunuz da bunlar gereklilik ztn iyi olucakki bi kac sene dha fazla kullansin ve genc kiz tabiki dha fazla elbisesi kiyafeti olucak ergenlik doneminde gencler cok acimasiz oluyo birbirlerini kayiriyolar giyimden tutta guzellige kadar umarim anlatabilmisimdir

Bence burda üvey kız değil de konu üvey anne olmalıymış. Birincisi kız masraf oluyorsa bile bunu onunla değil eşinle konuşmalısın. Kız kendi maaşı olmadığına göre para işimi de bilemez. Ikincisi kendi Çocuğunuz kirliye atsa aynı deyi mi yapacaksınız. Makine yıkıyor nedir yani sanki elinizde yıkıyorsunuz. Bir evde yemekleri anne koyar üvey olanlar kendisi koyup öz olanların önüne koyulmaz. Nasıl bir vicdan anlamadım yazık çocuğa cidden üzüldüm
Canım hesap fakr imiş boşa üzülme

yine mi fake :KK53:
yalnız bu konu bana oldukça gerçekçi gelmişti o konu da alkışlamalıyım :KK9::KK45:
gerçekçi gelmesinin nedeni de buna benzer yaşayan bir tanıdığımızın kızı olması üvey annesi 14 yaşında çocuğu bulaşıkları yıkatıyor bebeğine baktırıyor vs. vs. :KK12:
o kadar üzülüyorum ki şu yaşımda ders çalışacak olsam babam annem bana çay getirir benden bir şey istemezler
kimsenin çocuğu kimsenin umuduna kalmasın

Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.

Konu fake ama bu üye gerçekti.. Arada böyle konu açsak ya kimin ne olduğu belli oluyor..

Back
X